Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Καλλονές θα πούλαγαν 18χρονη για σκλάβα του sex

❱❱ Η ομορφιά έκρυβε καλά το χωρίς ηθικές αναστολές εμπορικό δαιμόνιο δύο πρώην υποψηφίων σε καλλιστεία στην Ρωσία, οι οποίες συνελήφθησαν επειδή προσπάθησαν να πουλήσουν μια 18χρονη φοιτήτρια ως σκλάβα του σεξ σε πελάτη από τη Μέση Ανατολή. Η 22χρονη Ξένια Σταρίκοβα και η 19χρονη Τατιάνα Πέτροβα είχαν πείσει τη φοιτήτρια ότι θα πήγαινε σε μια καλή δουλειά ως νταντά, αλλά στην πραγματικότητα, όταν θα έφτανε στη χώρα της Μέσης Ανατολής, σύμφωνα με το σχέδιο, ο αγοραστής της θα της έπαιρνε το διαβατήριο και θα την ανάγκαζε να δουλέψει ως πόρνη σε οίκο ανοχής.

Η σύλληψη έγινε στο αεροδρόμιο της Μόσχας, τη στιγμή που η Πέτροβα ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί σε αεροπλάνο με προορισμό την Τουρκία μαζί με το θύμα, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται αν η χώρα ήταν και ο τελικός προορισμός τους. Για κακή τύχη της Σταρίκοβα και της Πέτροβα, ο πελάτης δεν ήταν πραγματικός, αλλά αστυνομικός που εμφανίστηκε ως ενδιαφερόμενος και τους έστησε την παγίδα.

Η Σταρίκοβα, που είχε ήδη πάρει στα χέρια της τα προσημειωμένα 21.000 ευρώ της συμφωνίας, ήταν φιναλίστ στον διαγωνισμό «Κυρία Ρωσία» το 2017, καθώς τότε ήταν παντρεμένη μ’ έναν στρατιωτικό, με τον οποίο απέκτησε μια κόρη, η οποία είναι τώρα 14 μηνών. Η Πέτροβα δηλώνει μοντέλο ρωσοβουλγαρικής καταγωγής και φιναλίστ του διαγωνισμού Top Russia International το 2018. Και οι δύο αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης έως έξι ετών αν καταδικαστούν.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα