Άγριο παρασκήνιο με πασίγνωστες παρουσιάστριες που είναι δύο ξένες στο ιδιο κανάλι

❱❱ Στα «μαχαίρια» γνωστές παρουσιάστριες που δίνουν lead in η μία στην εκπομπή της άλληςΑπό την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Ούτε ζωγραφιστές δεν θέλουν να δουν η μια την άλλη δύο παρουσιάστριες πρώτης γραμμής, οι οποίες εργάζονται στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό, δίνοντας μάλιστα και lead in η μια στην εκπομπή της άλλης…

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», αποφεύγουν να βρεθούν στον ίδιο χώρο ακόμη κι όταν πρόκειται για περιστάσεις που αφορούν την επιχείρηση και απαιτούν την παρουσία όλων των στελεχών της, όπως για παράδειγμα γιορτές και παρουσιάσεις προγραμμάτων.

«Εφυγε αυτή;» ρωτά η μια πριν μπει σε κάποιο γραφείο ή πλατό, στο τεράστιο κτίριο όπου στεγάζεται ο τηλεοπτικός σταθμός. Κι αυτό προς αποφυγήν δυσάρεστων συναντήσεων. Η κόντρα των δύο κυριών χρονολογείται από παλιά, από τότε που είχαν συναντηθεί ξανά σε άλλο κανάλι, και παραμένει άσβεστη μέχρι σήμερα!

Κάνουν σαν παιδιά

Μάλιστα, οι καλά γνωρίζοντες αναφέρουν ότι η μεταξύ τους διχόνοια τις κάνει να φέρονται μερικές φορές σαν παιδιά προσχολικής ηλικίας που τσακώνονται «δι’ ασήμαντον αφορμή» και όχι σαν μεγάλες, μορφωμένες γυναίκες, οι οποίες έχουν ζήσει πολλά στον τηλεοπτικό στίβο, όπου δραστηριοποιούνται αμφότερες πολλά χρόνια.

Και, δυστυχώς, η ρήξη μεταξύ τους δεν περιορίζεται σε διαπροσωπικό επίπεδο, αλλά δημιουργεί προβλήματα και στο κανάλι τους! Ποτέ η εκπομπή της μίας δεν δίνει θέματα στην εκπομπή της άλλης, όπως παραδοσιακά γίνεται σε όλες τις υπόλοιπες ψυχαγωγικές ή ενημερωτικές εκπομπές, σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Μάλιστα, οι δύο παρουσιάστριες έχουν επιβάλει ομερτά στους συνεργάτες τους, προκειμένου να μη μαθαίνουν οι «αντίπαλοι» τη θεματολογία της εκπομπής, πριν αυτή βγει στον αέρα! Και δεν είναι μόνο αυτό… Φτιάχνουν πλατό για την εκπομπή της μίας; Αξιώνει και η άλλη νέο πλατό για τη δική της εκπομπή, φέρνοντας συχνά σε δύσκολη θέση τους υπευθύνους του καναλιού, οι οποίοι έχουν ποντάρει πολλά στα πρόσωπα και στις εκπομπές των δύο κυριών! Κι αν αναρωτιέστε σε ποιες δύο κυρίες αναφερόμαστε, ένα θα σας πούμε: Δεν θα δείτε ποτέ καλεσμένη τη μία στην εκπομπή της άλλης!

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ