«Σφαγή» για την περιουσία του «Γάλλου Έλβις»!

❱❱ «Πόλεμο» κήρυξαν τα βιολογικά παιδιά του «Γάλλου Eλβις» στην τέταρτη σύζυγό του, διεκδικώντας την περιουσία του. Η Λoρά Σμετ και ο Νταβίντ Χαλιντέι προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη αμφισβητώντας τη διαθήκη του ροκ σταρ Τζόνι Χαλιντέι, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Δεκέμβριο σε ηλικία 74 ετών.

Η 34χρονη κόρη του Χαλιντέι και της Γαλλίδας ηθοποιού Ναταλί Μπάιγ, και ο 51χρονος γιος που απέκτησε με τη Γαλλίδα τραγουδίστρια Σιλβί Βαρτάν αποφάσισαν να προσβάλουν τη διαθήκη. «Επέλεξα να δώσω μάχη» γράφει η Λορά Σμετ σε ανοιχτή επιστολή που απηύθυνε στον πατέρα της, το πραγματικό όνομα του οποίου ήταν Ζαν-Φιλίπ-Λεό Σμετ, και δημοσιεύει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων. «Δεν θα της είχε αφήσει τίποτε. Ούτε περιουσιακό στοιχείο, ούτε δικαιώματα επί του καλλιτεχνικού του έργου, ούτε ενθύμιο, μια κιθάρα, μια μηχανή, ούτε καν το εξώφυλλο του δίσκου με το τραγούδι “Laura” που της αφιέρωσε» αναφέρουν οι δικηγόροι της.

Με τη διαθήκη που συντάχθηκε σύμφωνα με τους νόμους της Καλιφόρνιας, όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια ο Χαλιντέι, ο τραγουδιστής άφησε όλη την περιουσία του και το σύνολο των πνευματικών δικαιωμάτων από τα τραγούδια του στη 42χρονη σύζυγό του Λετισιά Χαλιντέι και κατά συνέπεια στις δύο κόρες τους, την 9χρονη Τζόι και τη 13χρονη Τζέιντ, τις οποίες είχαν υιοθετήσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Έξαλλος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Ο Θεοφάνους τελικά είναι πάρα πολύ καβαλημένος»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξέσπασε κατά του Γιώργου Θεοφάνους. Τι συνέβη;

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Εξοργισμένη η Φαίη Σκορδά: «Πόσο απάνθρωπο είναι αυτό που κάνεις, τι άνθρωπος είσαι;»

Συγκλονισμένη φάνηκε να είναι η Φαίη Σκορδά κατά τη...

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.

Μαρία Καρχιλάκη: Συγκίνηση για τον γάμο της κόρης της

Μια ημέρα γεμάτη έντονα συναισθήματα, χαμόγελα και οικογενειακή ευτυχία...

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Γιάννης Κολοτούρας: Πέθανε ο συνιδιοκτήτης της Zeus+Dione σε ηλικία 48 ετών

Θλίψη έχει προκαλέσει στον χώρο της ελληνικής μόδας η...