Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ψάχνουν το λευκό βαν που οδήγησε τον Βρεττό ένα βήμα πριν από τον θάνατο

❱❱ Το όχημα έκλεισε το Ι.Χ. που οδηγούσε η φίλη του Ηλία Βρεττού, συγκρούστηκε μαζί του και το έβγαλε εκτός πορείαςΑπό τον
Θεοδόση Π. Πάνου

Καρέ καρέ εξετάζουν οι αστυνομικοί το υλικό από τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας, για να εντοπίσουν ένα λευκό βαν, ο οδηγός του οποίου φέρεται ότι προκάλεσε την εκτροπή του αυτοκινήτου που οδηγούσε η 26χρονη φίλη του γνωστού τραγουδιστή Ηλία Βρεττού, και εξαφανίστηκε εγκαταλείποντας αβοήθητο το ζευγάρι, το οποίο γλίτωσε από τύχη τον θάνατο!

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την έρευνα για το παρ’ ολίγον μοιραίο ατύχημα έχουν στα χέρια τους στοιχεία που συνηγορούν στην εκδοχή του τροχαίου με εμπλοκή άλλου οχήματος. Ολες οι μαρτυρίες κάνουν λόγο για ένα λευκό βαν το οποίο κινούνταν ομόρροπα με το πρόσφατα sofia firoy 0αγορασμένο Ι.Χ. της Σοφίας Φυρού και αφού το «έκλεισε», συγκρούστηκε μαζί του βγάζοντάς το εκτός πορείας, με αποτέλεσμα να καρφωθεί σε δέντρο και να γίνει σμπαράλια. Σε μια πρώτη συζήτηση που είχε με τους αστυνομικούς της Τροχαίας, η καλλονή σύντροφος του Ηλία Βρεττού είχε μιλήσει για ένα όχημα που της έκλεισε τον δρόμο και προσπάθησε να το αποφύγει. Ωστόσο, η ελαφρά τραυματισμένη νεαρή έχει υποστεί ισχυρό σοκ και δεν ήταν σε θέση να δώσει πλήρη κατάθεση, καθώς υπάρχουν κενά στη μνήμη της.

«Ημασταν λίγα χιλιόμετρα πριν από το σπίτι του Ηλία, όταν είδα ξαφνικά μπροστά μου ένα όχημα με το οποίο θα είχαμε συγκρουστεί εάν δεν έκανα προσπάθεια να το αποφύγω. Από εκεί και έπειτα το αυτοκίνητό μου δεν μπόρεσα να το ελέγξω και βρεθήκαμε στη νησίδα του δρόμου εγκλωβισμένοι στις λαμαρίνες. Εκαναν αρκετά λεπτά να απεγκλωβίσουν τον Ηλία οι πυροσβέστες» περιγράφει η Σοφία Φυρού σε μια πρώτη κατάθεση που έδωσε.

Μαρτυρίες

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους και άλλες δύο σημαντικές μαρτυρίες ενός ζευγαριού τουριστών, που έβγαινε τη στιγμή του τροχαίου από ξενοδοχείο το οποίο βρίσκεται στο 36ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Ποσειδώνος, στο ύψος της Γλυφάδας. Και αυτοί περιέγραψαν ότι ένα λευκό βαν, που κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση με το αυτοκίνητο που οδηγούσε η Σοφία Φυρού, της έκλεισε τον δρόμο και μάλιστα προηγήθηκε σύγκρουση, με αποτέλεσμα η 26χρονη κοπέλα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και να καρφωθεί στα δέντρα της νησίδας.

Στο μεταξύ, η κατάσταση του δημοφιλούς ερμηνευτή, ο οποίος αργά χθες το απόγευμα μεταφέρθηκε από την ορθοπεδική κλινική του Νοσοκομείου Νίκαιας σε ιδιωτική κλινική στα νότια προάστια, παρουσιάζει βελτίωση. Ομως, θα χρειαστούν πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις για την ολική αποκατάσταση των καταγμάτων. Σύμφωνα με τον διοικητή του Νοσοκομείου Νίκαιας Ιωάννη Κούρλα, η πορεία της υγείας του είναι καλή και όπως εκτιμούν οι θεράποντες γιατροί, θα μπορέσει να χειρουργηθεί την επόμενη Παρασκευή. Ο Ηλίας Βρεττός θα χειρουργηθεί στο μηριαίο οστό, στη λεκάνη και στον βραχίωνα του άνω άκρου από τη δεξιά πλευρά.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...