Χαρμαντά και Μος με τον ίδιο ατζέντη

❱❱ Η 20χρονη κουκλάρα υπέγραψε συμβόλαιο με το μεγαλύτερο πρακτορείο μοντέλων του κόσμου!Εχει στιλ και ύφος Λατίνας, και πλέον και τον ίδιο ατζέντη με την Κέιτ Μος! 

Η 20χρονη Σοφία Χαρμαντά, που γνωρίσαμε από την παγκόσμια καμπάνια γνωστής εταιρίας αντηλιακών, ως συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 αλλά και του Δημήτρη Σκαρμούτσου στο «Βlind Taste», έφυγε για την Αμερική, όπου, όπως όλα δείχνουν, το μέλλον της θα είναι λαμπρό!

Επειτα από ένα σύντομο ταξίδι της στη Νέα Υόρκη, η κουκλάρα Σοφία υπέγραψε συμβόλαιο με το Νext, το μεγαλύτερο πρακτορείο μοντέλων του κόσμου, ενώ έχει πλέον ως ατζέντη της τον περίφημο Boris Rado, ατζέντη της Κέιτ Μος. Η Ελληνίδα Σίντι Κρόφορντ, όπως την αποκαλούν, έχει ήδη κλείσει την πρώτη δουλειά της και μάλλον δεν βιάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Αδελφές ψυχές» στην ίδια μοίρα

Ο κοινός αγώνας που δίνουν στο πλευρό των συζύγων...

Παθιασμένα φιλιά για γνωστή ηθοποιό στο αεροδρόμιο – Νέος έρωτας στη σόουμπιζ;

Νέος έρωτας για τη γνωστή ηθοποιό που εθεάθη να δίνει παθιασμένα φιλιά στο αεροδρόμιο

Ιδού το «παλάτι» των Ντε Γκρες

Η «Espresso» ανακάλυψε το ρετιρέ 400 τετραγωνικών στην Ηρώδου...

«Full in love» η Μαρία Αντωνά και ο Γιώργος Λιάγκας: Περίπατος δίπλα στη θάλασσα στον Αστέρα

Χαλαρές στιγμές μακριά από την ένταση της καθημερινότητας απόλαυσαν...

D3lta: Ο γιος του εφοπλιστή Κούστα αποκαλύπτει γιατί άλλαξε το όνομά του

Ο Ρομπέρτο Κούστας, γνωστός ως D3lta είναι γιος του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα. Ο καλλιτέχνης καλεσμένος της εκπομπής «Στούντιο 4» αναφέρθηκε στον λόγο που άλλαξε το όνομά του.

Γιώργος Μαρίνος: Συγκλονίζει η μαρτυρία της ξαδέλφης του για τις τελευταίες ημέρες της ζωής του

Βαθιά θλίψη προκάλεσε στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση του...

«Ο γάμος είναι μια ωραία συμφωνία που δεν χρειάζομαι. Με βαραίνει ένας άνδρας – υπάλληλος»

Η ηθοποιός καλεσμένη της εκπομπής «Με τον Ρένο» αναφέρθηκε στο κεφάλαιο γάμος.