Στην Ψαρού ο Mr Galatasaray με τη Φανή του

❱❱ Ο Ουνάλ Αϊσάλ και η Ελληνίδα σύζυγός του χαλαρώνουν στη Μύκονο Από την
Ελισσάβετ Κυρίτση

Στη Μύκονο απολαμβάνουν τις διακοπές του αποκαλόκαιρου ο Ουνάλ Αϊσάλ και η Ελληνίδα σύζυγός του Φανή. Φορώντας μια ανάλαφρη τουνίκ και χρυσά σανδάλια, η δημοσιογράφος έδειχνε ευτυχισμένη στο πλευρό του Τούρκου επιχειρηματία, με τον οποίο παντρεύτηκε πριν από περίπου εννέα χρόνια. Εκείνος δεν προτίμησε beachwear, αλλά τζιν παντελόνι και σακάκι, το οποίο κρατούσε στον ώμο του.

Οι δυο τους επέλεξαν την Ψαρού, η οποία συγκεντρώνει διεθνείς και εγχώριους celebrities. Στη συνέχεια το ζευγάρι επιβιβάστηκε σε μικρό σκάφος. Το πιο πιθανό είναι να βρίσκονται στο Αιγαίο με την πολυτελή θαλαμηγό του προέδρου της Γαλατασαράι, την «Barbie», η οποία στη θέα της προκαλεί θαυμασμό.

Ειδύλλιο

Η Ελληνίδα δημοσιογράφος γνώρισε τον Αϊσάλ σε εστιατόριο της Βουλιαγμένης και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Μάλιστα, το ελληνοτουρκικό ειδύλλιο προηγήθηκε της μόδας των σίριαλ που μας ήρθαν από τη γειτονική χώρα.

Ο γάμος τους έγινε στη Νέα Υόρκη, ενώ έναν χρόνο μετά την τελετή η γοητευτική Φανή έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους, την κόρη τους Αλίν.

Ωστόσο, ο Ουνάλ δεν είναι ο μόνος Τούρκος που λατρεύει τη δυναμική γυναίκα. Η Φανή είναι ιδιαίτερα αγαπητή στους φιλάθλους της Γαλατασαράι, αφού σε κάθε αγώνα της ομάδας βρίσκεται στα επίσημα του γηπέδου, φοράει κασκόλ και φανέλα με τα χρώματα των «Λιονταριών» και πανηγυρίζει ξέφρενα στα γκολ. Δεν είναι λίγοι, βέβαια, εκείνοι που τη θεωρούν γούρι της ποδοσφαιρικής ομάδας, αν και η Φανή είχε δείξει στην αρχή προτίμηση στην μπασκετική Γαλατασαράι. Οι παίκτες της, μάλιστα, της είχαν αφιερώσει το τρόπαιο του πρωταθλήματος 2012-2013, αφού τη
θεώρησαν γουρλού!

Πριν από δύο χρόνια, με τη συμπλήρωση της εφταετίας του γάμου τους, τα τουρκικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για «σύννεφα» και επικείμενο διαζύγιο, κάτι που εξόργισε τον Τούρκο δισεκατομμυριούχο και τη σύζυγό του. Μάλιστα, ο Ουνάλ και η Φανή έστειλαν εξώδικο μέσω του δικηγόρου Θέμη Σοφού στα ελληνικά ΜΜΕ που είχαν αναπαράγει την «είδηση» του χωρισμού -ως αιτία ανέφεραν την ύπαρξη τρίτου προσώπου-, βάζοντας «φρένο» στις ψευδείς πληροφορίες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ παντρεύεται μετά από χρόνια σχέσης και δύο παιδιά

Πιστεύαμε πως δεν θα φάμε ποτέ κουφέτα από το συγκεκριμένο ζευγάρι!

Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Στραβελάκη – Εκτός εκπομπής σήμερα

Ο Νίκος Στραβελάκης απουσίαζε από την εκπομπή «10 παντού»...

Έγινε ξανά γιαγιά Ελληνίδα ηθοποιός – «Γεννήθηκε η δεύτερη εγγονή μου»

Η γνωστή ηθοποιός έγινε γιαγιά πριν από λίγες ημέρες...

Παθιασμένα φιλιά για γνωστή ηθοποιό στο αεροδρόμιο – Νέος έρωτας στη σόουμπιζ;

Νέος έρωτας για τη γνωστή ηθοποιό που εθεάθη να δίνει παθιασμένα φιλιά στο αεροδρόμιο

Γάμος στη σόουμπιζ: Πασίγνωστη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι «ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας»

Μια αποκάλυψη που αιφνιδίασε ευχάριστα τους θαυμαστές της έκανε...

Η Καινούργιου για τα περί απόλυσης του σκηνοθέτη της μετά τα πλάνα με το σάντουιτς

Μετά το σάλο που ξέσπασε με τα δημοσιεύματα περί απόλυσης του σκηνοθέτη της εκπομπής «Super Κατερίνα» μετά τα πλάνα που έδειξε με την Κατερίνα Καινούργιου να τρώει η παρουσιάστρια απάντησε.