Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Γιώργος Κιμούλης: Δεν προσεύχομαι, είμαι άθεος

❱❱ Αποκαλυπτικός ο Γιώργος Κιμούλης, μιλά εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή της Κατερίνας ΛάσπαΑπό τη
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Μεγάλες αποκαλύψεις από τον Γιώργο Κιμούλη στην αποψινή εκπομπή της Κατερίνας Λάσπα στo NovaLife.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, ο οποίος παρά την πολυετή καριέρα του εμφανίζεται πρώτη φορά φέτος στο Εθνικό Θέατρο ως πρωταγωνιστής, εξήγησε τον λόγο που οι πόρτες στο παρελθόν ήταν κλειστές για εκείνον και μίλησε για τον ρόλο του στη sold out παράσταση «Ψηλά από τη γέφυρα». Φυσικά η κουβέντα πέρασε στην υπέροχη σχέση που διατηρεί με τη μοναχοκόρη του, επίσης ηθοποιό Μαριάννα Κιμούλη, τον έρωτα, την απιστία και για τη θέση του προέδρου στο Ιδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», από όπου παραιτήθηκε έπειτα από 16 ημέρες.

«Δεν αρέσουμε σε όλους»

Εμφανίστηκε στο γύρισμα φορώντας τζόκεϊ και σκούρα γυαλιά ηλίου. Πέρασε την πόρτα του ξενοδοχείου «Hilton», διέσχισε το λόμπι και κατευθύνθηκε στην προεδρική σουίτα.

Με την ευγένεια που τον διακρίνει καλησπέρισε το τηλεοπτικό συνεργείο, ήπιε λίγο καφέ, αστειεύτηκε με την Κατερίνα Λάσπα και ύστερα κάθισε χαλαρός δίπλα της. Οι προβολείς άναψαν και οι κάμερες άρχισαν να γράφουν.

«Τα έργα στα οποία έπαιζα εκτός Εθνικού είναι το κλασικό ρεπερτόριο το οποίο θα μπορούσα κάλλιστα να έκανα στο Εθνικό Θέατρο. Ισως γι’ αυτό να μη με καλούσαν. Αλλά υπάρχουν και πιο απλοί λόγοι. Να μη με ήθελαν, να μην τους άρεσα. Δεν μπορεί να αρέσουμε σε όλους. Παίζει τεράστιο ρόλο στη δουλειά μας ποιον συμπαθείς, ποιον δεν συμπαθείς. Μπορώ να το καταλάβω, μπορώ να το κατανοήσω αυτό» σχολίασε ο ηθοποιός, μιλώντας για την απόφαση της τωρινής διοίκησης του Εθνικού να τον προσκαλέσει ν’ ανέβει (επιτέλους!) στην κρατική μας σκηνή.

f2 img 9743

Με αφορμή την υπόθεση της παράστασης, η παρουσιάστρια αναζήτησε τα αίτια που οι μεγάλοι έρωτες δοκιμάζονται και συνοδεύονται από πόνο, υπερβολή και ακρότητα.

«Ο έρωτας εκ των πραγμάτων είναι καταστροφικός και έχει ημερομηνία λήξεως. (…) Κουβαλάει όμως κι άλλα στοιχεία, όπως αυτό της μοναδικότητας. Οποιο κι αν είναι το επίπεδο της μόρφωσής σου, ο τρόπος που σκέφτεσαι, αν έρθει κάποιος άλλος να πάρει το ερωτικό σου αντικείμενο τρελαίνεσαι.
Αυτή η έννοια της μοναδικότητας δημιουργεί πολλά προβλήματα» σχολίασε ο γνωστός σκηνοθέτης, αποκαλύπτοντας πως έχει ερωτευτεί και ο ίδιος πολλές φορές, τρελά και παράφορα.

Θεωρεί τον εαυτό του πολύ τυχερό με τις σχέσεις του, ενώ δεν έκρυψε πως έχει αδικήσει και πως μισεί την απιστία. «Από κάποια ηλικία και μετά υπήρξα άρρωστα πιστός» παραδέχτηκε.

Η σχέση με την κόρη του είναι εξαιρετική και όπως είπε ο ένας γνωρίζει τα μυστικά του άλλου! Αποκάλυψε επίσης ότι δεν προσεύχεται στον Θεό, γιατί είναι άθεος. Υποστήριξε, ωστόσο, ότι σέβεται όλους όσοι δεν είναι. Με το βιτριολικό του χιούμορ σχολίασε πως δεν δέχεται πια προτάσεις για σίριαλ, μια και η τηλεόραση τον… αποφεύγει.

Οσο για την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου στο Ιδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» τόνισε: «Νόμιζα ότι μπορώ να βοηθήσω να περάσει το ίδρυμα στον κόσμο. Ομως αυτή η παραλαβή – παράδοση δεν έγινε ποτέ. Εχει αναρωτηθεί κανείς γιατί δεν υπάρχει πρόεδρος εδώ και έναν χρόνο που έφυγα; Είτε δεν χρειάζεται αυτή η θέση είτε κάποιοι άλλοι κάνουν τη δουλειά του προέδρου κρυφά». Η εκπομπή «RealTaLK» θα προβληθεί απόψε στις 22.30 στo NovaLife.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...