Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

To Madwalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ επιστρέφει σήμερα στο Athens Metro Mall

Fashion tips από τον Λάκη Γαβαλά, beauty hacks από τη Σουζάνα Κεγγίτση και posing coaching από την...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Ξεχωριστή γιορτή για τα άτομα με αναπηρία στο Ελαιουργείο Ελευσίνας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναγνώρισης Δικαιωμάτων των Ατόμων...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής...

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

«Μπαρούτι» ο Κικίλιας για την «έγκυο» Μπαλατσινού

❱❱ Ο βουλευτής της Ν.Δ. διέψευσε τις φήμες που τον θέλουν να γίνεται σύντομα μπαμπάς Εξαλλος ο Βασίλης Κικίλιας με τις φήμες περί εγκυμοσύνης της συντρόφου του Τζένης Μπαλατσινού. Ο βουλευτής διέψευσε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που κάνουν τον γύρο των social media και τον θέλουν σύντομα να γίνεται μπαμπάς, δίνοντας τη δική του, αυστηρή απάντηση στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και την εκπομπή της «Happy Day». 

Η γνωστή παρουσιάστρια στη χθεσινή εκπομπή της αποκάλυψε την τηλεφωνική συνομιλία της με τον τομεάρχη Αμυνας της Ν.Δ. και δεν έκρυψε ότι, κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους, ο Βασίλης Κικίλιας ήταν φανερά εκνευρισμένος. «Είναι ένα θέμα που θέλω να διαψεύσω. Δεν ισχύει! Δ-Ε-Ν ισχύει! Οποιος το αναπαράγει αυτό το πράγμα κάνει πολύ μεγάλο σφάλμα. Δεν είναι ωραίο και κλείστε το θέμα» ανέφερε στην εγκυμονούσα δημοσιογράφο ο γνωστός πολιτικός τερματίζοντας τις φήμες.

Πώς ξεκίνησε, όμως, όλος αυτός ο ντόρος; Την περασμένη Τρίτη, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, η δημοσιογράφος Νάνσυ Παραδεισανού αποκάλυψε στους τηλεθεατές ότι δύο ζευγάρια της showbiz περιμένουν τον πελαργό. Οπως ήταν αναμενόμενο, τα… στοιχήματα για τις μέλλουσες μανούλες έδωσαν και πήραν, και η είδηση αναπαράχθηκε τόσο στα social media όσο και στις τηλεοπτικές εκπομπές.

Μέλλουσα μαμά

Μία ημέρα μετά, η δημοσιογράφος Στεφανία Δεληπούλιου ισχυρίστηκε στον «αέρα» της εκπομπής «Ολα καλά» ότι οι φήμες περί εγκυμοσύνης αφορούν την Τζένη Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια, αναφέροντας ως πιθανή δεύτερη μέλλουσα μαμά την Ευαγγελία Αραβανή, η οποία διατηρεί σχέση με τον Νίκο Οικονομόπουλο. «Περιμένουμε με μεγάλη χαρά και τα δύο ζευγάρια να το επιβεβαιώσουν» σχολίασε η ρεπόρτερ με χαμόγελο, δίνοντας άφθονο υλικό σε sites και blogs, που έκαναν λόγο για τέταρτη εγκυμοσύνη της Τζένης Μπαλατσινού.

Η σχέση του πρώην μοντέλου και νυν παρουσιάστριας με τον 43χρονο Βασίλη Κικίλια αποκαλύφθηκε το περασμένο καλοκαίρι, όταν παπαράτσι «τσάκωσε» το ζευγάρι να περπατά στα γραφικά σοκάκια της Πάτμου πιασμένο χέρι χέρι. Ο έρωτάς τους είναι αδιαμφισβήτητος και, παρότι κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει το ειδύλλιο, οι κοινές τρυφερές εμφανίσεις τους «μιλούν» από μόνες τους!

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος


Μποζουκια Αθηνα