Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Γερμανός κροίσος επινόησε τον θάνατό του για να το σκάσει με τη...

Ο Γερμανός κροίσος Καρλ Εριβάν Χάουμπ, που αγνοείται εδώ...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

«Νότα μία» γεμάτη αναμνήσεις

❱❱ Η Μαριέλλα Σαββίδου μιλάει στην «Espresso» για την εμπειρία της στο παιχνίδι του Alpha μαζί με αγαπημένους συναδέλφους της Από την
Τεριάννα Παππά

Αγαπημένοι πρωταγωνιστές από δύο σίριαλ που έγραψαν ιστορία στην τηλεόραση του Mega έρχονται να γίνουν μια όμορφη παρέα -στον Αlpha αυτή τη φορά- και να θυμηθούν τα παλιά!

Η Σμαράγδα Καρύδη, η οποία μοιράστηκε ευτυχισμένες στιγμές με τον Γιώργο Καπουτζίδη τόσο στο σίριαλ «Στο παρά 5» όσο και στην «Εθνική Ελλάδος», τον συναντά στο πλατό του τηλεπαιχνιδιού «Νότα μία… βραδιάτικα» μαζί με την Αγγελική Λάμπρη και τη Μαριέλλα Σαββίδου (σ.σ.: η πρώτη έπαιζε επίσης στη σειρά «Στο παρά 5» και η δεύτερη στην «Εθνική Ελλάδος) και τα αστεία μεταξύ τους δίνουν και παίρνουν. Το ίδιο και τα τραγούδια!

savvidoy 3Εμείς θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε την ευτυχή συνύπαρξη, που γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό, απόψε στις 21.50. «Ι’m so excited»… εξομολογείται η Μαριέλλα κρατώντας το μικρόφωνο και ξεσηκώνοντας τους πάντες, ενώ η Αγγελική, παρόλο που δηλώνει ότι λατρεύει την κλασική μουσική, δεν διστάζει να χορέψει «Το κορίτσι απόψε θέλει». Από την άλλη, ο Γιώργος εντυπωσιάζει με τις μουσικές γνώσεις του. Θα καταφέρει όμως να είναι ο νικητής; «Αυτό δεν μπορώ να σας το αποκαλύψω» λέει η Μαριέλλα Σαββίδου στην «Espresso» και συνεχίζει: «Περάσαμε πάρα πολύ ωραία, θυμηθήκαμε τις πιο τρελές σκηνές μας από τα κοινά μας γυρίσματα στον πάγο (γέλια) και παίξαμε φυσικά για φιλανθρωπικό σκοπό. Η Σμαράγδα ως οικοδέσποινα ήταν άψογη και έχω να δηλώσω ότι της πηγαίνουν πολύ τα τηλεπαιχνίδια, γιατί είναι άνετη, ετοιμόλογη, τσαχπίνα!»

Ταξίδι

Προκειμένου, μάλιστα, να πάρει μέρος στο «Νότα μία… βραδιάτικα» η Μαριέλλα χρειάστηκε να κάνει ολόκληρο ταξίδι. «Εγινε με πολλή αγάπη αυτό το γύρισμα, γι’ αυτό και ήταν πολύ ευχάριστο. Εγώ, για να μπορέσω να συμμετάσχω, πέταξα αυθημερόν με το αεροπλάνο από τη Θεσσαλονίκη, όπου εμφανίζομαι με την παράσταση ‘‘Mamma Mia!”» αναφέρει και κατόπιν περιγράφει όσα έγιναν backstage: «Μετά το γύρισμα πήγαμε στα καμαρίνι και περάσαμε πάρα πολύ ωραία, γελάσαμε, αλλά δεν μπορώ να σας πω και πολλά, παρά μόνο ότι εγώ ήμουν ο πιο… αδύναμος παίκτης και τα πειράγματα ήταν αρκετά. Πάντως, όταν παίξαμε όλοι μαζί και γίναμε ομάδα, ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα».

Δεν θα μπορούσαμε να μην τη ρωτήσουμε και για το σίριαλ «Εθνική Ελλάδος», στο οποίο πρωταγωνίστησε και κόπηκε πρόωρα λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε και αντιμετωπίζει το Mega: «Η διακοπή του σίριαλ μας στενοχώρησε όλους πάρα πολύ. Εχουμε μοιραστεί πολύ όμορφες στιγμές σ’ αυτήν την παραγωγή. Εκτός από συνεργάτες γίναμε και πολύ καλοί φίλοι και γι’ αυτό είχαμε πολλά πράγματα να πούμε και να αναπολήσουμε στα διαλείμματα του ‘‘Νότα μία… βραδιάτικα”» μας λέει και συμπληρώνει: «Για μένα ο ρόλος της Στάλλως στη σειρά ήταν κάτι θεόσταλτο».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...