Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

«Σασμός»: Η Σάντρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Σάντρα δείχνει...

Βασίλης Σίμος: Ο πρώην Survivor και πανελίστας του Φουρθιώτη είναι ο πολιτικός...

Επιασε λαβράκι ο Ανδρέας Λοβέρδος, τοποθετώντας τον 33χρονο πρόεδρο...

Οι θαυμαστές δεν ξέχασαν τον Παντελή

❱❱ Με συνθήματα αγάπης, λουλούδια και αναμμένα κεριά θυμήθηκαν και φέτος οι φανατικοί θαυμαστές του το είδωλό τους, που έφυγε από τη ζωή τραγικά και πρόωρα πριν από δύο χρόνια. Το πρωί της Κυριακής το σημείο επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης, όπου ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του στις 18 Φεβρουαρίου του 2016, μετατράπηκε για ακόμη μία φορά σε μνημείο αγάπης του αγαπημένου καλλιτέχνη.

Πάνω στις μπάρες του μοιραίου οδοστρώματος κόλλησαν αφίσες και CD του, ενώ σε ένα παρακείμενο δέντρο κρέμασαν μια κιθάρα και πάρα πολλές φωτογραφίες του, καθώς και πολλά ενθύμια από εκείνον. Αυτό που μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση παρακολουθώντας κάθε χρόνο τις εκδηλώσεις αγάπης των θαυμαστών του Παντελίδη -που συνεχίζονται αμείωτες, με αφορμή το φετινό μνημόσυνο, και όχι μόνο- είναι η αδυναμία των θαυμαστών του να πιστέψουν ότι δεν βρίσκεται στη ζωή, γεγονός που αποδεικνύει ότι ο αείμνηστος τραγουδιστής δεν ήταν ο «καλλιτέχνης της επικαιρότητας», όπως τον χαρακτήριζαν κάποιοι όσο ζούσε.

«Μας παραμυθιάζουν, δεν έχει φύγει, ακόμη εδώ κοντά μας είσαι, σ’ αγαπώ» γράφει ένα από τα συνθήματα στη φονική σιδερένια μπάρα. Επίσης, δεν έλειψαν και τα μηνύματα που αφήνουν αιχμές για τα ερωτικά του, όπως αυτό: «Εκεί που έδωσες την καρδιά σου δεν άξιζε, εμείς θα σε αγαπάμε για πάντα».
Να θυμίσουμε ότι ο αδικοχαμένος «Παντέλος» -όπως τον αποκαλούν χαϊδευτικά οι δικοί του άνθρωποι και οι πάμπολλοι θαυμαστές του- βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο ακριβό τζιπ που οδηγούσε με συνεπιβάτιδες δύο φίλες του, τη Φρόσω Κυριάκου, η οποία τραυματίστηκε ελαφρά, και τη Μίνα Αρναούτη, η οποία μέχρι και σήμερα δεν έχει επανέλθει τελείως, καθώς τα τραύματά της ήταν πολύ βαριά και κόντεψε και εκείνη να χάσει τη ζωή της.

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

—-

Λίγο πριν μπει η υπόθεση στο αρχείο, η οικογένεια του Παντελίδη ζητά επανεξέταση

Στα χέρια του αντιεισαγγελέα Εφετών Σοφοκλή Λογοθέτη βρίσκεται πλέον ο φάκελος της υπόθεσης Παντελίδη, μετά την προσφυγή της οικογένειάς του κατά της εισαγγελικής διάταξης που έθετε στο αρχείο τη δικογραφία για το τροχαίο δυστύχημα. Τον περασμένο Οκτώβριο η προκαταρκτική έρευνα της f7Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας είχε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο τραγουδιστής ήταν ο οδηγός του μοιραίου τζιπ που τη νύχτα της 18ης Φεβρουαρίου καρφώθηκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στη στροφή της λεωφόρου Βουλιαγμένης, κρίνοντας ότι δεν προκύπτουν ποινικές ευθύνες για τη Φρόσω Κυριάκου και τη Μίνα Αρναούτη, οι οποίες βρίσκονταν μαζί του στο αυτοκίνητο.

Τρεις μήνες μετά, στη λήξη της προθεσμίας που της έδινε ο νόμος, η οικογένεια του άτυχου τραγουδιστή προσέφυγε κατά της διάταξης αρχειοθέτησης της υπόθεσης στην Εισαγγελία Εφετών.

Στην πολυσέλιδη προσφυγή οι συγγενείς του Παντελή Παντελίδη φέρεται ότι επισημαίνουν τις ελλείψεις που κατά τη γνώμη τους σημειώθηκαν κατά την εισαγγελική έρευνα αλλά και τις αντιφάσεις που εκτιμούν πως εμφανίζει η διάταξη του εισαγγελέα Πρωτοδικών, που οδήγησε στην αρχειοθέτηση της υπόθεσης. Το επόμενο διάστημα ο αντιεισαγγελέας Εφετών θα εξετάσει τη βασιμότητα των αιτιάσεων της οικογένειας του τραγουδιστή και θα κρίνει εάν ο φάκελος της υπόθεσης θα κλείσει ή εάν θα προκύψουν ευθύνες για άλλα πρόσωπα.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...