Δέκα χρόνια φυλακή σε 26χρονη που παντρεύτηκε τη μητέρα της

❱❱ Στα «μαλακά» έπεσε η 26χρονη Αμερικανίδα που παντρεύτηκε τη 44χρονη βιολογική μητέρα της, η οποία με τη σειρά της έχει το βίτσιο να παντρεύεται τα παιδιά της. Η Μίστι Σπαν (φωτό αριστερά καταδικάστηκε από δικαστήριο της Οκλαχόμα σε 10 χρόνια φυλάκιση με αναστολή, καθώς δήλωσε ένοχη για την κατηγορία ότι σύναψε αιμομικτικό γάμο.

Η μητέρα της, η 44χρονη Πατρίσια Σπαν (φωτό δεξιά), έχασε την επιμέλεια της Μίστι και των δύο αδερφών της όταν ήταν μικρά παιδιά. Τα υιοθέτησε η πεθερά της και τα μεγάλωσε μακριά από την Πατρίσια.

Η 44χρονη συνάντησε ξανά τη Μίστι το 2015 και, όπως ομολόγησε η 26χρονη, ερωτεύτηκαν, ενώ τον Μάρτιο του 2016 η Πατρίσια έπεισε την κόρη της να παντρευτούν, λέγοντάς της ότι είναι νόμιμο. Τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς ένας κοινωνικός λειτουργός ανακάλυψε τη σχέση τους, καταγγέλλοντας τις δύο γυναίκες στις Αρχές.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, η 26χρονη ομολόγησε εξασφαλίζοντας την επιείκεια των δικαστών και κατηγόρησε τη μητέρα της ότι την εξαπάτησε. Αντίθετα, η μητέρα της κινδυνεύει να περάσει 10 χρόνια στη φυλακή, καθώς η Πατρίσια δήλωσε αθώα και αναμένει την απόφαση των δικαστών τον Φεβρουάριο, μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία πρέπει να υποβληθεί, της οποίας η φύση δεν διευκρινίζεται. Επιβαρυντικό στοιχείο για τη 44χρονη αποτελεί το γεγονός ότι το 2008 παντρεύτηκε τον γιο της Τζόντι Σπαν, πείθοντάς τον ότι έτσι δεν θα κατατασσόταν στον στρατό, γάμος που ακυρώθηκε από τον Τζόντι το 2010.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Αδελφές ψυχές» στην ίδια μοίρα

Ο κοινός αγώνας που δίνουν στο πλευρό των συζύγων...

Παθιασμένα φιλιά για γνωστή ηθοποιό στο αεροδρόμιο – Νέος έρωτας στη σόουμπιζ;

Νέος έρωτας για τη γνωστή ηθοποιό που εθεάθη να δίνει παθιασμένα φιλιά στο αεροδρόμιο

Ιδού το «παλάτι» των Ντε Γκρες

Η «Espresso» ανακάλυψε το ρετιρέ 400 τετραγωνικών στην Ηρώδου...

«Λύγισε» η Έλενα Ασημακοπούλου: «Έχω τρομερές ενοχές που δεν κατάλαβα τι περνούσε ο Μπρούνο»

Η Έλενα Ασημακοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή της Δάφνης Καραβοκύρη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μάχη με την κατάθλιψη του πρώην συζύγου της, Μπρούνο Τσιρίλο.

«Ο γάμος είναι μια ωραία συμφωνία που δεν χρειάζομαι. Με βαραίνει ένας άνδρας – υπάλληλος»

Η ηθοποιός καλεσμένη της εκπομπής «Με τον Ρένο» αναφέρθηκε στο κεφάλαιο γάμος.

«Full in love» η Μαρία Αντωνά και ο Γιώργος Λιάγκας: Περίπατος δίπλα στη θάλασσα στον Αστέρα

Χαλαρές στιγμές μακριά από την ένταση της καθημερινότητας απόλαυσαν...

Γιώργος Μαρίνος: Συγκλονίζει η μαρτυρία της ξαδέλφης του για τις τελευταίες ημέρες της ζωής του

Βαθιά θλίψη προκάλεσε στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση του...