Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

«Σασμός»: Η Σάντρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Σάντρα δείχνει...

Βασίλης Σίμος: Ο πρώην Survivor και πανελίστας του Φουρθιώτη είναι ο πολιτικός...

Επιασε λαβράκι ο Ανδρέας Λοβέρδος, τοποθετώντας τον 33χρονο πρόεδρο...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου...

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Τα άστρα φέρνουν «δώρα» στους ερωτευμένους!

❱❱ H Δήμητρα Παπανικολοπούλου αποκαλύπτει πώς επηρεάζεται το κάθε ζώδιο στη γιορτή των ερωτευμένωνΑκρως ενδιαφέρων και επεισοδιακός προβλέπεται αστρολογικά ο Φεβρουάριος, σύμφωνα με την πολιτική αστρολόγο Δήμητρα Παπανικολοπούλου! Μπορεί να μην έχει πανσέληνο, ωστόσο, από τη μία, οι «βόλτες» της Αφροδίτης σε Υδροχόο και Ιχθύς φέρνουν έρωτες με κάθε κόστος και, από την άλλη, η ηλιακή έκλειψη φέρνει νέα πρόσωπα στη ζωή πολλών εκπροσώπων του ζωδιακού κύκλου.

Η γιορτή των ερωτευμένων στις 14 Φεβρουαρίου συμπίπτει χρονικά με το τέλος της χρονιάς του Πετεινού και την έναρξη αυτής του Σκύλου, σύμφωνα με το κινεζικό ωροσκόπιο. Θα πραγματοποιηθεί την αμέσως επόμενη ημέρα, στις 15, και προμηνύει θετικές εξελίξεις σε προσωπικό, αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στους Ιχθύς στις 11 Φεβρουαρίου, θα έρθουν στην επιφάνεια τα οικονομικά αλλά και οι σχέσεις, ενώ στις 15 του μήνα θα πραγματοποιηθεί μια ηλιακή έκλειψη στον Υδροχόο που θα έχει ως αποτέλεσμα να ανοίξουν ή να κλείσουν σημαντικά ζητήματα, τα οποία μπορεί να σημαίνουν πολλά στον συναισθητικό τομέα.

Κριός
Ο μήνας αυτός χαρακτηρίζεται από συναισθηματική αστάθεια. Θέλετε πολλά πράγματα μαζί την ίδια στιγμή. Θέλετε το ταίρι σας, αλλά δεν αφήνετε και την ευκαιρία για μια νέα γνωριμία να πάει ανεκμετάλλευτη. Ο παρορμητισμός, η επιπολαιότητα και η παιδική αφέλεια που έχετε είναι κακοί σύμβουλοι αυτό το διάστημα. Στην ουσία, δεν ξέρετε τι θέλετε και αυτό εκφράζεται με νεύρα, ένταση και άδικα ξεσπάσματα πάνω στον σύντροφό σας. Είστε ιδιαίτερα παθιασμένα και ενεργητικά άτομα, με αποτέλεσμα στο κρεβάτι να έχετε άψογη επικοινωνία με τον σύντροφό σας.

Ταύρος
Στον έρωτα αναζητάτε το μυστήριο, τον αισθησιασμό, την απόλαυση και συχνά το σεξ μοιάζει για εσάς με ένα καλό μαγειρεμένο φαγητό. Η υπομονή σε σχέσεις που δεν οδηγούν πουθενά δεν είναι πάντα ο καλύτερος σύμμαχος. Είναι καιρός για δραστικά μέτρα. Αν μια σχέση δεν σας καλύπτει, μην αναλώνεστε σε αυτή. Αν, πάλι, θεωρείτε ότι αξίζει τον κόπο να προσπαθήσετε, θέστε νέες βάσεις και κάντε την αυτοκριτική σας. Στο κρεβάτι δεν είστε ιδιαίτερα επινοητικοί, ωστόσο αποζημιώνετε τον ερωτικό σας σύντροφο με την αστείρευτη αντοχή σας.

Δίδυμοι
Νέα χρονιά, νέος μήνας, νέα ερωτικά ξεκινήματα. Ο αέρας της συναισθηματικής ανανέωσης φυσά για εσάς. Αν είστε ελεύθεροι, να αναμένετε νέες γνωριμίες, οι οποίες μάλιστα θα σας εκπλήξουν! Θα είναι ένας μήνας κατά τον οποίο η ανάγκη σας να φλερτάρετε θα είναι έντονη. Αν, πάλι, έχετε κάποια σχέση, είναι καιρός να την επαναπροσδιορίσετε, να την ανανεώσετε και να την κάνετε πιο ενδιαφέρουσα. Εχετε και την ενέργεια και τη διάθεση για κάτι τέτοιο. Ταιριάζετε ιδιαίτερα με ζώδια της φωτιάς, ενώ πλατωνικός είναι ο έρωτας με ζώδια του αέρα.

Καρκίνος
Ο καρκίνος είναι απόλυτα ενεργητικό άτομο και χρειάζεται απαραίτητα ένα σεξουαλικό διέξοδο, ακόμα κι αν αυτό είναι η αυτοϊκανοποίηση! Είναι ευαίσθητος, εσωστρεφής και ρομαντικός. Η φράση που τον αντιπροσωπεύει είναι «ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα». Θέλει να ζήσει τα όνειρά του και αναζητεί μια ολοκληρωτική ερωτική εμπειρία, τόσο στο κρεβάτι όσο και στην καρδιά του. Ψάχνει ένα δυναμικό και ταυτόχρονα ευαίσθητο ταίρι, που θα τον αφήσει να ταξιδέψει, να τον παρασύρει, να τον προστατέψει και να τον συναρπάσει.

Λέων
Είναι ελκυστικός, του αρέσει να συγκεντρώνει την προσοχή και φοβάται την απροσδόκητη ήττα. Θέλει να ζήσει το απόλυτο κυνήγι, μακριά από το άγχος, και ψάχνει να πιάσει ένα θήραμα όσο το δυνατόν πιο άξιο γι’ αυτόν. Ξέρει τη δύναμή του και θέλει να τη δοκιμάζει ανακαλύπτοντας νέες κυνηγετικές περιοχές, από τις οποίες θα εισπράξει στοργή και βασιλικές περιποιήσεις. Αν ένας Λέων δεν ικανοποιείται από τον σύντροφό του, τότε θα βρει κάτι άλλο, εξακολουθώντας όμως να τον αγαπάει ακόμα. Αυτός ο μήνας είναι αρκετά καλός για νέες γνωριμίες.

Παρθένος
Ο Παρθένος είναι ιδιαίτερα σεξουαλικός, αλλά το κρύβει μέχρι να βρει τον κατάλληλο άνθρωπο για να εκφραστεί. Ερωτικά, αισθάνεται ευτυχισμένος όταν μπορεί να χρησιμοποιεί τα χέρια του. Αυτή την περίοδο δεν επηρεάζεστε από τις πλανητικές επιδράσεις και απολαμβάνετε τη σταθερότητα στις σχέσεις σας. Δεν υπάρχουν συγκρούσεις ή παρεξηγήσεις και όλα κυλούν ομαλά για εσάς. Αυτό που κάποιοι άλλοι θεωρούν ρουτίνα σε μια σχέση για εσάς αποτελεί το ζητούμενο. Είναι καλό διάστημα για να αφήσετε τον εαυτό σας να εκφραστεί με περισσότερο πάθος και ελευθερία.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια: 

offer

Ζυγός
Γοητευτικός, αναποφάσιστος, δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αγάπη και δεν θα πάψει να ενδιαφέρεται για το ταίρι του, όσο ζει και υπάρχει σε αυτόν εδών τον πλανήτη. Επειτα από μια πιεσμένη συναισθηματικά περίοδο, αναζητεί τη δίδυμη αδελφή του, που να ονειρεύεται σαν κι αυτόν, να ζει σαν κι αυτόν, να αγαπά τον εαυτό του σαν κι αυτόν. Ο αυθορμητισμός σάς οδηγεί σε πολύ περίεργες περιπέτειες, ενώ εσείς επιθυμείτε ένα ταίρι θερμόαιμο και εκδηλωτικό, που να διαθέτει έξυπνη στρατηγική στο κρεβάτι και μεγάλη διορατικότητα. Θέλετε έναν φλογερό δεσμό με απώτερο σκοπό τον γάμο.

Σκορπιός
Είναι πολύ συναισθηματικός και αλλοπρόσαλλος, κουμαντάρεται από τις εσωτερικές επιθυμίες του και δεν παρουσιάζεται πάντα με το φωτοστέφανο όπου κι αν πάει. Αλλωστε η φήμη του για το πάθος, την προθυμία και την ερωτική αρμονία είναι γνωστή σε όλους. Για τους Σκορπιούς αυτός ο μήνας απαιτεί να ξεκαθαρίσουν τη στάση τους απέναντι στον σύντροφό τους. Η αινιγματική συμπεριφορά σας προβληματίζει και προκαλεί μεγάλη ανασφάλεια γύρω σας. Ξεκαθαρίστε επιτέλους πρώτα τι θέλετε εσείς, μετά προσπαθήστε να ξεδιαλύνετε τα προβλήματα στη σχέση σας. Η συναισθηματική απομόνωση δεν οδηγεί τη σχέση σας κάπου.

Τοξότης
Αναζητεί ένα ερεθιστικό ταίρι, ανήσυχο, ανεξάρτητο, που να αγαπάει τις εξωσυζυγικές σχέσεις, την περιπέτεια, τις ριζοσπαστικές απόψεις στο κρεβάτι και να του αρέσει να κάνει έρωτα παντού, είτε πάνω στο στρώμα είτε πάνω στα ξερά φύλλα στο δάσος. Πολλοί από εσάς θα βρεθείτε αντιμέτωποι με έναν χωρισμό ή ένα διαζύγιο και, δυστυχώς, δεν θα είστε σε θέση να κάνετε κάτι για να το αποφύγετε. Καλό θα ήταν να απομονωθείτε αυτό το διάστημα, ώσπου να ξαναβάλετε τη διαλλακτικότητα και τη διπλωματία στη ζωή σας.

Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως χρειάζεται το παιχνίδι του φλερτ για να ενεργήσει ερωτικά. Πρέπει να νιώσει επιθυμητός αλλά και χρήσιμος για να ανταποκρίνεται ευχάριστα στο παιχνίδι του συντρόφου του. Δεν του αρέσει να χάνει άσκοπα την ώρα του με ανούσια παιχνίδια. Νέες γνωριμίες αναμένονται για τους Αιγόκερους αυτόν τον μήνα, που όμως θα περάσουν από πολλά τεστ προτού αποδειχτούν αξιόλογες και ικανές να κρατήσουν το ενδιαφέρον και την προσοχή τους για το επόμενο μεγάλο διάστημα. Αν έχετε ήδη κάποια σχέση, αποφύγετε τις νέες ερωτικές προσκλήσεις από το περιβάλλον σας, καθώς αυτό θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα.

Υδροχόος
Ο Υδροχόος είναι ένα μη ερωτικό ζώδιο, αλλά ιδιαίτερα περίεργο. Είναι ανοιχτόκαρδος, γενναιόδωρος και πάντα είναι ευτυχισμένος όταν ανακατώνει τη ζωή των άλλων. Ψάχνει για ταίρι και όχι για ένα σεξουαλικό αντικείμενο που να αγαπάει τα προκαταρκτικά παιχνίδια προτού πέσει «στο ψητό». Γι’ αυτό ο σύντροφός του πρέπει να έχει ερωτικές εξάρσεις και να παίρνει πρωτοβουλίες. Θα δεχτείτε πολλά παράπονα από το ταίρι σας, καθώς τον τελευταίο καιρό το παραμελείτε και αναλώνετε τον περισσότερο χρόνο σας (πού αλλού;) στον εαυτό σας. Αποφύγετε τις προστριβές.

Ιχθύες
Οι Ιχθύες είναι ερωτικοί, αλλά και συγκαταβατικοί. Είναι φιλήδονοι, συναισθηματικοί και ασταθείς. Μέσα τους υπάρχουν δύο αντίρροπες δυνάμεις που κολυμπούν προς αντίθετες κατευθύνσεις. Ψάχνουν να βρουν μες στη μοναξιά τους και στο… καλογερίκι τους ένα ταίρι που να αγαπάει το παιχνίδι της φωτιάς με τον πάγο. Να διαθέτει σεξουαλική ένταση, να είναι αρκετά επιβλητικό και να έχει πρακτική λογική, ώστε να μπορεί να πατάει το γκάζι και το φρένο όταν πρέπει. Είναι ένας μήνας ουδέτερος για τους Ιχθύς, καθώς δεν υπάρχουν αλλαγές ή απρόσμενα γεγονότα.

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...