Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

SPORTS

Εθνική Παραλίας στη Μύκονο για το μπάτσελορ του γαμπρού Παυλίδη

11/06/2026 - 19:46 | | 2 λεπτά ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Όπου φύγει φύγει οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών τους με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Από Χάρη Δάντση

Και τι να έκαναν, άλλωστε, από τη στιγμή που απέχουν από τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή, που διεξάγεται σε ΗΠΑ, Μεξικό και Καναδά;

Τις προηγούμενες ώρες στη Μύκονο «συνελήφθησαν» από τον φωτογραφικό φακό κάποιοι από τους «λεγεωνάριους». Συγκεκριμένα, στο νησί των ανέμων βρέθηκε ο διεθνής σταρ Βαγγέλης Παυλίδης για το bachelor του, μαζί με συμπαίκτες του στη «γαλανόλευκη», τον αδερφό του, Βασίλη, επίσης ποδοσφαιριστή, που αγωνίζεται σε ομάδα της Πολωνίας, αλλά και φίλους του.

«Οι κολλήτοι»

Από το πάρτι του Θεσσαλονικού στράικερ της Μπενφίκα δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι «κολλητοί» του Χρήστος Τζόλης, Παντελής Χατζηδιάκος και Χρήστος Ζαφείρης, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν αγκαλιασμένοι, χαμογελαστοί και σε χαλαρή διάθεση, χωρίς μπλούζες και με μαγιό, παραπέμποντας σε Εθνική… παραλίας. Απαντες το γιόρτασαν με την ψυχή τους πριν δουν γαμπρό τον Βαγγέλη Παυλίδη.

Η πρόταση στην αγαπημένη του Μαρία Σολκίδου είχε γίνει πριν από περίπου έναν χρόνο, αλλά λόγω του βεβαρημένου αγωνιστικού προγράμματος ο γάμος πήρε παράταση. Η εκλεκτή της καρδιάς του έκανε το bachelor της στις αρχές του μήνα, στο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, με τις κολλητές της στην Πάρο, και το ζευγάρι ετοιμάζεται πλέον να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.