Πρεσβευτής Ανακύκλωσης ο Sakis!

❱❱ Τιμή στον ποπ σταρ για τις περιβαλλοντικές ευαισθησίες του από φορέα μη κερδοσκοπικού χαρακτήραΑπό τον
ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η τελετή ανακήρυξης του Σάκη Ρουβά σε Πρεσβευτή της Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο 1ο Πανευρωπαϊκό Πάρκο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανακύκλωσης, που βρίσκεται στον ευρύτερο χώρο του Δημαρχείου Αγίων Αναργύρων – Καματερού (Λ. Δημοκρατίας 61).

2

Ο εθνικός φορέας, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, Ανταποδοτική Ανακύκλωση αναπτύσσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσεων, με στόχο την ανάπτυξη της ανακύκλωσης στη χώρα μας αλλά και την προώθηση της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, με έμφαση στους νέους ανθρώπους.

3

Στο πλαίσιο αυτό, ο σταρ τραγουδιστής ενώνει τις δυνάμεις του με τον εθνικό φορέα, ώστε να συμβάλλει στη μέγιστη ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση των πολιτών για τη σημαντικότητα της ανακύκλωσης συσκευασιών και της προστασίας του περιβάλλοντος.

4

Στην ομιλία του ο Σάκης Ρουβάς δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Ο τίτλος του Πρεσβευτή Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα. Είναι μεγάλη η χαρά μου που θα συμβάλλω ώστε να αναπτυχθεί περαιτέρω το αίσθημα ευθύνης προς το περιβάλλον μας μέσω της ανακύκλωσης.

5

Επιθυμία μου είναι να συνεισφέρω, με όλες μου τις δυνάμεις, σε αυτή την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της νέας γενιάς αλλά και όλων των συμπολιτών μας. Εύχομαι καθημερινά να γινόμαστε περισσότερο ενεργοί στη διαδικασία της ανακύκλωσης συσκευασιών, ώστε όλοι μαζί να επιτύχουμε σημαντικά περιβαλλοντικά οφέλη».

«Υποχρέωση και ευθύνη»

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης Παύλος Ραβάνης τόνισε: «Νιώθουμε την υποχρέωση και έχουμε την ευθύνη να συμβάλλουμε στην αλλαγή της περιβαλλοντικής συμπεριφοράς και στην καθημερινή συμμετοχή όλων των πολιτών στη διαδικασία της ανακύκλωσης, μέσα από ένα νέο μοντέλο ανταποδοτικότητας. Στο πλαίσιο αυτό, θέλουμε την ενεργή συνεισφορά των ανθρώπων που έχουν το ίδιο όραμα, τις ίδιες ευαισθησίες και επιθυμούν να συμβάλλουν στην ενεργοποίηση της κοινωνίας και, κυρίως, των νέων ανθρώπων, ώστε να αναπτυχθεί η περιβαλλοντική συμπεριφορά τους και να επιτευχθούν οι εθνικοί ποσοτικοί στόχοι ανακύκλωσης.

6 0

Γι’ αυτό σήμερα έχουμε τη χαρά και την τιμή να ανακηρύξουμε τον κορυφαίο Ελληνα σταρ Σάκη Ρουβά σε Πρεσβευτή Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, γιατί είναι περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένος, έχει σημαντική κοινωνική δράση, αποτελεί πρότυπο για τους νέους ανθρώπους και επιθυμεί να συμβάλλει στην περιβαλλοντική εκπαίδευση όλων των πολιτών και στην ενεργή συμμετοχή τους στη διαδικασία της ανακύκλωσης».

Μετά την τελετή ο Σάκης Ρουβάς βράβευσε τους μαθητές των σχολικών τμημάτων που πρώτευσαν στον πρόσφατο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Διαγωνισμό Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης πετυχαίνοντας νέο πανελλήνιο ρεκόρ ανακύκλωσης συσκευασιών και ξεναγήθηκε στο πάρκο, που είναι ο ιδανικός προορισμός για τους νέους ανθρώπους, τους μαθητές και τις οικογένειές τους, επευφημούμενος από τους θαυμαστές του.

offer

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ