Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

SPORTS

Εκπληκτική η Ελλάδα κόντρα στην Ολλανδία- Ιωαννίδης και Μασούρας έβαλαν «φωτιά» στην Τούμπα (Ημ)

01/10/2026 - 22:39 | | 1 λεπτό ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Με δύο γκολ ολοκλήρωσε το πρώτο ημίχρονο η Εθνική Ελλάδας απέναντι στην Ολλανδία στην Τούμπα, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα με 2-0 στην αναμέτρηση για τη League A του Nations League. Η Ελλάδα άνοιξε το σκορ στο 23’ με τον Φώτη Ιωαννίδη και διπλασίασε τα τέρματά της στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Γιώργο Μασούρα.

Η γαλανόλευκη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και βρήκε το γκολ στο 23ο λεπτό. Από γέμισμα του Τζολάκη, ο Παυλίδης πήρε την κεφαλιά και ο Ιωαννίδης κινήθηκε στην περιοχή, πλασάροντας εξαιρετικά για το 1-0.

Η Ολλανδία προσπάθησε να αντιδράσει, όμως η Ελλάδα κράτησε το προβάδισμά της μέχρι τις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 45+2’ ήρθε και το δεύτερο γκολ για την Εθνική. Από λάθος των Ολλανδών, ο Ιωαννίδης βρέθηκε σε θέση να δημιουργήσει και έκανε τη σέντρα προς τον Μασούρα, ο οποίος με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Η Τούμπα πήρε «φωτιά» με το δεύτερο γκολ, με την Εθνική να πηγαίνει στα αποδυτήρια έχοντας προβάδισμα δύο τερμάτων σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι για την κορυφή του ομίλου.

Espresso News app
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ESPRESSO NEWS

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.