Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Γολγοθάς για την αδελφή της Θώδη

❱❱ Στις αίθουσες των δικαστηρίων ψάχνει να βρει το δίκιο της εδώ και περίπου τριάμισι χρόνια η αδελφή της γνωστής τραγουδίστριας Εφης Θώδη, Κωνσταντίνα, μετά το εργατικό ατύχημα που είχε. Από την
Ντέμη Ντάβαρη

Η άτυχη γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, που εδώ και 18 χρόνια εργάζεται ως τραυματιοφορέας στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι πριν από τρία χρόνια εν ώρα υπηρεσίας. Από τότε άρχισε ένας γολγοθάς για την υγεία της, με τη γυναίκα να έχει εναποθέσει στους δικαστές τις ελπίδες της για δικαίωση.

Στις 6 Μαρτίου 2014, την ώρα που η Κωνσταντίνα Θώδη μετέφερε φορείο με ασθενή σε όροφο του νοσοκομείου, το χέρι της χτύπησε στην πόρτα του ασανσέρ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Αμέσως η γυναίκα μεταφέρθηκε με αφόρητους πόνους στην Ορθοπεδική Κλινική του νοσοκομείου και στη συνέχεια στα Επείγοντα. Οι γιατροί τής χορήγησαν ενέσεις κορτιζόνης και της έδωσαν αναρρωτική άδεια. Οταν, όμως, επέστρεψε στην εργασία της, παρά τις συστάσεις των ορθοπεδικών -του ίδιου νοσοκομείου- να μη σηκώνει βάρη, η διοίκηση του ιδρύματος φέρεται ότι «έκλεισε τα αυτιά της» στις συνεχείς εκκλήσεις της να μεταφερθεί σε άλλο πόστο. Συγκεκριμένα, η αδελφή της Εφης Θώδη ζήτησε από τους προϊσταμένους της να απασχοληθεί κάποιο διάστημα σε άλλο τμήμα, ώστε να μην επιβαρυνθεί περαιτέρω η κατάσταση της υγείας της, όμως το αίτημά της δεν έγινε δεκτό.

Τρεις μήνες αργότερα, στις 12 Ιουνίου του ίδιου έτους, και ενώ η γυναίκα εξακολουθούσε να σηκώνει ασθενείς με το τραυματισμένο χέρι της, οι τένοντές της διαλύθηκαν και χρειάστηκε να χειρουργηθεί. Αλλά ακόμη και τότε, όταν επέστρεψε στη δουλειά μετά την επέμβαση και μολονότι φέρεται ότι ζήτησε ακρόαση από τη διοίκηση του νοσοκομείου, το αίτημά της να μεταφερθεί σε άλλο πόστο δεν εισακούστηκε! Για την περίπτωσή της ενημερώθηκε η Επιθεώρηση Εργασίας και μετά την παρέμβασή της η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας προχώρησε σε αυτεπάγγελτη δίωξη κατά της τότε διοίκησης του νοσοκομείου.

Συγκεκριμένα, με την υπ’ αριθμόν 4519/2014 μήνυση ασκήθηκε δίωξη για πρόκληση σωματικής βλάβης εξ αμελείας κατά του τότε διοικητή του νοσοκομείου. Χθες, η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για πέμπτη κατά σειρά φορά.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα υπέστη ακόμα και… μπούλινγκ από την προϊσταμένη της λόγω της συγγενικής σχέσης της με την τραγουδίστρια! «Δεν θα της περάσει, να μας αφήσει ήσυχους και αυτή και το τρελόσογό της!» φέρεται ότι ειπώθηκε στους διαδρόμους του νοσοκομείου!

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα