Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Τίτλοι τέλους για τη βασίλισσα του gossip

❱❱ «Εφυγε» στα 94 της η δημοσιογράφος Λιζ Σμιθ, που έκανε λαϊκό ανάγνωσμα το διαζύγιο του Ντόναλντ Τραμπ από την ΙβάναΗ Λιζ Σμιθ, η γυναίκα που έκανε το διαζύγιο του Ντόναλντ Τραμπ από την Ιβάνα λαϊκό ανάγνωσμα, άφησε την τελευταία της πνοή την Κυριακή σε ηλικία 94 ετών, κλείνοντας έτσι ένα μεγάλο κεφάλαιο του αμερικανικού Τύπου, στο οποίο πρωταγωνιστούσε για πάνω από ένα τέταρτο του αιώνα. 

Η επιτυχία της «βασίλισσας του gossip» των αμερικανικών ταμπλόιντ βασιζόταν σε μεγάλο βαθμό στο γεγονός ότι και η ίδια λογιζόταν ως σελέμπριτι, ιδιότητα που της εξασφάλιζε πρόσβαση στους χώρους όπου έβγαζε τα δημοσιογραφικά της λαβράκια.

Με το μεγάλο χαμόγελό της και τους γλυκούς τρόπους της, η Τεξανή κατάφερνε να έχει πρώτη τις σημαντικές ειδήσεις του χώρου της σοουμπίζ. Κάποιες φορές, όμως, προηγούνταν και από τα γεγονότα. Μία από τις πιο αμήχανες και ντροπιαστικές στιγμές της καριέρας της ήταν όταν το 2012 σε ένα διαδικτυακό άρθρο της έγραφε στην ουσία τον επικήδειο της φίλης της Νόρα Εφρον, της σεναριογράφου μεγάλων επιτυχιών όπως οι «Αγρυπνος στο Σιάτλ», «Οταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι» κ.λπ. Η Εφρον ήταν πράγματι πολύ σοβαρά άρρωστη, αλλά πέθανε λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση…

Κουτσομπολιό

Αυτά τα παθήματα, αλλά και γενικά η γνώση του αντικειμένου της, έκαναν τη Σμιθ να μην προσδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στη δουλειά της. «Δεν πρέπει να παίρνουμε τους εαυτούς μας πολύ σοβαρά στον κόσμο του κουτσομπολιού» είχε δηλώσει το 1987 στο Associated Press, προσθέτοντας: «Αν το δεις ρεαλιστικά, αυτό που κάνω είναι αρκετά ανάξιο λόγου». Διευκρίνισε, ωστόσο, ότι «παρ’ όλα αυτά, διασκεδάζω πολύ».

Η «λαίδη του κουτσομπολιού», που έκανε σπουδές δημοσιογραφίας στο πανεπιστήμιο του Τέξας και έφτασε στη Νέα Υόρκη με ένα εισιτήριο χωρίς επιστροφή το 1949, με όνειρα για μεγάλη καριέρα, απέφευγε πάντα να ασχολείται με τις σεξουαλικές προτιμήσεις των διασήμων και την εξήγηση την έδωσε η ίδια στην αυτοβιογραφία της με τίτλο «Natural Blonde» το 2000. Εκεί παραδέχθηκε ότι είχε σχέσεις και με γυναίκες και με άνδρες, αλλά και το για πολλά χρόνια χρόνια θρυλούμενο ειδύλλιό της με την αρχαιολόγο Αϊρις Λαβ.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα