Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Εβελίνα Παπούλια: Τον αγαπάω και με αγαπάει

❱❱ Η Εβελίνα Παπούλια μιλάει στην «Espresso» για τον ρόλο της Βέρας και τη συνεργασία της με τον Απόστολο Γκλέτσο στη σειρά «Το τατουάζ»Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Είναι ένας δημιουργικός άνθρωπος, που έχει αποδείξει με τη δουλειά της στην τέχνη ότι τίποτα δεν της χαρίστηκε! Η Εβελίνα Παπούλια μιλά στην «Espresso» για την τηλεόραση, την ελληνική μυθοπλασία, τα κοινά, αλλά και για τη σχέση της με τον συμπρωταγωνιστή της στη σειρά «Το τατουάζ» του Alpha.

Αλλωστε, η χημεία ανάμεσα στη Βέρα (Εβελίνα Παπούλια) και στον Θεοχάρη (Απόστολος Γκλέτσος) είναι ένας από τους λόγους που το σίριαλ «χτυπάει» στα ίσα τον δύσκολο ανταγωνισμό. «Αυτό που ίσως δεν μπορείτε να φανταστείτε είναι ότι ο Απόστολος έχει πολύ χιούμορ! Ο,τι σκέφτεται το λέει και μάλιστα πολύ αυθόρμητα. Δεν έχουν δεύτερη ανάγνωση όσα λέει. Δεν υπάρχει μυστήριο στον Απόστολο. Τον αποδέχεσαι για την αλήθεια του. Είναι ένας άνθρωπος με καλή ψυχή, οικείος και αυτό είναι πολύ σημαντικό για να αναπτυχθεί χημεία στους καλλιτέχνες» αναφέρει η ηθοποιός και συμπληρώνει: «Η συνταγή είναι η επικοινωνία μεταξύ των ηθοποιών. Επίσης ο Γκλέτσος είναι “πολιτικό ον”. Τον ρωτάω “Βρε Απόστολε, πώς μπορείς και τα πάντα για σένα είναι πολιτική;” Μπορεί και να τον εκνευρίζω, αλλά πάντα γελάει και μου λέει: “Μα, μου αρέσει πολύ”. Τον αγαπάω τον Απόστολο και με αγαπάει. Και καταλαβαίνω ότι παίρνει χαρά μέσα από την προσφορά. Γιατί και εγώ ασχολούμαι με τα κοινά, αλλά με τον δικό μου τρόπο: το θέατρο! Επίσης, η ενασχόλησή μου με ιδρύματα και κυρίως με παιδιά είναι μια κοινωνική δραστηριότητα».

Δημιουργικά

Η συζήτησή μας έρχεται και στη συνεργασία της με τους δημιουργούς Βάνα Δημητρίου και Ανδρέα Γεωργίου: «Δούλεψα μαζί τους δημιουργικά και αρμονικά για τέσσερα χρόνια στο “Μπρούσκο”. Για μένα αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι απλώς κομμάτι της δουλειάς μου, είναι η οικογένειά μου. Αυτήν τη φορά μού πρότειναν έναν ρόλο που ήταν κοντά στον δικό μου χαρακτήρα και δεν μπορούσα να τον αρνηθώ. Πόσο μάλλον που η Βέρα εκφράζεται μέσα από τον χορό, που είναι και ο δικός μου τρόπος έκφρασης, αλλά και κάτι το οποίο έχω σπουδάσει» αναφέρει και μιλά για την ηρωίδα της: «Η Βέρα σέβεται τον Θεοχάρη και πειθαρχεί έτσι στο συναίσθημά της. Αυτό είναι πολύ σωστό και σοφό! Να αφήνεις δηλαδή τον άλλο ελεύθερο να αποφασίσει τι θέλει. Να έχει το περιθώριο. Ο άνθρωπος έχει ελεύθερη βούληση. Η εμμονή να αλλάξεις τον άλλον δεν οδηγεί πουθενά και κρύβει και πολύ εγωισμό. Η Βέρα περιμένει τον Θεοχάρη. Είναι υποστηρικτική. Περιμένει να δει αν θέλει να παραμείνει με την Αμαλία, την πρώτη του γυναίκα και μητέρα της κόρης του, ή αν θα κάνει ένα βήμα προς εκείνη. Και τι θα γίνει αν το διεκδικήσει ανοιχτά και χάσει το μυαλό της; Πόσο δύσκολο θα γίνει για όλους; Το υγιές και το ωραίο είναι να αφήσει τον Θεοχάρη να επιλέξει…» εξηγεί.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...