Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

«Εβδομάδα μόδας» με stylish εγγονή Τσοχατζόπουλου & «χρυσή» Πλατανιώτη

Η «χρυσή» Πλατανιώτη και η εγγονή του Ακη Τσοχατζόπουλου...

Ιδρυεται (!) Ακαδημία πρακτόρων της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών

Σε τροχιά πλήρους αναδιάρθρωσης κινείται πλέον η Εθνική Υπηρεσία...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

Πρίγκιπας Νικόλαος – Τατιάνα Μπλάτνικ: Παρά τις προσπάθειες το ζευγάρι οδηγήθηκε στην...

Για 14 χρόνια ο 55χρονος γοητευτικός δευτερότοκος γιος του...

Στέλιος Στυλιανός: Τα πρωινά στο συνεργείο και τα βράδια στην πίστα!

❱❱ Ο Στέλιος Στυλιανός μιλάει στην «Espresso» για τον διπλό ρόλο του! Βγάζει τη φόρμα του μηχανικού, φορά κοστούμι και εντυπωσιάζει με τη φωνή τουΑπό την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Το πρωί, μηχανικός που ειδικεύεται σε φορτηγά, πούλμαν και νταλίκες. Tο βράδυ, τραγουδιστής! Ο Στέλιος Στυλιανός διαθέτει μια καθαρόαιμη λαϊκή φωνή, που όσοι την έχουν ακούσει λένε ότι μοιάζει με του Πασχάλη Τερζή. Ο ίδιος, διανύοντας πια την πέμπτη δεκαετία της ζωής του, θέλει να κάνει επιτέλους πραγματικότητα το όνειρό του, που δεν είναι άλλο από το να… κατακτήσει το πεντάγραμμο, γιατί, όπως αναφέρει, «οι αξίες και οι καριέρες δεν έχουν ηλικία», και αυτός είναι ο στόχος του.

Πώς συνδυάζει, όμως, αυτά τα δύο τόσο διαφορετικά επαγγέλματα; «Φαίνεται δύσκολο, αλλά για μένα δεν είναι! Πρόκειται για δύο ρόλους που μου έχουν γίνει συνήθεια. Τα πρωινά στο συνεργείο και τα βράδια στην πίστα! Και το αντίστροφο!» λέει στην «Espresso» και συνεχίζει: «Το τραγούδι, βέβαια, είναι η ξεκούρασή μου. Το βράδυ, που τραγουδάω, ξεκουράζομαι, ψυχικά κυρίως! Και, όταν υπάρχει και η αγάπη του κόσμου, τότε είναι ακόμα πιο ευχάριστο. Θα μπορούσα να αφήσω εντελώς τη δουλειά του μηχανικού για να ασχοληθώ με το τραγούδι. Γι’ αυτό αγωνίζομαι, άλλωστε, αυτό είναι το πάθος μου».

Πάντως και τη δουλειά του μηχανικού την κάνει με ευχαρίστηση, παρά το γεγονός ότι κρύβει κινδύνους. «Οταν έχεις να κάνεις με 20 και 30 τόνους, κινδυνεύεις! Ατύχημα δεν μου έχει συμβεί, όχι σοβαρό τουλάχιστον, γιατί μικροατυχήματα συμβαίνουν σχεδόν καθημερινά! Χτυπημένα χέρια, πόδια, κεφάλια! Δεν μπορώ, όμως, να πω ότι υπάρχει κάτι που δεν μου αρέσει στο επάγγελμα του μηχανικού. Το αγαπώ. Γι’ αυτό και το κάνω τόσα χρόνια». Οπως αποκαλύπτει, στο παρελθόν σκέφτηκε αρκετές φορές να παρατήσει την προσπάθεια να καθιερωθεί στον καλλιτεχνικό χώρο. Κι αυτό γιατί υπήρξαν καλλιτέχνες με τους οποίους συνεργάστηκε, οι οποίοι του έβαλαν εμπόδια στη διαδρομή του. «Αυτό όμως με κάνει ακόμα να αγωνίζομαι, να γίνομαι πιο δυνατός, και τους ευχαριστώ γι’ αυτό. Γιατί, για να το κάνουν, σημαίνει ότι κάτι κάνω καλά» σημειώνει.

stelios stilianos 3

Στη συνέχεια της κουβέντας μας, ο Στέλιος αναφέρεται στον Πασχάλη Τερζή, τον οποίο αποκαλεί «καλλιτεχνικό νονό» του. Ο λόγος; «Βλέποντάς τον στην πίστα να ερμηνεύει, έμαθα ότι πρώτα πρέπει να δίνω βάση στα λόγια του στιχουργού και, μαζί με τη μελωδία του συνθέτη, να γίνομαι κομμάτι του ρόλου που πρέπει να παίξω εκείνη τη στιγμή ερμηνεύοντας» μας λέει και συνεχίζει αποκαλύπτοντας ένα μεγάλο όνειρό του: Να δώσει στον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή ένα κομμάτι, σε στίχους και μουσική δική του. «Γράφω και τραγούδια, και αναρωτιέμαι ποιος δημιουργός δεν θα ήθελε να ερμηνεύσει τραγούδια του ο Πασχάλης Τερζής! Εχω πολλά για εκείνον» εξηγεί.

Διαγωνισμός

Οταν του λέμε αυτό που είναι κοινή παραδοχή για όσους τον έχουν ακούσει να τραγουδά, ότι δηλαδή διαθέτει μια σπάνια λαϊκή χροιά και πως η φωνή του μοιάζει με αυτήν του Πασχάλη Τερζή, εκείνος με συστολή απαντά: «Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, αλλά θέλω να πω ότι Πασχάλης Τερζής ήταν, είναι και θα είναι ένας και μοναδικός και αναντικατάστατος λαϊκός ερμηνευτής, και όχι απλώς τραγουδιστής». Και καταλήγει με την ευχή ο σπουδαίος Θεσσαλονικιός τραγουδιστής να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Παρότι στο παρελθόν ο Στέλιος έχει κερδίσει έναν ραδιοφωνικό διαγωνισμό με μόνο κριτήριο τη φωνή του, αρνείται κατηγορηματικά να δηλώσει συμμετοχή σε ένα αντίστοιχο τηλεοπτικό σόου ανάδειξης ταλέντων. «Δεν νομίζω ότι έχω να κερδίσω κάτι από αυτό. Και δεν με εκφράζει, άλλωστε, σε αντίθεση με τους νεότερους, που έχουν ανάγκη από περισσότερη γνώση και εμπειρίες» εξηγεί.

Αυτή την περίοδο, παράλληλα με την πρωινή δουλειά του ως μηχανικός φορτηγών, ο Στέλιος εμφανίζεται στο στέκι διασκέδασης Ερωφίλη, στον Αγιο Δημήτριο, όπου όσοι τον ακούν εντυπωσιάζονται.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...