Ποσειδώνας Γιαννόπουλος «καρφώνει» Γαϊτάνο: «Μπήκαν τα δαιμόνια του ψώνιου μέσα σου»

Αναφερόμενος στον Ακύλα, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στάθηκε στη δυναμική των εμφανίσεών του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Buongiorno» και στον Χρήστο Λυσσέα, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος σχολίασε τη Eurovision, τον Ακύλα, αλλά και τις πρόσφατες δηλώσεις του Πέτρου Γαϊτάνου.

Αναφερόμενος αρχικά στον Ακύλα, στάθηκε στη δυναμική που δείχνει στις εμφανίσεις του. «Η δυναμική του είναι μεγάλη. Η πρώτη του εμφάνιση στη Σερβία ήταν εξαιρετική, δηλαδή και ενδυματολογικά μου άρεσε», είπε, ωστόσο δεν έκρυψε τις επιφυλάξεις του για τη συνέχεια. «Για την εμφάνιση στο Σαν Μαρίνο έχω τις επιφυλάξεις μου. Το σκουφί με τις φούντες κάψτο, μην το ξαναδούμε ποτέ», σχολίασε με το γνωστό αιχμηρό του ύφος.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος τοποθετήθηκε και για τον Πέτρο Γαϊτάνο, ο οποίος χαρακτήρισε τη Eurovision «πολύχρωμο τσίρκο» με «δαιμονικά στοιχεία». «Θα είδε την Ιρλανδή που συμμετείχε πριν από δύο χρόνια, που ήταν όλο μια σατανιστική τελετή η σκηνοθεσία της, με πεντάλφα και κέρατα, και θα είπε αυτό», ανέφερε.

Ωστόσο, όπως τόνισε, το δικό του ζήτημα με τον τραγουδιστή είναι άλλο. «Το πρόβλημά μου με τον Πέτρο Γαϊτάνο για μένα δεν είναι αυτό. Το πρόβλημα είναι ότι είδα έναν τίτλο που λέει: “Πολλοί άνθρωποι μου λένε ότι κοιμίζουν τα παιδιά τους με τους ύμνους μου”», είπε χαρακτηριστικά. Και συνέχισε σε έντονο τόνο: «Μα δεν είναι δικοί του. Είναι θρησκευτικοί, βυζαντινοί ύμνοι. Πέτρο μου, αυτό είναι πολύ πιο σοβαρό. Δηλαδή, φοβάσαι τα δαιμόνια της Eurovision, αλλά μπήκαν τα δαιμόνια του ψώνιου μέσα σου και νομίζεις ότι το “Ω γλυκύ μου έαρ” είναι σουξέ σου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο πατέρας της Μυρτώς ρίχνει ευθύνες στη μητέρα της – Τα μηνύματα τα ξημερώματα που δεν έμαθε ποτέ εκείνος

Ο πατέρας της άτυχης 19χρονης που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά μίλησε στην εκπομπή «Το πρωινό» για τα μηνύματα που αντάλλαξε η κόρη με τη σύζυγό του και δεν το γνώριζε.

Διαζύγιο και στα πορτοφόλια για γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Παρά τις προσπάθειες για ένα πολιτισμένο διαζύγιο χάριν των τεσσάρων παιδιών τους, οι φήμες για «ασυμφωνία χαρακτήρων» και η απομάκρυνσή τους από τα κοινά οικονομικά συμφέροντα δείχνουν ότι ο δρόμος της επιστροφής έχει κλείσει οριστικά.

Ο Γαβαλάς έκανε απόλυτη ξεφτίλα την 70χρονη Βίσση

Νέα «καρφιά» από τον Γαβαλά στην 70χρονη Βίσση για...

Λιάγκας σε TV αμόκ – Χαμός στα social μετά το βρίσιμο του παρουσιαστή στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής

«Αστραψαν και βρόντηξαν» οι χρήστες του διαδικτύου κατά του Γιώργου Λιάγκα! Αφορμή στάθηκε η επίθεση του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 στην αρχισυντάκτριά του, την οποία δεν δίστασε να βρίσει on air ενόσω είχαν μια συζήτηση με την ομάδα του στο «Πρωινό».

Σπάνια δημόσια έξοδος Έλληνα ηθοποιού με την όμορφη σύζυγό του

«Με την σύζυγό μου είμαστε και μαζί από τότε που ξεκίνησα, οπότε είναι δίπλα μου σε όλη την πορεία»

Η Τούνη «βασίλισσα» των Airbnb στην Αθήνα

Η διάσημη influencer επένδυσε σε δύο ακίνητα στο κέντρο...

Η τρανς «Ολίβια» «σπάει» τη σιωπή της μέσα από τις φυλακές – Τι αποκαλύπτει για το μοιραίο βράδυ;

Η 23χρονη τρανς «Ολίβια» είναι το «κλειδί» στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

Τα γυρνάει ο σύντροφος της Μυρτώς – Τα μηνύματα τα ξημερώματα και η πρόσκληση στο μοιραίο δωμάτιο

Σε αντιφάσεις φαίνεται να πέφτει ο σύντροφος της αδικοχαμένης...