Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Γουέστ κερδίζει 28.000 ευρώ για...

Η 10χρονη Νορθ Γουέστ, που στο πλευρό του διάσημου...

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

Αira Αdomaityte: Η όμορφη Λιθουανή έφυγε από τον Αγιο Δομίνικο μία εβδομάδα...

Το πιο sexy κορίτσι του φετινού «Survivor» έφτασε στην...

Σας θυμίζουν κάτι οι δύο νεόνυμφοι στις ΗΠΑ;

Με την ευχή της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις,...

Νίνα Καλούτσα: Με τη φωνή κερδίζεις προαγωγή και… φλερτ

❱❱ Η «Μaster Voice» Νίνα Καλούτσα αποκαλύπτει στην «Espresso» ποιοι έχουν το χάρισμα αλλά και τα μυστικά των celebrity μαθητών τηςΑπό τη
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Μια ειδικός φωνής κάνει… θαύματα! Φτάνει να το πιστέψεις. Η καθηγήτρια Νίνα Καλούτσα, γνωστή και ως «Μaster Voice», είναι σήμερα η πιο περιζήτητη δασκάλα φωνητικής με μαθητές ηθοποιούς, πολιτικούς, υψηλά στελέχη παγκόσμιων κολοσσών που εδρεύουν στην Ελλάδα, τους οποίους βοηθά στην τέχνη της πειθούς!

Με σύνθημα «Δώσε φωνή στη φωνή σου», η κάτοχος διπλώματος και μάστερ Οπερας από το Κρατικό Ωδείο Τσαϊκόφσκι της Μόσχας παραδίδει μαθήματα επιτυχίας σε όσους επιθυμούν να βελτιώσουν την επιρροή τους σε επαγγελματικό αλλά και προσωπικό περιβάλλον. Πώς; Αναπτύσσοντας μια βαθιά και γεμάτη αυτοπεποίθηση φωνή που καθηλώνει κοινό, πελάτες, συναδέλφους, μέχρι και τον άντρα των ονείρων σας. Πιο λαϊκά; Δεν παίζει ρόλο αν είστε κοντή, χοντρή, ψηλή ή ντροπαλή, γιατί πλέον έχετε μια ευκαιρία να αρέσετε, να κερδίσετε πολλά χρήματα, ακόμα και να κατακτήσετε την προαγωγή που περιμένατε χρόνια!

Η Νίνα Καλούτσα, με μαθητές πολιτικά πρόσωπα, ανάμεσά τους τον Αδωνι Γεωργιάδη, και ηθοποιούς, μεταξύ των οποίων οι Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Γιάννης Δρίτσας, Αγγελος Ανδριανός και ο κορυφαίος Μιλτιάδης Φιορέντζης, μίλησε στην «Espresso» για τα «μυστικά» και τα voice tips που μπορούν να εξασφαλίσουν μια καλύτερη ζωή, ενώ ανέλυσε τις φωνές του Αλέξη Τσίπρα, της Ελένης Μενεγάκη, του Νίκου Χατζηνικολάου, της Ελευθερίας Αρβανιτάκη, του Αλέξη Κωστάλα, αλλά και του Τάκη Ζαχαράτου.

«Σπούδασα στο Κρατικό Ωδείο της Μόσχας με καθηγητές τους μεγαλύτερους Σοβιετικούς τραγουδιστές. Εμαθα τα πάντα για τη φωνή, από το πώς να βήξεις, πώς να την… αναθρέψεις, ακόμα και πώς να τη γιατρέψεις. Η φωνή είναι ψυχή!» λέει η καθηγήτρια και συνεχίζει: «Δεν έχει σημασία τι λες, αλλά πώς το λες. Για παράδειγμα, όταν ακούς τον Αλέξη Κωστάλα να μιλάει σε καθηλώνει. Η Ελένη Μενεγάκη έχει τεράστιο χάρισμα. Ολα της είναι άριστα. Εκπέμπει θηλυκότητα, διπλωματία και απλότητα, ενώ ο αργός λόγος του Νίκου Χατζηνικολάου δείχνει καθαρή σκέψη».

Συνεχίζοντας την αξιολόγηση, αναφέρθηκε στον Τάκη Ζαχαράτο: «Τεράστιο ταλέντο, με εξαιρετικό αυτί που “συλλαμβάνει” τα ηχοχρώματα τρίτων φωνών και τις μιμείται εξαιρετικά, ενώ η Ελευθερία Αρβανιτάκη από τον χώρο της μουσικής τα συνδυάζει όλα: φωνή, ψυχή, σώμα». Κατόπιν πέρασε στον χώρο της πολιτικής: «Ο πρωθυπουργός, σε σχέση με το παρελθόν, έχει βελτιωθεί, αλλά θέλει πολλή δουλειά ώστε η φωνή να ταιριάζει και με τη γλώσσα του σώματος. Ο Αδωνις Γεωργιάδης είναι δεινός ρήτορας και γνωρίζει πολύ καλά τον τρόπο να μιλάει και το ακροατήριο να τον ακούει με προσοχή».

Μεταμόρφωση

Για έναν χωρισμό χωρίς παρατράγουδα η φωνή παίζει καθοριστικό ρόλο; Από την άλλη, μπορείς να σαγηνεύσεις έναν άντρα που περνά από δίπλα σου χωρίς να σου ρίξει ματιά; Ή αν εργάζεσαι μέσω τηλεφώνου να βγάλεις πολλά χρήματα; «Ναι, υπάρχουν πετυχημένες τεχνικές για όλα αυτά! Ακόμα και για το φλερτ» παραδέχεται η Νίνα Καλούτσα και προσθέτει: «Στα μαθήματά μου βλέπω τη μεταμόρφωση διαρκώς. Κάποιες φορές γίνεται συγκινητικό. Στα voice tips θα σας αποκαλύψω πως οι βαθιές φωνές πείθουν περισσότερο! Εκπαιδεύστε τη φωνή σας να κατεβάζει τον τόνο στο τέλος της φράσης, όταν λέει κάτι σημαντικό! Μια φωνή που γίνεται βαθύτερη στην κατάληξη της φράσης εκπέμπει κύρος. Ακούστε τη φράση: “This is CNN”. Αυτοί ξέρουν!»

eg746

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...