Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

In love και στα… φανερά!

❱❱ Τα φρέσκα και ερωτοχτυπημένα ζευγάρια της showbiz που σταμάτησαν το κρυφτό με τους παπαράτσιΑπό την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Η γιορτή του αγίου Βαλεντίνου προ των πυλών! Η πόλη γεμίζει με κόκκινες βιτρίνες, αρκουδάκια, καρδούλες και ζευγαράκια ξεχύνονται στους δρόμους πιασμένα χέρι χέρι, γιορτάζοντας την αγάπη τους. Ανάμεσά τους κι αυτά της showbiz που γιορτάζουν φέτος για πρώτη φορά τον άγιο Βαλεντίνο και χωρίς να κρύβονται από τα φλας!

f2 0Μόλις το φθινόπωρο βρήκαν τα βέλη του έρωτα τον στόχο τους στην καρδιά του Νίκου Οικονομόπουλου και της Ευαγγελίας Αραβανή. Εφτανε μόνο μια επίσκεψη της όμορφης παρουσιάστριας στο Κέντρο Αθηνών για να γίνει η πολύχρονη γνωριμία τους έρωτας και την Τετάρτη να γιορτάσουν για πρώτη φορά με λουλούδια, δώρα και δείπνο για δύο! Στην αρχή προσπάθησαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τη δημοσιότητα, αλλά το πάθος μεταξύ τους αποδείχθηκε πολύ δυνατό για να κρυφτεί! Πλέον κάνουν κοινές εξόδους και δημόσιες εμφανίσεις, όπως πρόσφατα, στην απονομή του διπλά πλατινένιου δίσκου του τραγουδιστή, με την όμορφη ξανθιά και ερωτευμένη Ευαγγελία να διαλαλεί στις συνεντεύξεις της το πόσο ευτυχισμένη είναι!

Εδώ και λίγους μήνες, εκείνη τον κοιτάζει να τραγουδά και λιώνει, κι εκείνος αφιερώνει τα πιο ερωτικά κομμάτια του μόνο για πάρτη της! Ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου είναι ακόμα ένα ζευγάρι το ειδύλλιο του οποίου «άνθησε» μέσα στον χειμώνα και αποτελεί -κατά κοινή ομολογία- ένα από τα πιο ταιριαστά και ερωτευμένα της showbiz. Μάλιστα, η ηθοποιός δεν χάνει την ευκαιρία να ανεβάσει στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο, στα οποία εκθειάζει το ταλέντο του εκλεκτού της καρδιάς της!

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι ακόμα ένα ζευγάρι που έσμιξε το φθινόπωρο και πλέον, όπου βρεθεί κι όπου σταθεί, «φωνάζει» τον έρωτά του! Την ιδιαίτερη βραδιά του αγίου των ερωτευμένων, λοιπόν, θα την περάσουν -πιθανότατα- σπίτι, βλέποντας συγκινημένοι και αγκαλιασμένοι το περσινό επεισόδιο του «Survivor», όπου τέτοια μέρα ήταν απλώς δύο συμπαίκτες, και μάλιστα σε αντίπαλες ομάδες!

Last but not least, η Μαρία Λουίζα Βούρου και ο νέος σύντροφός της, ο επιχειρηματίας Γιάννης Παπαγεωργίου, που φέτος του αγίου Βαλεντίνου θα τσουγκρίσουν τα ποτήρια τους στην υγειά του έρωτά τους! Γνωρίστηκαν μέσα στο φθινόπωρο, μόνο λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της παρουσιάστριας του Μακεδονία TV, γι’ αυτό και οι δυο τους ήταν επιφυλακτικοί ως προς τη δημοσιότητα. Ωστόσο, περνώντας ο καιρός, ο έρωτας… φούντωσε και ήταν δύσκολο να παραμείνει κρυφός!

Ο ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΘΕΟΣ ΣΤΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΣΑΛΟΝΙΑ

q35tgΤον άγιο Βαλεντίνο θα γιορτάσει και το jet set! Σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, ο Σταύρος Νιάρχος ζει έναν μεγάλο έρωτα με την 36χρονη Ντάσα Ζούκοβα.

Mετά τους δέκα… Φλεβάρηδες που γιόρτασε με τον Ρώσο μεγιστάνα σύζυγό της Ρόμαν Αμπράμοβιτς, η Ντάσα θα είναι φέτος η «Βαλεντίνα» του Σταύρου!

Η πρώην του Ρώσου ολιγάρχη και ο γιος του Φίλιππου Νιάρχου λέγεται ότι είναι το νέο hot ζευγάρι των κοσμικών κύκλων της Νέας Υόρκης, με τις κοινές εμφανίσεις τους να πυκνώνουν το τελευταίο διάστημα.

Η ξεχωριστή αυτή μέρα θα τους βρει κατά πάσα πιθανότητα μαζί σε κάποιο πολυτελές εστιατόριο της αμερικανικής μητρόπολης με σαμπάνια και κόκκινα τριαντάφυλλα!

Στο ίδιο mood και ο Χρήστος Οικονόμου με τη νεαρή Ευγενία – Μαλού Λαρσινού, που είναι σε σχέση εδώ και λίγο καιρό κι έχουν κάθε λόγο να γιορτάσουν την ημέρα των ερωτευμένων!

Η κόρη του επιχειρηματία Γιάννη Λαρσινού -από τον γάμο του με την Κατερίνα Κεφάλα- και ο Χρήστος Οικονόμου, ο περιζήτητος και γοητευτικότατος εφοπλιστής, ξεκίνησαν να βγαίνουν μαζί λίγο μετά τις γιορτές, γιόρτασαν μαζί τα γενέθλιά του και, σύμφωνα με πληροφορίες, ζουν τον μεγάλο έρωτα!

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...