Ταξιδιώτης του χρόνου

❱❱ Αρμένιος υποστηρίζει ότι συμμετείχε σε απόρρητο πείραμα και βρέθηκε το έτος 5000 στο βυθισμένο Λος Αντζελες, το οποίο τράβηξε φωτογραφίαΦωτογραφικές αποδείξεις ότι το Λος Αντζελες θα είναι κάτω από την επιφάνεια του νερού έως το έτος 5000 υποστηρίζει ότι διαθέτει άνδρας, που ισχυρίζεται επίσης ότι είναι ταξιδιώτης του χρόνου.

Ο Εντουαρντ, όπως συστήνεται, εξηγεί ότι υπήρξε μέλος ενός άκρως απόρρητου πειράματος που πραγματοποιήθηκε στο εργαστήριο όπου δούλευε το 2004, το οποίο του επέτρεψε να ταξιδεύει στον χρόνο.

Σε συνέντευξή του στο κανάλι ApexTV, ο Εντουαρντ, του οποίου το πρόσωπο και η φωνή είναι αλλοιωμένα, υποστήριξε ότι έχει ταξιδέψει στο έτος 5000 και εκεί συνάντησε έναν άνδρα που τον ενημέρωσε για πλημμύρες με χαρακτηριστικά σαν αυτά που περιγράφονται στην Αποκάλυψη. Ο Εντουαρντ αναφέρει ότι, όταν ταξίδεψε εκεί, παρατήρησε πως όλα ήταν κατασκευασμένα από ξύλο και ότι δεν συνειδητοποίησε αρχικά ότι επρόκειτο για το Λος Αντζελες.

«Ηταν απίστευτο! Στεκόμουν σε μια πελώρια ξύλινη πλατφόρμα. Οχι μόνο εγώ, αλλά και σπίτια, κτίρια, οχήματα, και βέβαια όλα ήταν φτιαγμένα από ξύλο» δήλωσε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη που έδωσε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Αρμενία.

«Επειτα συνειδητοποίησα ότι ήταν η ίδια πόλη, το Λος Αντζελες, αλλά κάτω από το νερό. Οι άνθρωποι ζούσαν στο νερό». Για να αποδείξει του λόγου το αληθές, έβγαλε από το παλτό του μια φωτογραφία, την οποία υποστήριξε ότι τράβηξε ο ίδιος και δείχνει τα αποτελέσματα του φαινομένου του θερμοκηπίου. «Κομμάτια πάγου και από τους δύο πόλους έλιωσαν και ο κόσμος βυθίστηκε κάτω από το νερό» τόνισε, προσθέτοντας ότι «η πλημμύρα συνέβη εξαιτίας της πολύ μεγάλης ποσότητας διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα, που σιγά σιγά κατέστρεψε τη φυσική ζώνη ασφαλείας του πλανήτη».

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ