Η Καινούργιου για τα περί απόλυσης του σκηνοθέτη της μετά τα πλάνα με το σάντουιτς

«Ο σκηνοθέτης μου είναι ένας από τους καλύτερούς μου φίλους, μη γράφετε ασυναρτησίες»

Μετά το σάλο που ξέσπασε με τα δημοσιεύματα περί απόλυσης του σκηνοθέτη της εκπομπής «Super Κατερίνα» μετά τα πλάνα που έδειξε με την Κατερίνα Καινούργιου να τρώει η παρουσιάστρια απάντησε.

Το πρωί της Δευτέρας μέσα από την εκπομπή της είπε δυο λόγια.

«Εδώ είμαστε, εδώ είμαι και θα είμαι μέχρι όσο αντέξω. Με προσέχουν πολύ οι συνεργάτες μου δόξα τω Θεώ. Δημήτρη μου, καλημέρα. Στον σκηνοθέτη μου μιλάω, γιατί υπήρξαν και αμφιβολίες. Έγραφαν “τι θα ‘χει τραβήξει αυτός ο σκηνοθέτης;”. Δεν ντρέπεστε κάποιοι με αυτά που γράφετε; Πέρα από το ότι είμαστε 20 χρόνια φίλοι, είναι και από τους καλύτερους σκηνοθέτες που υπάρχουν στην ελληνική τηλεόραση. Μη γράφετε ασυναρτησίες».

Δείτε το βίντεο με τα σάντουιτς από τα 10:05 λεπτά στο βίντεο που ακολουθεί

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Metallica στο ΟΑΚΑ: Οι αφίξεις των επωνύμων στη μεγάλη συναυλία

Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, το ΟΑΚΑ άρχισε...

Χριστίνα Παππά για τον πρώην σύζυγό της: «Δεν έχουμε καμία απολύτως επικοινωνία»

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο...

Η Ράνια Δομάζου ανοίγει την καρδιά της: «Εγώ και οι γονείς μου, Μίμης και Βίκυ»

Η κόρη και η εγγονή της αξέχαστης τραγουδίστριας και...

Χρήστος Χολίδης: Δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή

Ο Χρήστος Χολίδης περνά δύσκολες ώρες, καθώς έφυγε από...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.