Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Αυτοκτονία-θρίλερ στο Hollywood!

❱❱ Η Τζιλ Μέσικ, μάνατζερ της ηθοποιού Ρόουζ ΜακΓκόουαν, έβαλε τέλος στη ζωή της μετά την εμπλοκή του ονόματός της στο σκάνδαλο ΓουάινστινΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

«Παράπλευρη απώλεια» του σκανδάλου Γουάινστιν δείχνει να είναι η πρώην μάνατζερ της ηθοποιού Ρόουζ ΜακΓκόουαν, η οποία αυτοκτόνησε στο Λος Aντζελες σε ηλικία 50 ετών.

aertgΑυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η οικογένεια της Τζιλ Μέσικ, σημειώνοντας ότι η γυναίκα δεν άντεξε την εμπλοκή του ονόματός της στο σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης, με αποτέλεσμα να ξανακυλήσει στην κατάθλιψη, με την οποία έδινε μάχη εδώ και χρόνια, και να βάλει τέλος στη ζωή της στις 8 Φεβρουαρίου.

Η Μέσικ εκπροσωπούσε τη ΜακΓκόουαν το 1997 και ήταν αυτή που της έκλεισε το ραντεβού με τον τότε μεγαλοπαραγωγό του Χόλιγουντ στο Sundance Film Festival, όπου η ηθοποιός κατήγγειλε ότι ο Χάρβεϊ Γουάινστιν τη βίασε. Η μάνατζερ βρέθηκε στο επίκεντρο του σκανδάλου στις 30 Ιανουαρίου, όταν δημοσιεύτηκε το βιβλίο της ΜακΓκόουαν, στο οποίο η σταρ υποστήριζε ότι είχε αποκαλύψει στη Μέσικ πως έπεσε θύμα βιασμού, αλλά εκείνη δεν τη στήριξε, διότι έκλεισε συμφωνία επταετούς συνεργασίας με τον Γουάινστιν. Την ίδια ημέρα δημοσιεύτηκε e-mail το οποίο είχε στείλει η Μέσικ στον Γουάινστιν αναφορικά με το συμβάν, στο οποίο υποστήριζε πως η ΜακΓκόουαν τής είπε ότι μπήκε «οικειοθελώς» σε τζακούζι με τον μεγαλοπαραγωγό.

Η οικογένεια της μάνατζερ επιβεβαίωσε ότι αυτοκτόνησε με μακροσκελή δήλωση στο «Hollywood Reporter», στην οποία κατηγορεί τον Γουάινστιν, τη ΜακΓκόουαν αλλά και τα μέσα ενημέρωσης για τον θάνατό της. «Οι λέξεις παίζουν ρόλο, διότι μπορεί να εξαρτάται η ζωή κάποιου από αυτές» ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι οι ισχυρισμοί που την αφορούσαν αποδείχτηκαν «πάρα πολύ» για τη Μέσικ, η οποία μόλις έβγαινε από μια δύσκολη περίοδο, κατά την οποία έπασχε από κατάθλιψη και διπολική διαταραχή, ενώ πριν από πέντε χρόνια είχε «τουλάχιστον ένα μανιακό επεισόδιο».

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...