Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Γερμανός κροίσος επινόησε τον θάνατό του για να το σκάσει με τη...

Ο Γερμανός κροίσος Καρλ Εριβάν Χάουμπ, που αγνοείται εδώ...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Αλέξανδρος Σταύρου: Θα μας σώσει το συναίσθημα

❱❱ Ο Αλέξανδρος Σταύρου μιλά στην «Espresso» για τον ρόλο τού πατέρα στην «Παρθένα Zωή» αλλά και για τις εξελίξεις στο MegaΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Αλλη δυναμική έχει δώσει στο καθημερινό σίριαλ του ΑΝΤ1 «Παρθένα Zωή» ο Αλέξανδρος Σταύρου, καθώς υποδύεται τον πατέρα της ομώνυμης ηρωίδας, την ύπαρξη της οποίας του απέκρυψαν επί 19 χρόνια τόσο οι γονείς του όσο και η τότε σύντροφός του και μητέρα της Ζωής (Τζένη Μπότση).

Η «Espresso» βρήκε τον ηθοποιό, ο οποίος κερδίζει τις εντυπώσεις ως Μαρκ Στάμος, στα γυρίσματα της σειράς και η συζήτηση κινήθηκε γύρω από το θέμα της πατρότητας. «Πρόκειται για μια τραγική ιστορία, η οποία όμως για πολλές οικογένειες αποτελεί και πραγματικότητα. Δυστυχώς, οι νέοι όταν 4 2ερωτεύονται και τους κυριεύει το πάθος δεν έχουν το μυαλό τους στην ευθύνη. Πολλοί δεν θέλουν να συνεχίσουν μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη και πολλές κοπέλες αναλαμβάνουν μόνες τους το φορτίο να μεγαλώσουν σε τρυφερή ηλικία ένα παιδί, μόνο με τη στήριξη της οικογένειας και χωρίς να υπάρχουν οι κατάλληλες κοινωνικές δομές» σχολιάζει ο ηθοποιός και συμπληρώνει: «Σε αυτές τις κοπέλες βγάζω το καπέλο, αν και θεωρώ σωστό ένα παιδί να μεγαλώνει και με τη μητέρα του και με τον πατέρα του για να έχει και τα δύο πρότυπα. Δεν πιστεύω ότι το μοντέλο της μονογονεϊκής οικογένειας είναι το καλύτερο».

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της σειράς, ο Αλέξανδρος εκμυστηρεύεται: «Κάθε φορά που παίρνω τα σενάρια στα χέρια μου σκέφτομαι πώς θα πει ο Μαρκ την αλήθεια στη Ζωή (Σοφίνα Λαζαράκη) από τη στιγμή που την ανακαλύπτει και πώς θα αντιδράσει εκείνη. Πιστεύω ότι και τους δύο θα τους σώσει το συναίσθημα. Το παιδί πάντα θέλει να μάθει τις ρίζες του και συγχωρεί και ο πατέρας θα προσπαθήσει να μηδενίσει τον χαμένο χρόνο. Θα είναι δύσκολη και έντονη η αποκάλυψη αλλά συγχρόνως λυτρωτική».

Η ελπίδα

Συνεχίζοντας την κουβέντα μας, του ζητάμε να σχολιάσει τις ανθρώπινες σχέσεις με αφορμή τη στάση της μαμάς της Ζωής, η οποία είπε στην κόρη της ότι ο πατέρας της πέθανε!

«Οι σύντροφοι δεν θέλουν να βρουν τη χρυσή τομή. Είναι πιο εύκολος ο χωρισμός. Το θέμα είναι να μη χάνουμε την ελπίδα μας στις αξίες και στον νηφάλιο διάλογο» μας λέει.

Ολοκληρώνοντας, τον ρωτάμε γιατί… ενέδωσε σε ακόμα μία καθημερινή σειρά με 12ωρα γυρίσματα και ο Αλέξανδρος Σταύρου είναι πολύ ειλικρινής.

«Πλέον δεν έχουμε την πολυτέλεια να λέμε και πολλά όχι. Οι ελληνικές σειρές είναι μετρημένες στα δάχτυλα και δη αυτές που πληρώνεσαι στην ώρα σου, και όλοι οι συντελεστές είναι επαγγελματίες. Στο Mega δούλεψα αρκετά χρόνια, έκανα επιτυχίες, έβγαλα χρήματα, αλλά στο τέλος τα πράγματα πήγαν πολύ άσχημα» μας λέει και αναφέρεται στις δυσάρεστες εξελίξεις για το κανάλι.

«Δεν είναι ότι χάνουν τις δουλειές τους 420 οικογένειες, αν βάλει λουκέτο ο σταθμός. Είναι και ότι δεκάδες ηθοποιοί που πήραν μέρος σε σίριαλ δεν θα πληρωθούν και ότι επιπλέον θα κληθούν να δώσουν εισφορά στην Εφορία για δουλειές από τις οποίες δεν έχουν πάρει μία! Να αποδίδεις ΦΠΑ για λεφτά που δεν έχεις πάρει είναι αδικία και καταστροφή».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...