Η σύζυγος του Μάινα υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του γιου της

❱❱ Ο γιος του Στέλιου Μάινα, Σήφης, σκηνοθετεί τη μητέρα του Κάτια Σπερελάκη στον μονόλογο της «Ολυμπιάδας», που έκανε πρεμιέρα χθες στο Vault και θα παρουσιάζεται εκεί κάθε Τετάρτη. Πρόκειται για έναν από τους επτά μονολόγους του θεατρικού πρότζεκτ «O γιος μου», που «τρέχει» τη φετινή σεζόν στον πολυχώρο του Κεραμεικού, κερδίζοντας τις εντυπώσεις στη θεατρική Αθήνα.

Η Κάτια Σπερελάκη ερμηνεύει τη μητέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της: «Οταν αποφασίζεις να συνεργαστείς με τον γιο σου, πρέπει να ξεχάσεις τον δεσμό που έχεις μαζί του και να τον αντιμετωπίζεις ισότιμα. Αυτός είναι στο τιμόνι, αυτός αποφασίζει και εσύ εκτελείς». Συμπλήρωσε, μάλιστα, πως εκτιμά πολύ τον Σήφη ως σκηνοθέτη, λέγοντας πως έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν και σε μία ταινία μικρού μήκους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έξαλλος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Ο Θεοφάνους τελικά είναι πάρα πολύ καβαλημένος»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξέσπασε κατά του Γιώργου Θεοφάνους. Τι συνέβη;

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Εξοργισμένη η Φαίη Σκορδά: «Πόσο απάνθρωπο είναι αυτό που κάνεις, τι άνθρωπος είσαι;»

Συγκλονισμένη φάνηκε να είναι η Φαίη Σκορδά κατά τη...

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.

Γιάννης Κολοτούρας: Πέθανε ο συνιδιοκτήτης της Zeus+Dione σε ηλικία 48 ετών

Θλίψη έχει προκαλέσει στον χώρο της ελληνικής μόδας η...

Μαρία Καρχιλάκη: Συγκίνηση για τον γάμο της κόρης της

Μια ημέρα γεμάτη έντονα συναισθήματα, χαμόγελα και οικογενειακή ευτυχία...

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...

Οριστικό τέλος για τη Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΙ – Αυτή είναι η διάδοχός της

Οριστικό τέλος για τη συνεργασία της Σίας Κοσιώνη με τον ΣΚΑΙ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά η δημοσιογράφος θα βρίσκεται στο κανάλι μέχρι τα τέλη Μαΐου.