Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Κιμούλης: Πήρε άλλο… μαυροπούλι!

❱❱ Ο Γιώργος Κιμούλης αντικατέστησε σε μια νύχτα την πρωταγωνίστρια της παράστασης στο Θέατρο Αλμα «Φύγε εσύ, έλα εσύ»! Ο Γιώργος Κιμούλης αντικατέστησε μέσα σε μια νύχτα τη συμπρωταγωνίστριά του στην παράσταση «Το μαυροπούλι», που θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Νοεμβρίου στο Θέατρο Αλμα.

Οπως είχε ανακοινωθεί αρχικά, στα τέλη Αυγούστου, με επίσημο δελτίο Τύπου, στο πλευρό του σπουδαίου ηθοποιού θα στεκόταν για τις ανάγκες του εν λόγω έργου η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, μια όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός, η οποία έχει ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια στα θεατρικά δρώμενα μέσα από τις συμμετοχές της σε παραστάσεις, όπως οι «Βάκχες» και το «Θα πεθάνω αν πεθάνεις».

«Τρυφερή φιλία»

Μάλιστα, περίπου ενάμιση μήνα μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας τους στο «Μαυροπούλι» του Ντέιβιντ Χάροουερ, πρωτοσέλιδο δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας έκανε λόγο για τη δημιουργία μιας «τρυφερής φιλίας» ανάμεσα στον Γιώργο Κιμούλη και στην Αλεξάνδρα Ταβουλάρη. «Με το που άρχισαν πρόβες, ο ηθοποιός εκτίμησε ιδιαίτερα την υποκριτική δεινότητα και την έντονη προσωπικότητα της συμπρωταγωνίστριάς του και οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά.

Μια τρυφερή φιλία αναπτύχθηκε μεταξύ τους και έκτοτε είναι αχώριστοι! Από τις πρόβες τους στο Θέατρο Αλμα, που βρίσκεται στην πλατεία Μεταξουργείου, βρέθηκαν να παρακολουθούν μαζί παράστάσεις, όπως έκαναν πρόσφατα με την ‘‘Ιφιγένεια εν Αυλίδι”, η οποία παρουσιάστηκε στο Ηρώδειο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο συντάκτης του συγκεκριμένου δημοσιεύματος. Τι συνέβη, λοιπόν, και στις 31 Οκτωβρίου έφτασε στα δημοσιογραφικά e-mails ένα νέο δελτίο Τύπου για την παράσταση «Το μαυροπούλι», μέσω του οποίου ενημερωθήκαμε ότι συμπρωταγωνίστρια του Κιμούλη θα είναι τελικά η ηθοποιός Ανθή Σαββάκη; Σύμφωνα με πληροφορίες από ανθρώπους που κινούνται πίσω από τις κουίντες, υπήρξε άφθονο παρασκήνιο. Φαίνεται ότι η «τρυφερή φιλία», που… χρεώθηκε στον ηθοποιό και στη νεαρή παρτενέρ του, δεν κράτησε πολύ, καθώς εκείνη -πιθανότατα μετά το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα- προέβαλε κάποιες απαιτήσεις που δεν άρεσαν ιδιαίτερα στον πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη της παράστασης.

Ετσι, προχώρησε με συνοπτικές διαδικασίες στην αντικατάστασή της από την Ανθή Σαββάκη. Στην παράσταση «Το μαυροπούλι» παίζουν ακόμη οι Νίκος Λαγός, Γεωργία Πασιπουλαρίδη και Ζωή Πετράκη.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα