Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις ήρθε για την επίσημη πρώτη της «Αόρατης κλωστής» στην Αίθουσα «Σταύρος Νιάρχος» της Λυρικής

❱❱ Ο αντιστάρ του Χόλιγουντ αντιμετώπισε μ’ έναν ιδιαίτερο τρόπο τους Ελληνες φωτογράφους στη συνέντευξη τύπου για τη νέα ταινία τουΑπό το 1989 έως σήμερα δεν έλειψε ποτέ από το πλευρό των παιδιών της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών «Πόρτα Ανοιχτή». 

Ετσι και αυτήν τη φορά, στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας του «Αόρατη κλωστή» (σ.σ.: η ταινία βγήκε χθες στα σινεμά), ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις ήρθε ξανά να στηρίξει τους μικρούς φίλους του και να συνεισφέρει στο έργο της εταιρείας, «ψυχή» της οποίας είναι η Δάφνη Οικονόμου, με την οποία, όπως και με τον γιο της Γιώργο, ο Λιούις συνδέεται με μακροχρόνιους δεσμούς φιλίας.

f3Χθες το μεσημέρι, λίγες ώρες πριν από την επίσημη προβολή της ταινίας στην Αίθουσα «Σταύρος Νιάρχος» της Λυρικής, σε μια sold out βραδιά, όπου τα έσοδα θα δοθούν στην εταιρεία, ο πολυβραβευμένος ηθοποιός βρέθηκε στο ξενοδοχείο «King George» και μίλησε στους δημοσιογράφους για όλα: για το φιλμ του Τόμας Αντερσον, το οποίο όπως έχει ήδη ανακοινώσει θα είναι το τελευταίο της πολύχρονης καριέρας του, για τη σχέση του με την υποκριτική, αλλά και για τα παιδιά της «Πόρτας Ανοιχτής», στα οποία κάθε φορά που αναφερόταν, συγκινούνταν.

Κατάχρηση του χρόνου

Η έναρξη της συνέντευξης Τύπου έγινε μάλιστα με μια απροσδόκητη… ηχητική έκπληξη από τον Βρετανοϊρλανδό, ο οποίος, βλέποντας ότι οι φωτογράφοι είχαν κάνει κατάχρηση του προγραμματισμένου χρόνου τους για λήψεις, τους σφύριξε κλέφτικα να απομακρυνθούν! Στη συνέντευξη Τύπου, όπου συντονιστής της ήταν ο κριτικός κινηματογράφoυ Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο ηθοποιός ξεκαθάρισε εξαρχής ότι δεν θα δεχόταν καμία ερώτηση για την απόφασή του να αποσυρθεί από την υποκριτική.

«Δεν γνωρίζω γιατί αποφάσισα να σταματήσω. Δεν έχω την απάντηση. Και να είχα την απάντηση δεν θα σας την έδινα. Είναι κάτι προσωπικό. Δεν θα ήθελα να το συζητήσω άλλο» είπε. Στο φιλμ «Αόρατη κλωστή» του Πολ Τόμας Αντερσον, ο Λιούις υποδύεται έναν σχεδιαστή ρούχων που δημιουργεί στο μεταπολεμικό Λονδίνο της δεκαετίας του ’50 και θεωρεί ότι όλα είναι τακτοποιημένα στη ζωή του, έως τη στιγμή που ερωτεύεται τη νεαρή Αλμα. Ενα είδος… μόδιστρου είναι, άλλωστε, και στην προσωπική ζωή του, αφού εκείνος ράβει και μαντάρει τα ρούχα των παιδιών του, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για την ταινία, ο Λιούις ανέφερε ότι έως και χθες το βράδυ δεν την είχε δει, ενώ σχολιάζοντας την έκτη κατά σειρά υποψηφιότητά του για Οσκαρ, τόνισε πως δεν έχει καθόλου αγωνία για το αν θα κερδίσει το τέταρτο χρυσό αγαλματίδιό του. «Είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος να βρίσκομαι σε όλες τις τελετές και να χειροκροτώ τον συνυποψήφιό μου Γκάρι Ολντμαν» (σ.σ.: πρωταγωνιστεί υποδυόμενος τον Ουίνστον Τσόρτσιλ στην «Πιο σκοτεινή ώρα»). «Εχει κάνει σπουδαίους ρόλους, αλλά δεν έχει ακόμα δικαιωθεί» είπε. Στο τέλος της συνέντευξης η κυρία Οικονόμου πήρε τον λόγο και έκανε τον ηθοποιό να ξεσπάσει σε κλάματα, λέγοντας πως το «μεγαλύτερο ταλέντο του είναι ότι είναι ακόμα καλύτερος άνθρωπος και ακόμα καλύτερος φίλος. Ηταν σαν να ήταν ανέκαθεν μέρος της ζωής μας και εμείς της δικής του. Ξέρει να αγαπά».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....