Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Βρήκε μια «λαμπάδα» στο μπόι του ο Παπαμιχαήλ

❱❱ Η μελαχρινή Χριστίνα, που του στάθηκε στα δύσκολα, έχει κάνει ευτυχισμένο τον μοναχογιό της Αλίκης ΒουγιουκλάκηΕυτυχισμένος και φανερά ανανεωμένος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ! Ο μονάκριβος γιος της αξέχαστης Αλίκης Βουγιουκλάκη, μετά την περιπέτεια με την υγεία του, ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία, έχοντας στο πλευρό του μια νέα σύντροφο.

H μελαχρινή Χριστίνα, με την οποία συνδέεται τους τελευταίους μήνες, είναι η γυναίκα που τον φροντίζει, τον εμπνέει και του στέκεται στα εύκολα, αλλά κυρίως στα δύσκολα.

Εκείνη ήταν δίπλα του στην ανάρρωση από το σοβαρό ατύχημα που είχε μέσα στο σπίτι του και τον καθήλωσε στο κρεβάτι με κάταγμα στο πόδι. Με το έντονο και αληθινό ενδιαφέρον που του δείχνει, το αποτέλεσμα είναι φανερό: Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ δείχνει πιο ανανεωμένος και κυρίως χαμογελαστός και ευτυχισμένος.

Αν και θεωρείται ενεργός χρήστης του διαδικτύου, επί τρεις μήνες δεν είχε δημοσιεύσει ούτε κουβέντα… Μέχρι χθες, που ανέβασε φωτογραφία στο πλευρό της αγαπημένης του.

«Είμαι ήρεμος»

«Εχω καιρό να ποστάρω. Το facebook έκλεισε τον δεύτερο λογαριασμό μου και έχασα 5.000 φιλαράκια. Τέσπα, στη φωτό με τη Χριστίνα, η οποία μου έχει σταθεί σαν λαμπάδα. Είμαι ήρεμος μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Γενικά όλα καλά» σχολίασε στον τοίχο του ο 48χρονος μουσικός παραγωγός.

Αν κι αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας, τον περασμένο Νοέμβριο έκανε την υπέρβαση και εμφανίστηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Μαντάμ Σουσού», συνοδεύοντας τη Χριστίνα του και μονοπωλώντας τα φλας των φωτογράφων. Φορώντας ένα σκούρο κοστούμι και εμφανώς με λιγότερα κιλά, ο γιος του Δημήτρη Παπαμιχαήλ και της Αλίκης Βουγιουκλάκη πόζαρε δίπλα στη σύντροφό του με καμάρι, κρατώντας την τρυφερά από τη μέση!

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, ύστερα από μια σειρά αποτυχημένων σχέσεων, φαίνεται ότι βρήκε το άλλο του μισό στο πρόσωπο της όμορφης Χριστίνας. Τελευταία του σύντροφος υπήρξε η ηθοποιός Γρηγορία Αυγερινοπούλου, οι οποίοι πολλοί τη σύγκριναν εμφανισιακά με την αείμνηστη μητέρα του.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...