Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας...

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

Μέχρι και εικονικούς γάμους ομόφυλων ζευγαριών κανόνιζαν τα μέλη της σπείρας με...

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι ανάμεσα στα μέλη των δύο...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την...

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Ταχτσίδης και Ζέτα Θεοδωροπούλου πάνε για το «double»

❱❱ Οργιάζουν οι φήμες ότι η Θεοδωροπούλου είναι πάλι έγκυοςΒρε, πώς έχεις στρογγυλέψει… Ζέτα! Φήμες εγκυμοσύνης ακολουθούν το τελευταίο διάστημα την καλλονή σύζυγο του Παναγιώτη Ταχτσίδη. Η Ζέτα Θεοδωροπούλου, η οποία έχει ήδη μια πανέμορφη κορούλα με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, έχει εκφράσει κατά καιρούς ανοιχτά την επιθυμία της να του χαρίσει κι άλλα παιδιά, δημιουργώντας μαζί του μια μεγάλη οικογένεια. 

Η αρχή στον ανθόσπαρτο έγγαμο βίο του ζευγαριού έγινε με τον ερχομό της μικρής Αφροδίτης τον Σεπτέμβριο του 2015. Μήπως τώρα, λοιπόν, προετοιμάζεται το έδαφος για το… double της άφιξης του πελαργού; Υπάρχουν ορισμένες ενδείξεις που οδηγούν σ’ αυτό το συμπέρασμα.

Καταρχάς, η Ζέτα βγαίνει σπάνια το τελευταίο διάστημα, ενώ σε πολλές από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram επιλέγει ριχτά outfits και φαίνεται να κρύβει επιμελώς την κοιλιά της, είτε βάζοντας το χέρι της μπροστά είτε παίρνοντας πόζες, στις οποίες δεν είναι ευδιάκριτο το σημείο.

2 1

Ωστόσο, οι υποψίες μας ενισχύθηκαν πριν από λίγες μέρες όταν άνθρωπος της «Espresso» την πέτυχε σε γνωστό καφέ στη Γλυφάδα μαζί με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, την κόρη τους και παρέα. Οπως μας μετέφερε, το πρώην μοντέλο και νυν fashion blogger φορούσε ένα παντελόνι και η κοιλιά της διαγραφόταν πιο… στρογγυλή απ’ ό,τι συνήθως.

Ακόμη, δεν ήταν λίγες οι φορές που κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο μαγαζί έβαζε ασυναίσθητα τα χέρια της στο συγκεκριμένο σημείο του σώματός της, σαν να ήθελε ενστικτωδώς κάτι να… προστατέψει. Τι; Μήπως ένα δεύτερο μωράκι που έρχεται; Το μέλλον θα δείξει αν έχουμε πέσει μέσα.

Τραυματισμός

Το σίγουρο είναι ότι η Ζέτα και ο Παναγιώτης αγαπιούνται πολύ και η νεαρή γυναίκα πέρασε μεγάλη ταραχή την περασμένη Κυριακή εξαιτίας του τραυματισμού του αγαπημένου της στο ματς του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο. Να θυμίσουμε ότι ο μέσος του Ολυμπιακού συγκρούστηκε πολύ δυνατά με συμπαίκτη του μέσα στο γήπεδο, έδειξε να χτυπάει στα πλευρά και αμέσως έπεσε κάτω.

Το παιχνίδι διακόπηκε, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο γιατρός της ομάδας και, βλέποντας τον Παναγιώτη να μην μπορεί να ανασάνει, του έκανε και τεχνητή αναπνοή. Ευτυχώς έπειτα από λίγα λεπτά σηκώθηκε και η καρδιά της Ζέτας γύρισε στη θέση της.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...