Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Η Τσακίρη ανάβει… φωτιές!

Η γνωστή ηθοποιός μιλάει για την guest εμφάνισή της σε οκτώ επεισόδια στη σειρά του ΑΝΤ1 «Κάτι χωρισμένα παλικάρια»Από την
Τεριάννα Παππά

«Λίτσα.com», «Μπαμπά, μην τρέχεις», «50-50», «Με τα παντελόνια κάτω». Η Φωτεινή Τσακίρη έχει αφήσει το στίγμα της στην τηλεοπτική κωμωδία, καταγράφοντας αρκετές επιτυχίες στο παρελθόν. Πρόσφατα η ταλαντούχα ηθοποιός επέστρεψε στη μικρή οθόνη για να δώσει σάρκα και οστά στην πλούσια Χριστίνα της σειράς του ΑΝΤ1 «Κάτι χωρισμένα παλικάρια», που προβάλλεται από Δευτέρα μέχρι Τετάρτη στις 22.00.

f2 tsakiri«Η πρόταση να κάνω αυτό το γκεστ ήταν για μένα μια πολύ ευχάριστη αλλά και αναπάντεχη έκπληξη» αναφέρει η Φωτεινή Τσακίρη στην «Espresso» και εξηγεί: «Το λέω αυτό επειδή όταν χτύπησε το τηλέφωνο και μου προτάθηκε να υποδυθώ τη Χριστίνα εγώ ήμουν αφοσιωμένη στο μεταπτυχιακό που κάνω αυτή την εποχή στη θεατρολογία. Χάρηκα πολύ γι’ αυτό, διότι ανάμεσα στους συντελεστές του σίριαλ “Κάτι χωρισμένα παλικάρια” ήταν και άνθρωποι που έχω συνεργαστεί στο παρελθόν. Ετσι απάντησα θετικά δίχως δεύτερη σκέψη».

Το στόρι

Η ίδια, όπως λέει παρακάτω, παρακολουθούσε ήδη το σίριαλ «Κάτι χωρισμένα παλικάρια» και της φάνηκε ενδιαφέρον υποκριτικά να ενταχθεί στην ιστορία του Ευτύχη (Σπύρος Πούλης) και της Μάρθας (Βασιλική Ανδρίτσου).

Σύμφωνα με το στόρι, η Χριστίνα προσπαθεί να κερδίσει τον Ευτύχη και άθελά της ανάβει ξανά την ερωτική σπίθα ανάμεσα σ’ εκείνον και στην πρώην γυναίκα του. «Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει συχνά στα ζευγάρια. Οταν εμφανίζεται στο προσκήνιο ένα… αντίπαλο δέος, τότε εκτιμάμε περισσότερο αυτό που έχουμε χάσει. Ετσι ακριβώς αντέδρασε η Μάρθα όταν πήγε να χάσει τον Ευτύχη» τονίζει η Φωτεινή Τσακίρη, η οποία χαίρεται πολύ που συνεργάζεται με τόσο αξιόλογους συναδέλφους της, ειδικά με τον Σπύρο Πούλη, με τον οποίο έχουν και τις περισσότερες κοινές σκηνές στη σειρά.

«Οταν μπαίνεις ως γκεστ σε μια τηλεοπτική δουλειά, η οποία έχει ξεκινήσει καιρό πριν είναι δύσκολο να εγκλιματιστείς αμέσως. Κι αυτό διότι η ομάδα με τους βασικούς ήρωες είναι πλέον δεμένη, τα μέλη της έχουν βρει τον ρυθμό τους και δεν είναι εύκολο για το νέο μέλος ν’ ακολουθήσει από τη μία μέρα στην άλλη με την ίδια ταχύτητα» σημειώνει η ηθοποιός. Και συμπληρώνει: «Στην προκειμένη περίπτωση, πάντως, με βοήθησαν όλοι τους κάνοντας τα γυρίσματα πιο εύκολη υπόθεση απ’ ό,τι περίμενα αρχικά. Ειδικά ο Σπύρος Πούλης, με τον οποίο είχα και τον περισσότερο χρόνο γυρίσματος, ήταν πραγματικά εξαιρετικός. Δεν είχαμε συνεργαστεί τόσο άμεσα μέχρι τώρα και μου έκανε άριστη εντύπωση τόσο ως συνάδελφος όσο και ως άνθρωπος. Με το χέρι στην καρδιά το λέω αυτό».

Η Χριστίνα, που υποδύεται η Φωτεινή Τσακίρη, θα μείνει στην υπόθεση για οκτώ επεισόδια. Ποια είναι, όμως, τα κοινά στοιχεία στον χαρακτήρα του ρόλου με αυτόν της ηθοποιού; «Η Χριστίνα έχει μια ακεραιότητα σαν άνθρωπός και ίσως εκεί να υπάρχει ένα σημείο ταύτισης μεταξύ μας. Κατά τ’ αλλά είναι ένα αφεντικό με πολλά λεφτά, πολλή τρέλα και -όπως προκύπτει από το σενάριο- έχει αρκετά θέματα με τον εαυτό της. Δεν βρίσκω, λοιπόν, άλλα κοινά στοιχεία. Εκτός ίσως από το ότι σε όλους μας μπορεί κάτι να λείπει ή να νοσταλγούμε κάτι που είχαμε».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...