Δείτε την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου παίζει με τον οχτώ μηνών γιο της

Happy moments!

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας με τον γιο της και δεν χορταίνει να περνάει στιγμές μαζί του.

Η ηθοποιός με τον σύζυγό της και γνωστό ηθοποιό, Κίμωνα Κουρή ζουν την απόλυτη ευτυχία κρατώντας στην αγκαλιά τον γιο τους. Μαμά και γιος απόλαυσαν παιχνίδια και στιγμές μαζί με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου να ποστάρει λήψεις τους. «Και ξεκινάς με υπερένταση, γεμάτη αγωνία. Και φόβο. Και λαχτάρα.

Και περνούν οι ώρες. Και σε εκπλήσσει το σώμα σου, η αντοχή σου, η ξαφνική ψυχραιμία που δεν μπορείς να καταλάβεις από πού προκύπτει. Και φτάνει η στιγμή. Και μέχρι να ακουστεί το κλάμα ο χρόνος σταματά. Και μετά εκρήγνυνται όλα μέσα σου. Και νιώθεις ευγνώμων που βίωσες αυτό το θαύμα. Όλο αυτό το διάστημα.

Ή τουλάχιστον έτσι ένιωσα εγώ. Ευγνώμων προς τη φύση. Ευγνώμων προς το γιατρό μου, Λάμπρο Γιαννίκο, έναν εξαιρετικό επιστήμονα αλλά κυρίως άνθρωπο!», είχε γράψει λίγο μετά τη γέννα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έξαλλος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Ο Θεοφάνους τελικά είναι πάρα πολύ καβαλημένος»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξέσπασε κατά του Γιώργου Θεοφάνους. Τι συνέβη;

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Εξοργισμένη η Φαίη Σκορδά: «Πόσο απάνθρωπο είναι αυτό που κάνεις, τι άνθρωπος είσαι;»

Συγκλονισμένη φάνηκε να είναι η Φαίη Σκορδά κατά τη...

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.

Μαρία Καρχιλάκη: Συγκίνηση για τον γάμο της κόρης της

Μια ημέρα γεμάτη έντονα συναισθήματα, χαμόγελα και οικογενειακή ευτυχία...

Γιάννης Κολοτούρας: Πέθανε ο συνιδιοκτήτης της Zeus+Dione σε ηλικία 48 ετών

Θλίψη έχει προκαλέσει στον χώρο της ελληνικής μόδας η...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Οριστικό τέλος για τη Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΙ – Αυτή είναι η διάδοχός της

Οριστικό τέλος για τη συνεργασία της Σίας Κοσιώνη με τον ΣΚΑΙ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά η δημοσιογράφος θα βρίσκεται στο κανάλι μέχρι τα τέλη Μαΐου.