Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Παιχνίδι ανταλλαγής σεξουαλικών ρόλων σε παράσταση που σκηνοθετεί η τρανσέξουαλ Φένια Αποστόλου

❱❱ Γνωστή τρανσέξουαλ σκηνοθετεί μια παράσταση για τη διεμφυλικότητα!Aπό τον
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

Πρόκειται για το έργο «Το κάλεσμα της Λορίν» της Παλόμα Πεδρέρο, το οποίο σκηνοθέτησε η Φένια Αποστόλου και παίζεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στο A Small Argo Full of Art της Αιμιλίας Υψηλάντη.
«Είναι μια παράσταση πιο επίκαιρη από ποτέ» λέει στην «Espresso» η σκηνοθέτρια, η οποία έχει δημιουργήσει τη δική της χοροθεατρική ομάδα Λυδία Λίθος, με την οποία έχει παρουσιάσει μια σειρά από ενδιαφέρουσες παραστάσεις χορού και θεάτρου.

Η ταλαντούχα καλλιτέχνις έγινε τρανσέξουαλ το 2008, ύστερα από την ερμηνεία της στην ταινία «Ο γιος του Τσάρλι» του Καρόλου Ζωναρά, στην οποία υποδύθηκε μια διεμφυλική, και από τότε φόρεσε τα φουστάνια και στην προσωπική της ζωή.

«Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στην παράσταση της “Λορίν” που έχω σκηνοθετήσει. Ενας παντρεμένος άντρας με πρόφαση το καρναβάλι ντύνεται Λορίν Μπακόλ και προτρέπει τη γυναίκα του να ντυθεί Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ. Παίζουν με δική τους προτροπή ένα παιχνίδι ανταλλαγής σεξουαλικών ρόλων και στο τέλος ο άντρας -μέσα από μια σειρά αποκαλύψεων και ανατροπών- ανακαλύπτει πως θέλει να γίνει γυναίκα» μας εξηγεί η Φένια Αποστόλου και προσθέτει πως αυτό συμβαίνει με όλους εκείνους κι εκείνες που μέσα από πολλά χρόνια καταπίεσης και προσκόλλησης στα κοινωνικά πρότυπα ανακαλύπτουν την ταυτότητα του φύλου τους. Τους δύο ρόλους υποδύονται ο Ιωάννης Αθανασόπουλος (Πέδρο) και η Βιργινία Ταμπαροπούλου (Ρόζα).

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα