Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Ξεχωριστή γιορτή για τα άτομα με αναπηρία στο Ελαιουργείο Ελευσίνας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναγνώρισης Δικαιωμάτων των Ατόμων...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής...

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Εξιτήριο και επιστροφή στις πρόβες για την Παπαρίζου

Σε καλύτερη κατάσταση βρίσκεται πλέον η γνωστή τραγουδίστρια, η...

«Κλικ» της Ανδριολάτου με τον Παπακαλιάτη στην Βουδαπέστη για τα γυρίσματα του...

Μαζί και «ερωτευμένοι» στη Βουδαπέστη ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και...

Εφιάλτης για τον ήρωα ταινίας του «Χάρι Πότερ»

❱❱ Κόλαση είχε κάνει τη ζωή του Εντι Ρεντμέιν, πρωταγωνιστή του τελευταίου spin-off του Χάρι Πότερ «Fantastic Beasts», Γερμανίδα stalker που ξημεροβραδιαζόταν επί πέντε χρόνια έξω από το σπίτι του και τον βομβάρδιζε με ερωτικές επιστολές. Ο βραβευμένος με Οσκαρ ηθοποιός περιέγραψε στη διάρκεια της δίκης της την αναστάτωση την οποία προκάλεσε σε εκείνον και στην οικογένειά του η 49χρονη μεταφράστρια Γκάμπι Στίγκερ (μικρή φωτό), η οποία παραδέχτηκε την ενοχή της. «Πάντα προσπαθώ να είμαι ανοιχτός και φιλικός, γιατί η στήριξη που έχω από τους φαν μου είναι αυτή που μου προσφέρει αυτή την καριέρα.

Μετανιώνω βαθύτατα που γνώρισα την Γκάμπι Στίγκερ. Παρενοχλούσε εμένα και την οικογένειά μου για περισσότερο από πέντε χρόνια, προκαλώντας μας στενοχώρια, αίσθημα ανασφάλειας και βαθιά αναστάτωση» ανέφερε σε δήλωσή του που αναγνώστηκε στο δικαστήριο, προσθέτοντας ότι εμφανιζόταν έξω από το σπίτι του «από το πουθενά» και παρατηρούσε τον ίδιο και την οικογένειά του εν αγνοία τους. «Η ασφάλεια της οικογένειάς μου είναι το παν για μένα και με τη συμπεριφορά της δεν μπορούμε να αισθανόμαστε ασφαλείς» έγραψε.

Η Στίγκερ γνώρισε τον Ρεντμέιν το 2012 στη διάρκεια θεατρικής παράστασης και έκτοτε άρχισε να τον ακολουθεί παντού, από το μετρό μέχρι τα κινηματογραφικά πλατό.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.



Μποζουκια Αθηνα