Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Ο πρώην της Σπυροπούλου ετοιμάζει βαλίτσες για το «Survivor»

❱❱ Η επεισοδιακή τελευταία συνάντηση των δύο σε νυχτερινό κέντρο, με την παρουσιάστρια να του σκίζει την μπλούζαΚωνσταντίνα Σπυροπούλου, πες αλεύρι… Ο πρώην σου Γιώργος Κοτσοβός σε γυρεύει! Πρόκειται για μια πληροφορία που άρχισε να κυκλοφορεί από χθες στα δημοσιογραφικά γραφεία και, σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί, τότε η ξανθιά παρουσιάστρια της ομάδας των «Διασήμων» θα δοκιμάσει μια από τις πιο μεγάλες εκπλήξεις της ζωής της. 

Οπως ακούγεται, λοιπόν, οι ιθύνοντες της παραγωγής του «Survivor» προσέγγισαν τον πρώην σύντροφό της, με τον οποίο μάλιστα η ίδια χώρισε σκανδαλωδώς, με σκοπό να τον πείσουν να ενταχθεί στην ομάδα των «Μαχητών»! Λέγεται, μάλιστα, ότι του προσφέρουν γην και ύδωρ για να αποδεχτεί την πρόταση-πρόκληση και πως εκείνος το σκέφτεται σοβαρά.

Είναι γεγονός ότι ο παρουσιαστής του reality περιπέτειας Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε από το πρώτο επεισόδιο ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα μπουν κι άλλοι «Διάσημοι» και «Μαχητές» στο «Survivor». Αν, λοιπόν, ο ένας από αυτούς είναι ο πρώην τής Σπυροπούλου, τότε τα μηχανάκια της Nielsen αναμένεται να… χορέψουν καρσιλαμά! Για την ώρα, πάντως, ο Σκάι δεν επιβεβαιώνει την πληροφορία των διαπραγματεύσεων με τον Γιώργο Κοτσοβό, ούτε φυσικά μια πιθανή είσοδο του στο παιχνίδι. Και την προηγούμενη χρονιά, όμως, ήταν πάγια τακτική του καναλιού να μην επιβεβαιώνει, ούτε να διαψεύδει τέτοιου είδους πληροφορίες. Αλλωστε, την τελική απόφαση παίρνουν οι συνεργάτες της εταιρίας παραγωγής του Ατσούν Ιλιτζαλί.

Δυνατός

Σε κάθε περίπτωση, ο 30χρονος εργολάβος κατασκευαστικών έργων από το Αργος Γιώργος Κοτσοβός είναι τύπος… survivor, αφού λατρεύει τα θαλάσσια σπορ και είναι φανατικός του wakeboard. Δυνατός, παθιασμένος με τη γυμναστική και την αναρρίχηση, ο πρώην τής Κωνσταντίνας λατρεύει τα ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδας. Σπούδασε μηχανολόγος μηχανικός στον Βόλο και από μικρός εργάζεται στην οικοδομική επιχείρηση του πατέρα του, που εδρεύει στο Πόρτο Χέλι. Και ενώ η οικογένειά του ζει στον ήρεμο κόλπο της αργολικής κοιλάδας, ο ίδιος κατοικεί στην Αθήνα και πηγαινοέρχεται. Ο νεαρός επιχειρηματίας αγαπά τη διασκέδαση, τις βραδινές εξόδους, τα ξενύχτια και το φλερτ. Ο Γιώργος και η ξανθιά «Διάσημη» υπήρξαν ζευγάρι το 2016 και ο έρωτάς τους απασχόλησε τους παπαράτσι και τα media. Οκτώ μήνες κράτησε το φλογερό ειδύλλιο, μέχρι που το ζευγάρι χώρισε επεισοδιακά. Σε μια τυχαία συνάντησή τους σε νυχτερινό μαγαζί λίγο μετά τους τίτλους τέλους, η παρουσιάστρια του επιτέθηκε τραβώντας και σκίζοντας την μπλούζα του μπροστά στον κόσμο! Μάλιστα, υπήρξε και σχετικό φωτογραφικό ντοκουμέντο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Τυχόν είσοδος, λοιπόν, του νεαρού επιχειρηματία στην ομάδα των «Μαχητών» είναι βέβαιο ότι θα κλονίσει την ψυχολογία της πρώην οικοδέσποινας του Alpha, αλλά θα εξάψει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, που «διψάει» για ίντριγκες ακόμα και στη… ζούγκλα!

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...