Ρίχτερ στην Αγία Εδρα με gay πόζες

❱❱ O ζιγκολό που ξεμπρόστιασε σαράντα καθολικούς ιερείς αποκαλύπτει ότι του έστελναν φωτογραφίες των γεννητικών οργάνων τουςΑπό την
Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Γλαφυρές λεπτομέρειες για τις συνευρέσεις των γκέι ιερέων με τον αγαπημένο ζιγκολό της Καθολικής Εκκλησίας έρχονται στο φως μέσα από τον φάκελο των 1.200 σελίδων που συνέταξε η αρχιεπισκοπή της Νάπολης από τις καταγγελίες του.

Ο Φραντσέσκο Μαντζιακάπρα, ο οποίος έστειλε στην Αγία Εδρα λίστα με τα ονόματα 40 gay ιερέων στην προσπάθειά του να βάλει τέλος στην υποκρισία της ρητορικής μίσους εναντίον των γκέι, αποκάλυψε ότι οι περισσότεροι ήταν πρόθυμοι να πληρώσουν εκατοντάδες ευρώ για μια συνεύρεση μαζί του, ενώ κάποιοι δεν δίστασαν να του στείλουν ακόμα και φωτογραφίες των γεννητικών οργάνων τους στο WhatsUp.

Οπως περιέγραψε χαρακτηριστικά, ένας ιερέας εξέθεσε τα γεννητικά του όργανα μπροστά σε μια καμπάνα και του έστελνε γυμνές φωτογραφίες του ρωτώντας τον αν του αρέσει το πέος του. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει, οι ιερείς χρησιμοποιούσαν συχνά το Telegram για να δημιουργήσουν chat groups και να βρουν άνδρες συνοδούς στην περιοχή τους.

«Κάποιοι πλήρωναν εκατοντάδες ευρώ για σεξουαλικές υπηρεσίες και έστελναν φωτογραφίες των γεννητικών τους οργάνων ο ένας στον άλλον, περιγράφοντας πού και πώς ήθελαν να κάνουν σεξ» ισχυρίστηκε ο Μαντζιακάπρα, ο οποίος δήλωσε στην «Catania Today» ότι σκοπεύει να εγκαταλείψει την πορνεία και πως η απόφασή του να προβεί σε αποκαλύψεις δεν ήταν μια κίνηση εναντίον της Καθολικής Εκκλησίας.

«Το έκανα για την υγεία της Εκκλησίας»

«Μιλάμε για αμαρτίες, όχι εγκλήματα. Ηθελα να το βγάλω προς τα έξω έτσι ώστε αυτοί οι άνθρωποι να σταματήσουν τη ρητορική μίσους εναντίον των γκέι. Το έκανα για την υγεία της Εκκλησίας. Ως άνθρωπος που απολαμβάνει τη σεξουαλική ελευθερία, δεν καταδικάζω την ομοφυλοφιλία των ιερέων, δεν είναι έγκλημα. Αυτό που καταδικάζω είναι η έλλειψη συνάφειάς τους» είπε χαρακτηριστικά. Η αρχιεπισκοπή Νάπολης δήλωσε ότι προώθησε τον φάκελο στο Βατικανό, ενώ διευκρίνισε ότι κανείς από τους εμπλεκόμενους ιερείς δεν εργαζόταν στην πόλη. Αποφάσισε όμως την προώθησή του προκειμένου να τιμωρηθούν οι εμπλεκόμενοι και να περιοριστεί η ζημιά που προκάλεσαν στην εικόνα της Καθολικής Εκκλησίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ξέσπασε η ξαδέλφη του Γιώργου Μαρίνου: «Εμπιστεύτηκε κάποια οικογένεια να τον προσέχουν αλλά δυστυχώς…»

«Εμείς θέλαμε πολύ να τον φροντίσουμε και δυστυχώς εκείνος επέλεξε αυτό. Δεν βγήκε ευτυχής, δυστυχώς»

Νάρκη στον γάμο της Ελένης – Το τελεσίγραφο από την πεθερά της

Τι συνέβη και μαύρα σύννεφα γέμισαν το σπιτικό της Ελένης και του Ματέο στα βόρεια προάστια;

Έπεσε περονόσπορος! Νέος χωρισμός στην ελληνική σόουμπιζ!

Τον Ιούλιο το ζευγάρι είχε απολαύσει ρομαντικές διακοπές στην Κίμωλο

«Επικές κωλοτούμπες» μετά τη διάψευση Μενεγάκη – Το καρφί του Γκουντάρα για τα δημοσιεύματα

Έντονη συζήτηση προκάλεσαν από χθες δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι...

Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη για τις φήμες χωρισμού της

Η Ελένη Μενεγάκη μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν περί χωρισμού της με τον Μάκη Παντζόπουλου έκανε μία ανακοίνωση.

Ο Αρναούτογλου junior ποζάρει χαμογελαστός στο πλάι της μητέρας του

Ο γιος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Αναστάσης είναι στην εφηβεία και ζει με τη μητέρα του, Κατερίνα Κόκλα.