Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Ξεχωριστή γιορτή για τα άτομα με αναπηρία στο Ελαιουργείο Ελευσίνας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναγνώρισης Δικαιωμάτων των Ατόμων...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής...

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Εξιτήριο και επιστροφή στις πρόβες για την Παπαρίζου

Σε καλύτερη κατάσταση βρίσκεται πλέον η γνωστή τραγουδίστρια, η...

Μπλεξίματα για τον πατέρα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

❱❱ Δικαστική διαμάχη του πατέρα του Παπακαλιάτη με τον συνέταιρό του για την πώληση του ξενοδοχείου τους Στα… χαρακώματα βρίσκονται ο πατέρας του ηθοποιού Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Μανώλης, και ο συνεταίρος του στον χώρο του τουρισμού, επιχειρηματίας Μιχάλης Βαμιεδάκης, μετά τη δημοσιοποίηση της πώλησης του ξενοδοχειακού συγκροτήματος «Zorbas Village», στον Ανισσαρά Χερσονήσου, στον γερμανικών συμφερόντων tour operator Alltours, Allsun.

Ο κ. Παπακαλιάτης, ο οποίος είναι ένας εκ των ιδιοκτητών του συγκροτήματος, προσέφυγε στη Δικαιοσύνη κατά του δεύτερου κ. Βαμιεδάκη για αθέτηση της συμφωνίας που είχαν υπογράψει μεταξύ τους.

«Σήμερα, το ξενοδοχειακό συγκρότημα ανήκει κατά 65% στην οικογένεια Παπακαλιάτη και κατά 35% στην εταιρία FRYDA A.E., συμφερόντων Μ. Βαμιεδάκη, που ίσως να έχει πουλήσει στη γερμανική εταιρία Allsun. Υπάρχει συμφωνία να μεταβιβαστεί το 65% στη FRYDA το έτος 2023, με την προϋπόθεση να τηρηθεί η συμφωνία, η οποία περιλαμβάνει συγκεκριμένο οικονομικό τίμημα αλλά και κάποιους όρους. Μεταξύ αυτών, είναι να μην μπορεί η εταιρία του κ. Βαμιεδάκη να παίρνει αποφάσεις που σχετίζονται με το ξενοδοχείο (για παράδειγμα, ενοικίαση, πώληση κ.λπ.), χωρίς την έγκριση της δικής μας εταιρίας», δήλωσε στην «Πατρίς» ο Μανώλης Παπακαλιάτης.

Παράβαση όρων της συμφωνίας

Η οικογένεια Παπακαλιάτη υποστηρίζει ότι η FRYDA έχει παραβεί ορισμένους όρους της συμφωνίας και έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη, ζητώντας να της επιστραφεί το 35% των μετοχών. Η δίκη έχει οριστεί για τον Νοέμβριο και η οικογένεια ζήτησε από το δικαστήριο να οριστεί νέο προσωρινό διοικητικό συμβούλιο, πράγμα που έγινε αποδεκτό.

Ετσι, την περασμένη Τρίτη το δικαστήριο αποφάσισε να ορίσει διοικητικό συμβούλιο χωρίς τη συμμετοχή του κ. Βαμιεδάκη, αποτελούμενο από τους Εμμανουήλ και Χριστόφορο Παπακαλιάτη, Κωνσταντίνο Φραντζή, Μιχαήλ Σαμιωτάκη και Σταύρο Θεοδοσούλη. Το Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα και ψήφισε τον κ. Θεοδοσούλη ως πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο.

Πάντως, τη συγκεκριμένη επιχειρηματική συμφωνία για την πώληση του 35% του ξενοδοχειακού συγκροτήματος, που ανήκει στην εταιρία FRYDA Α.Ε., ανακοίνωσε επίσημα ο γερμανικός tour operator: «Και τα δύο ξενοδοχεία θα ανακαινιστούν εκτενώς τον ερχόμενο χειμώνα και θα προσαρμοστούν στις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας Αllsun».

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.



Μποζουκια Αθηνα