Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

«Φαίη Σκορδά, με πίκρανες»

❱❱ Η «βασίλισσα της ελληνικής κουζίνας» θα εμφανιστεί σήμερα στο «Πάμε Πακέτο» της ΧατζηβασιλείουΑπό τον
ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΙΖΑ

f3Ενα «Πακέτο» από έναν παλιό φίλο και συνεργάτη της παίρνει απόψε μέσα από την εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου η Βέφα Αλεξιάδου, που την κάνει να δακρύσει αλλά και να θυμηθεί τη ζωή της, που θυμίζει παραμύθι.

Η «βασίλισσα της ελληνικής κουζίνας», η οποία για πολλά χρόνια μεσουράνησε στην ελληνική τηλεόραση, θυμάται για χάρη της εκπομπής «Πάμε πακέτο» τα παιδικά της χρόνια, τις καλές και κακές στιγμές της πολυτάραχης ζωής της, ενώ με αφορμή αυτή την τηλεοπτική εμφάνισή της αποκαλύπτει σήμερα στην «Espresso» το παράπονο που έχει από τη Φαίη Σκορδά, για τη συνέντευξη που της έδωσε πριν από λίγο καιρό, καθώς και ότι δεν θα πήγαινε ποτέ ως κριτής στο «MasterChef».

«Ο Χάρης Παπαδόπουλος, ένας παλιός συνεργάτης με τον οποίο βγάλαμε το βιβλίο “Slimmer” πριν από μερικά χρόνια, μου έστειλε “Πακέτο” κι αυτό με συγκίνησε» λέει η κυρία Βέφα στην «Espresso» και συνεχίζει: «Βέβαια στην εκπομπή θυμάμαι όλη μου τη ζωή, από μικρό κοριτσάκι μέχρι τη μεγάλη μου δόξα στο εξωτερικό. Και δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι έχω κάνει πολύ σπουδαία πράγματα διεθνώς. Κυρίως με ενδιαφέρει να δείχνω αισιοδοξία και όχι μιζέρια. Ημουν πάντα ο άνθρωπος της αισιοδοξίας κι αυτό είναι που με στενοχώρησε από τη συνάντησή μου με τη Φαίη Σκορδά. Είμαι θυμωμένη. Διότι μου πήραν συνέντευξη για την εκπομπή και μιλήσαμε για όλη μου τη ζωή, για την καριέρα μου, και τελικά έβαλε αποσπάσματα μόνο για τον πόνο και τον χαμό των δικών μου. Με στενοχώρησε. Δεν μου αρέσει να βάζουν τον κόσμο να με λυπάται και να κλαίει με τον πόνο μου. Εγώ είμαι άνθρωπος της αισιοδοξίας» αναφέρει φανερά πικραμένη.

«Μου λείπει η τηλεόραση»

Οπως παραδέχεται η κυρία Βέφα, της λείπει η τηλεόραση, αλλά όχι όπως γίνεται σήμερα. «Δεν με ενδιαφέρει να διαφημίζω προϊόντα για να έχω εκπομπή μαγειρικής. Να έχω σπόνσορες και να λέω εγώ στην κάθε νοικοκυρά πού θα αγοράσει το λάδι ή το αλεύρι. Και η αλήθεια είναι ότι δεν μου έχουν κάνει προτάσεις για εκπομπή».

Δεν θα μπορούσαμε να μην τη ρωτήσουμε και για το γεγονός ότι η ελληνική τηλεόραση έχει γεμίσει -ξανά- με εκπομπές μαγειρικής. «Ο καθένας κάνει τη μαγειρική του όπως θέλει. Μακάρι τα παιδιά αυτά να έχουν επιτυχία. Θα το χαρώ. Ειλικρινά, ήθελα να υπάρχει μια εκπομπή μαγειρικής, όχι όμως και σε αυτό το σημείο που όλα τα κανάλια έχουν εκπομπές μαγειρικής» τονίζει και στην ερώτησή μας αν θα πήγαινε ως κριτής σε κάποια εκπομπή όπως το «MasterChef» είναι κατηγορηματική: «Ούτε πήγα ποτέ ούτε θα πάω ποτέ».

Το επόμενο επαγγελματικό βήμα της, όπως αναφέρει, είναι η έκδοση της αυτοβιογραφίας της, την οποία γράφει η δημοσιογράφος Κατερίνα Παπαγεωργίου.

«Πιστεύω ότι έως το καλοκαίρι θα έχει εκδοθεί. Και η ζωή μου είναι σαν παραμύθι. Είναι χάρισμα Θεού η ψυχική δύναμη που έχω μέσα μου». Ολοκληρώνοντας την κουβέντα μας, η κυρία Βέφα μιλάει και για όλους όσοι την έχουν πικράνει, αλλά έχει συγχωρήσει στην πορεία της επαγγελματικής ζωής της! «Δεν κρατάω κακία. Με έχει στενοχωρήσει που η Ελένη Μενεγάκη όλα αυτά τα χρόνια δεν με κάλεσε ποτέ στην εκπομπή της, όμως και για εκείνη εύχομαι τα καλύτερα. Ο Θεός ας την έχει καλά».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...