Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Ξεχωριστή γιορτή για τα άτομα με αναπηρία στο Ελαιουργείο Ελευσίνας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναγνώρισης Δικαιωμάτων των Ατόμων...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής...

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Εξιτήριο και επιστροφή στις πρόβες για την Παπαρίζου

Σε καλύτερη κατάσταση βρίσκεται πλέον η γνωστή τραγουδίστρια, η...

Η Μύκονος προσκύνησε τον… Αλλάχ

❱❱ Αραβες κροίσοι, χαλιά και καμήλες στο Nammos που μεταμορφώθηκε σε… εμιράτο Από τον
ΘΑΝΟ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗ

Από πριγκιπάτο σε εμιράτο προκειμένου στον βωμό του χρήματος να προσκυνήσει τον Αλλάχ μετατράπηκε η Μύκονος. Σε ένα σκηνικό βγαλμένο από τις νύχτες των Βεδουίνων και των χαρεμιών της Ανατολής, με καμήλες και χαλιά στα χρώματα της άμμου, king size πανάκριβους πολυελαίους και props στην εξέδρα που θύμιζε… σαράι, πραγματοποιήθηκε χθες στο νησί των ανέμων και στο Nammos η μεγάλη συναυλία του Αντώνη Ρέμου με τους Λιβανέζους σταρ Ραγκέμπ Αλάμα και Μουσταφά Σαντάλ!

Τα ιδιωτικά lear jets είχαν κατακλύσει τον μυκονιάτικο ουρανό και Αραβες, Λιβανέζοι και Τούρκοι κροίσοι έδωσαν το «παρών» στο χλιδάτο beach bar restaurant, όπου γλέντησαν έως τις πρώτες πρωινές ώρες με την ψυχή τους.

Αλλωστε η πρώτη μέρα του φθινοπώρου σηματοδοτεί την έναρξη μιας από τις μεγαλύτερες εορτές των μουσουλμάνων και αρκετοί πελάτες του Nammos γιόρταζαν εκεί τη δεύτερη μεγαλύτερη γιορτή της θρησκείας τους, το Κουρμπάν Μπαϊράμ, γνωστό και ως η προσευχή των μουσουλμάνων για τη γιορτή της θυσίας. Και το Nammos προσάρμοσε, εκτός από το σκηνικό, και το μενού της βραδιάς στα έθιμα της μεγάλης γιορτής, που ειδικά για την περίσταση και τους πλούσιους παρευρισκομένους επιμελήθηκε ο Σάμι Ιμπραήμ, ένας από τους τρεις ιδιοκτήτες του Nammos.

Ο παροξυσμός χλιδής, υπερβολής και σπατάλης, που όπως είχε αποκαλύψει με δημοσίευμά της η «Espresso» στις 27 Ιουλίου είχε επικρατήσει για όγδοη συνεχόμενη χρονιά στο «πριγκιπάτο» της Μυκόνου, με τους διεθνείς και εγχώριους jet setters και celebrities να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για ένα τραπέζι πάνω στη χρυσή άμμο του Nammos και μπροστά στην XXL εξέδρα που θα φιλοξενούσε τον Αντώνη Ρέμο και τον Ιταλό τροβαδούρο του έρωτα Ερος Ραματσότι, δεν ήταν τίποτα μπροστά σε όλα όσα συνέβησαν χθες το βράδυ.

Η επιτυχία ή όχι της συγκεκριμένης συναυλίας όλες τις προηγούμενες ημέρες έμοιαζε με στοίχημα, που κέρδισε τελικά η τριανδρία του Nammos Ζαννής Φραντζέσκος, Κωνσταντής Κουσαθανάς και Σάμι Ιμπραήμ. Μοναδική διαφορά σε σχέση με τις προηγούμενες συναυλίες, η πλωτή εξέδρα που, όσο κι αν προσπάθησαν να τη μεταφέρουν πάνω στο κύμα, τελευταία στιγμή αποφάσισαν να συμμορφωθούν στις ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Οσο για τις εισπράξεις της βραδιάς; Χρυσάφι… Τα νούμερα για τους… κοινούς θνητούς ζαλίζουν! Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, οι εισπράξεις σε τζίρο ξεπέρασαν κατά πολύ τα 1.600.000 ευρώ που είχαν σημειωθεί στην πρόσφατη συναυλία του Ρέμου με τον Ραματσότι.

Λέγεται ότι από τις προκρατήσεις και μόνο, που έγιναν με το που ανακοινώθηκε η συναυλία, δόθηκε μεγάλη μάχη ποιοι θα καθίσουν στα πρώτα τραπέζια. Για τον λόγο αυτόν η πολιτική του Nammos άλλαξε σε σχέση με προηγούμενες συναυλίες, με αποτέλεσμα να μην ανακοινωθούν εξαρχής οι τιμές κατά άτομο, θέση, σαμπάνια και μενού.

Μεγάλη στιγμή της βραδιάς, η εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου στη σκηνή, ο οποίος για άλλη μια φορά χαιρέτησε τους πελάτες στα ελληνικά, στα αραβικά, στα τουρκικά, με τα πυροτεχνήματα να μετατρέπουν τη νύχτα σε μέρα.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια: 

Σιγά μην έλειπε ο Ψινάκης 

Φυσικά, από τέτοιες… χαρές φροντίζει να μη λείπει ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης και θέλησε να μοιραστεί δημόσια την επιβίβασή του σε ένα από τα ιδιωτικά jets, που άνοιγαν φτερά για το «εμιράτο» της Μυκόνου.

Οπως έγραψε ο ίδιος κάτω από τη σχετική φωτογραφία στο Instagram, «είναι στιγμές… που θέλεις να δεις και να ακούσεις τους φίλους σου». 

Διαβάστε επίσης: 

Στο beach bar της χλιδής ετοιμάζονται για γεννητούρια
❱❱ Ο Ζαννής Φραντζέσκος και η σύζυγός του περιμένουν αρχές Οκτωβρίου να γεννηθεί το δεύτερο παιδί τους

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος


Μποζουκια Αθηνα