Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

In love με τον «Κολοκοτρώνη»

❱❱ Ο Δήμος Μυλωνάς μιλάει για το παρατσούκλι που έδωσε στο νέο αμόρε του και για τα σχέδια γάμου με κουμπάρο τον ΑντύπαΑπό τη
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Μια Σμυρνιά έκλεψε την καρδιά του Δήμου Μυλωνά. Η ξαφνική γνωριμία του ηθοποιού με τη Φώφη Κωνσταντινίδου σε κλαμπ της Κωνσταντινούπολης σηματοδότησε την αρχή της νέας κοινής ζωής τους.

Το πρώτο βήμα έγινε από την επιχειρηματία ινστιτούτων ομορφιάς σε Ελλάδα και Τουρκία, η οποία αναγνώρισε τον Δήμο ανάμεσα στο πλήθος και τον προσκάλεσε στην παρέα της. Το βράδυ εκείνο κύλησε σαν νερό, αφού μιλούσαν και γελούσαν λες και γνωρίζονταν χρόνια. Εκτοτε είναι μαζί κι ευτυχισμένοι.

Συζούν

Μετά την ολιγόμηνη διαμονή του στο «Σπίτι του Ηθοποιού», ο Μυλωνάς σήμερα συζεί με τη σύντροφό του στην Πεντέλη. «Είναι μια γνωριμία από το μέλλον. Μπορεί κι από το 2030, γιατί στο σύμπαν δεν υπάρχει “χρόνος” παρά μόνο αγάπη!» λέει ο ίδιος στην «Espresso».

Στη μονοκατοικία με τον μεγάλο κήπο οι μέρες μοιάζουν με ανοιξιάτικες λιακάδες, που «ζωντάνεψαν» την αστείρευτη δημιουργικότητα του καλλιτέχνη, ο οποίος κατάφερε να ολοκληρώσει τη συγγραφή της αυτοβιογραφίας του, με τίτλο «Εκπληξη… Ηλίου», που θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Αγκυρα. Οσο η αγαπημένη του μαγειρεύει σουτζουκάκια σμυρνέικα στην κουζίνα και οι μυρωδιές από τα μπαχάρια ανακατεύονται με το άρωμα των λουλουδιών, ο Δήμος γράφει στίχους, κείμενα, ποιήματα, ενώ ετοιμάζει και την επάνοδό του στο θέαμα. Τον ελεύθερο χρόνο τους παίζουν μαζί στο γκαζόν με τα εννέα σκυλιά τους!

Με το χιούμορ που τον διακρίνει, ο Μυλωνάς εξομολογείται ότι αποκαλεί χαϊδευτικά την αγαπημένη του… Χρήστο Κολοκοτρώνη! «Αυτό που εκτίμησα στη Φώφη είναι η αγάπη για τη δική της ελευθερία και ο σεβασμός της στη δική μου. Κι επειδή είναι συγγενής με τον Θόδωρο Κολοκοτρώνη, της “έδωσα” το όνομα του απόγονου του, δηλαδή του αξέχαστου καλλιτέχνη Χρήστου Κολοκοτρώνη» μας λέει και σκάει στα γέλια καθώς δοκιμάζει ένα κομμάτι κέικ σοκολάτας με γέμιση μους ταχινιού και καραμέλας. «Με το που το βλέπεις… λιποθυμάς! Είναι θεϊκή μαγείρισσα» σχολιάζει μασώντας με ευχαρίστηση το γλυκό.

Ο Δήμος Μυλωνάς σπάνια μιλούσε στο παρελθόν για την προσωπική του ζωή. Ξαφνικά αυτό άλλαξε, ανακοινώνοντας τον γάμο του με τη Φώφη στο Πατριαρχείο, με κουμπάρο τον Αντύπα. «Αγαπάω όπου καταλαβαίνουν» δηλώνει ο Δήμος Μυλωνάς.
Και για τους δύο θα είναι ο δεύτερος γάμος και ενημέρωσαν ήδη τα παιδιά τους, εκείνη τον 21χρονο Κωνσταντίνο κι εκείνος τον Αλέξανδρο, ο οποίος κάνει το διδακτορικό του στη σκηνοθεσία στη Στοκχόλμη.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...