Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Σασμός»: Χρήστος, Στέλλα εκφράζουν τα συναισθήματά τους

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Μαθιός, Βασιλική,...

Η Αννα Βίσση δεν «ψήνεται» για το «Voice»

Η Αννα Βίσση είπε «όχι» σε μια θέση στην...

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Μαρίνα Πήχου: «Ο,τι έκανα ήταν για το αγόρι μου που δεν ζει πια»

❱❱ Το μυστικό της Μαρίνας Πήχου που «λύγισε» όλους τους παίκτες! Αφιέρωσε τη μάχη της στον kickboxer της καρδιάς της, που πνίγηκεΑπό την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Το συγκλονιστικό μυστικό της Μαρίνας Πήχου, της παίκτριας του «Survivor 2», «λύγισε» του συμπαίκτες της, αλλά και όλους όσοι παρακολούθησαν το επεισόδιο της αποχώρησής της!

«Ηρθε η στιγμή να αποκαλύψω τον σκοπό για τον οποίο μπήκα εδώ μέσα. Το είχαμε σχεδιάσει αυτό το βήμα του “Survivor” με το αγόρι μου, που αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται στη ζωή. Και απλά για μένα έπρεπε να κλείσει ένας κύκλος, ένας όμορφος κύκλος. Είχαμε κάνει μαζί τα σχέδια, παρ’ όλα αυτά το έκανα καθαρά γι’ αυτόν, γιατί πίστευε σε μένα, ότι μπορώ να φτάσω μακριά. Οπότε πήρα την απόφαση να έρθω στο “Survivor”, να ολοκληρώσω το όνειρο που είχε για μένα» είπε η πρώην «Μαχήτρια», προκαλώντας δάκρυα συγκίνησης στους συμπαίκτες της, και συμπλήρωσε:

«Του αφιερώνω ό,τι έχω κάνει και στα αγωνίσματα και παντού… Με βλέπει από εκεί πάνω και με καμαρώνει και είναι περήφανος για μένα. Μου λείπει πάρα πολύ. Κάποια στιγμή, ελπίζω όχι σύντομα, θα τον συναντήσω» ανέφερε μεταξύ άλλων η γυμνάστρια και χώθηκε στην αγκαλιά των συμπαικτών της, λίγο πριν αποχωρήσει από το συμβούλιο του νησιού.

5

Η «Espresso» γνώριζε το τραγικό… μυστικό της παίκτριας από όταν εκείνη μπήκε στο reality επιβίωσης. Τότε, μάλιστα, επικοινωνήσαμε με στενούς φίλους και την οικογένεια του εκλιπόντος συντρόφου της, οι οποίοι όμως ήταν κάθετα αρνητικοί να πουν οτιδήποτε τόσο για τον ίδιο όσο και για τη Μαρίνα. Μάλιστα, ζήτησαν να μην αναφερθεί κανείς σε αυτή τη σχέση. Από σεβασμό, λοιπόν, στο πένθος τους, δεν αναφερθήκαμε στον τραγικό και πρόωρο θάνατο του νεαρού άντρα, μέχρι που η Μαρίνα αποκάλυψε δημοσίως την προσωπική ιστορία της.

Πέθανε μπροστά στα μάτια της

Ο Θανάσης Γκιτέρσος ή Θάνος, για τους δικούς του ανθρώπους, έχασε τη ζωή του την Τρίτη 1 Αυγούστου του 2017 στην Ικαρία, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους με τη Μαρίνα στο νησί. Ο άτυχος άντρας, ο οποίος ήταν 32 χρόνων, παρασύρθηκε από κύματα στα βράχια και πνίγηκε μπροστά στα μάτια της αγαπημένης του και φίλων τους που ήταν μαζί τους! Κανείς δεν μπόρεσε να κάνει κάτι για να τον βοηθήσει.

Ο Θάνος ήταν πρωταθλητής στο kick boxing και με τη Μαρίνα διατηρούσαν πολύχρονη σχέση. Η κηδεία του τελέστηκε δύο μέρες μετά το τραγικό συμβάν στο χωριό Αγρέλια Τρικάλων, που ήταν η ιδιαίτερη πατρίδα του, και η Μαρίνα κατέρρευσε τη στιγμή που τον αποχαιρετούσε. Να σημειωθεί ότι η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης έχει ακόμα -ενάμιση χρόνο μετά- κοινή τους φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...