Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

«Σαν τα σκυλιά» για έναν ρόλο σε οντισιόν του Αθερίδη!

❱❱ Η ηθοποιός Σοφία Αλεξανιάν, μετά την οργισμένη ανάρτησή της,  μιλά στην «Espresso» για όσα τράβηξε σε οντισιόν του ΑθερίδηΑπό την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Πήγε σε οντισιόν για θεατρικό έργο του Θοδωρή Αθερίδη και αισθάνθηκε εξευτελισμένη! Αυτό υποστηρίζει η ηθοποιός Σοφία Αλεξανιάν, η οποία ξέσπασε μέσω facebook με ένα βίντεο-κατακραυγή για τον τρόπο που την αντιμετώπισαν σε οντισιόν στο θέατρο Παλλάς!

«Ετσι, σαν τα σκυλιά! Και λέω: Τι άλλο να κάνουμε; Να συρθούμε στα πόδια μας; Στα γόνατά μας; Για ένα ρολάκι; Για ένα γ@$#μένο ρολάκι; Πόσος εξευτελισμός; Πόσος εξευτελισμός και γιατί; Γιατί; Γαμώ το κέρατό μου!» φώναξε on camera, αφού πρώτα είχε αφηγηθεί την περιπέτειά της με κάθε λεπτομέρεια, από τη στιγμή που της τηλεφώνησαν από το θέατρο και… πέταξε από τη χαρά της ως την επίμαχη στιγμή που -όπως ισχυρίζεται- οι ιθύνοντες της οντισιόν μιλούσαν στους συγκεντρωμένους ηθοποιούς λες και ήταν… σκουπίδια. «Αφού τραγουδάμε όλοι κακήν κακώς, όπως μπορεί ο καθένας, α καπέλα και χωρίς καπέλα και καπέλα σιξτίνα, μας λέει “κάντε κι ένα μονόλογο”. Μονόλογο 20 άτομα ταυτόχρονα! Αρχίζω εγώ από δω, μιλάει ο ένας από κει, μιλάει ο άλλος από κει, μιλάει ο τρίτος… Και αυτό ήταν ο μονόλογος. Σαν τα σκυλιά!» περιγράφει γλαφυρά στο βίντεό της, που αναπαράγεται στο διαδίκτυο τις τελευταίες μέρες.

Η «Espresso» επικοινώνησε με τη Σοφία Αλεξανιάν, η οποία αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για τηνesr 1502 018 cmyk περιπέτειά της: «Με πήραν από την παραγωγή του Παλλάς και με κάλεσαν στην ακρόαση του κ. Αθερίδη για την “Ελένη” του Ευριπίδη. Θεώρησα ότι, για να με πάρουν τηλέφωνο, έχουν εξετάσει το βιογραφικό μου. Αλλωστε δεν είμαι ανερχόμενη. Εχω δουλέψει χρόνια και στο θέατρο και στην τηλεόραση. Ημουν στην “Πολυκατοικία”, στο ‘‘Μάλιστα, σεφ” και τελευταία είχα ένα γκεστ στο “Ελα στη θέση μου”» μας λέει και συνεχίζει: «Αυτό που αντιμετώπισα όταν πήγα στην οντισιόν δεν ήταν επαγγελματικό. Ηταν προσβλητικό. Ημασταν 150 άτομα. Ηθοποιοί και τραγουδιστές μαζί. Στην κριτική επιτροπή ήταν ο Θοδωρής Αθερίδης και δύο μουσικοί. Ανεβαίναμε ανά εικοσάδες στη σκηνή και τραγουδούσαμε ή απαγγέλλαμε διαφορετικούς μονολόγους ταυτόχρονα. Πώς να καταλάβει κάποιος μέσα σε αυτή την κατάσταση ποιος ερμηνεύει καλά και ποιος όχι; Αυτό μας είπε και ο κ. Αθερίδης. Οτι δεν θα κριθεί αν είμαστε ταλαντούχοι, αλλά αν είμαστε τυχεροί… Τελειώνοντας και κατεβαίνοντας, μία κυρία στη γραμματεία που έλεγχε τη ροή μάς έλεγε με απαξιωτικό ύφος “αν περάσετε, θα σας καλέσουμε”. Μας συμπεριφέρονταν σαν αποτυχημένους! Εκείνο που με πίκρανε πιο πολύ είναι που δεν μας δόθηκαν ο χρόνος και η ευκαιρία να μας δουν προσωπικά».

Γαλήνη

Ποιος είναι, όμως, ο λόγος που θέλησε να εκφράσει την οργή της για όσα έζησε μέσα από ένα βίντεο στα social media; «Δεν το έκανα ούτε για προβολή ούτε με κάποιο άλλο κίνητρο. Το έκανα για την προσωπική μου γαλήνη. Γύρισα σπίτι μου και δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Λέω: Τι φταίει; Αυτό φταίει! Συσσωρεύτηκαν στο μυαλό μου σκέψεις από αντίστοιχα περιστατικά, από τότε που ξεκίνησα μέχρι τώρα. Ενιωσα την ανάγκη να τα πω! Να εκφράσω την αγανάκτηση και την οργή μου. Δεν περίμενα να πάρει τόση έκταση. Αυτό που ακούγεται και κερδίζει διαφήμιση και προβολή είναι το Παλλάς, όχι εγώ!» διαπιστώνει και καταλήγει: «Εγώ δεν έχω κάτι να κερδίσω, ίσα ίσα που είναι και ρίσκο αυτό που έκανα. Οπως και να έχει, δεν το μετανιώνω» μας λέει.

Αμέσως μετά την ανάρτηση του βίντεο, συνάδελφοί της στάθηκαν στο πλευρό της. «Πόσο σωστή είσαι, καλή μου, ντρέπομαι που είμαι ηθοποιός και συμβαίνουν αυτά… Τι να πω, κουράγιο… άρχισε η πίκρα του επαγγέλματος» σχολίασε στον λογαριασμό της στο facebook ο Μάρκος Λεζές, ενώ ο Γιώργος Πυρπασόπουλος αρκέστηκε να γράψει: «Ντροπή!» Δεν ήταν λίγοι, μάλιστα, και άλλοι ηθοποιοί που έσπευσαν να καταγγείλουν αντίστοιχες συμπεριφορές σε οντισιόν.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...