Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ο Ντούβλης επιστρέφει με big business

❱❱ Ο αγώνας για να διώξει τη «ρετσινιά» του πρώην συζύγου της τολμηρής Μαριάννας των ερωτικών ταινιώνΤον γνωρίσαμε ως αμφιλεγόμενο επιχειρηματία και σύζυγο της «κοσμοπολίτισσας» Μαριάννας Χατζηαθανασίου, με τον παραμυθένιο γάμο και το πολύκροτο διαζύγιό τους το 2010.

Ωστόσο, ο Χρήστος Ντούβλης γύρισε για πάντα σελίδα στη ζωή του και πλέον σήμερα συγκαταλέγεται στους πιο ικανούς dealmakers στην Ελλάδα της κρίσης. 

Επειτα από δική του προτροπή, έχει ανοίξει από το 2009 ο δρόμος για 12 μεγάλα projects στη χώρα με μεγάλους διαχειριστές κεφαλαίων από Ευρώπη και Αμερική, ενώ αυτή τη χρονιά προωθεί δύο μεγάλα επενδυτικά σχέδια σε ενέργεια και μεταφορές. Για να τα καταφέρει όμως όλα αυτά ο δρόμος δεν ήταν πάντα στρωμένος με ροδοπέταλα.

Γέλια

Για χρόνια τον ακολουθούσε η «ρετσινιά» του πρώην συζύγου της πιο τολμηρής Ελληνίδας πρωταγωνίστριας καυτών ερωτικών ταινιών, Μαριάννας Ντούβλη. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι οι εκπρόσωποι της high society που γελούσαν μαζί του όταν, κάπου στο 2006, η Μαριάννα έβγαινε στα κανάλια ντυμένη με την τελευταία λέξη της μόδας και δήλωνε «Θα “φάω” την Ελένη Μενεγάκη» ή «Θα φέρω την Οπρα Γουίνφρεϊ και τον Τζόρτζιο Αρμάνι στην πρεμιέρα μου», σε μια… υποτιθέμενη δική της εκπομπή!

ger 5610 copy

Αυτά και άλλα πολλά έγιναν η αιτία ώστε ο Χρήστος Ντούβλης να κρυφτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, που ποτέ δεν του άρεσαν. Χρειάστηκε να αλλάξει εντελώς προφίλ και να εργαστεί σκληρά για έναν και μόνο σκοπό: το επαγγελματικό του comeback. Αλλωστε, ως απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών, με σπουδές στο Λονδίνο και γνωριμίες που του επέτρεπαν να κάνει όνειρα και σχέδια, δεν μπορούσε παρά να αδράξει την ευκαιρία και να τα καταφέρει. 

Σε αυτό, φυσικά, συντέλεσε και το γεγονός πως ακόμα και η προσωπική του ζωή άλλαξε μονοπάτι, με αποτέλεσμα να ζει πλέον ευτυχισμένος στο πλευρό της νέας συζύγου του Ελένης Νιοβαράκη, με την οποία έχει αποκτήσει δύο κόρες τη Διώνη και τη Δανάη. Το μόνο που του έχει απομείνει από τα χρόνια του τηλεοπτικού ξεπεσμού του εξαιτίας της πρώην συζύγου του είναι ο γιος του Αλέξανδρος.

Χλιδάτη γαμήλια δεξίωση σε στιλ «Δυναστείας

ger 5604 copy

Ο γάμος της Μαριάννας και του Χρήστου Ντούβλη, τον Σεπτέμβριο του 2006, άφησε εποχή. Λίγο η πληθωρική ομορφιά της νύφης, λίγο τα στέφανα που ήταν πριγκιπικές κορόνες, έκαναν τα φλας να αστράφτουν κάθε φορά που το ζευγάρι εμφανιζόταν κάπου. 
Μέχρι και εκτενές δελτίο Τύπου συνόδευε τις φωτογραφίες της τελετής, που δημοσιεύτηκαν στα μεγαλύτερα lifestyle περιοδικά της εποχής: 

«Με τα δεσμά του γάμου ένωσαν τις ζωές τους ο επιχειρηματίας Χρήστος Ντούβλης με τη σύντροφό του Μαριάννα στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο εφοπλιστής Κώστας Παπαδημητρίου και ο Αραβας επιχειρηματίας Ahmat Alzonti, ενώ παρών ήταν και ο μόλις ενάμιση έτους γιος τους Αλέξανδρος. Η βραδιά της τελετής ήταν άκρως καλοκαιρινή και σε πλήρη αρμονία με την υπέροχη διακόσμηση του χώρου σε αποχρώσεις του ροζ, επιμελημένη από τον οίκο Fevronia. Μετά την τελετή ακολούθησε δείπνο στο Private House του Island με εντυπωσιακή είσοδο του ζευγαριού υπό τους ήχους του μουσικού θέματος της τηλεοπτικής σειράς “Δυναστεία” και τη λάμψη φαντασμαγορικών πυροτεχνημάτων, ενώ στη συνέχεια χόρεψαν ένα υπέροχο ταγκό.

Τα βλέμματα της βραδιάς, όπως ήταν φυσικό, έκλεψε η νύφη, η οποία φορούσε νυφικό και τουαλέτα (στο πάρτι) σχεδιασμένα από τον Μάκη Τσέλιο, ενώ το μακιγιάζ επιμελήθηκε η Ελενα Ψωμά και το hair styling ο Στέφανος Βασιλάκης. Εκλεκτοί προσκεκλημένοι από τον καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό χώρο, αλλά και αγαπημένοι συγγενείς και φίλοι του πολύ ταιριαστού ζευγαριού έδωσαν το “παρών” σε μια αξέχαστη ομολογουμένως τελετή και δεξίωση».

offer

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...