Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Η Ελληνίδα που γοήτευσε τον σεΐχη

❱❱ Η aerial dancer και dj Αντζελα Παντελή εντυπωσίασε τον Saeed Bin Tahnoon Al Nahyan στο Αμπού ΝτάμπιΜια Ελληνίδα «μάγεψε» τον σεΐχη του Αλ Αΐν με τον εναέριο χορό της. Ο λόγος για την Αντζελα Παντελή, η οποία διαπρέπει διεθνώς τόσο ως aerial dancer όσο και ως dj!

Η sexy Aντζελα, που ειδικά στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κάνει… θραύση εδώ και μερικά χρόνια, παρουσίασε ένα φαντασμαγορικό ακροβατικό show στο ξενοδοχείο «City Seasons» του Αλ Αΐν.

Πρόκειται για τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στο Εμιράτο του Αμπού Ντάμπι, ευρύτερα γνωστή ως κηπούπολη λόγω του πρασίνου της.

Αφορμή για το show της καλλίγραμμης Ελληνίδας, στο οποίο ένωσε τις δυνάμεις της με τη φίλη της και εξίσου δυνατή ακροβάτρια Melina Druta, στάθηκε η εκδήλωση «Εmirati Look Al Ain 2018», που πραγματοποιήθηκε στο πολυτελές ξενοδοχείο, παρουσία σημαντικών προσωπικοτήτων. Μεταξύ αυτών ήταν και ο σεΐχης Saeed Bin Tahnoon Al Nahyan, ο οποίος εντυπωσιάστηκε από τον χορό της Αντζελας και δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της. Μάλιστα, μετά το τέλος του εναέριου χορευτικού έσπευσε να συγχαρεί τις δύο χορεύτριες και να τις γνωρίσει προσωπικά.

Η Αντζελα φωτογραφήθηκε μαζί του και του μίλησε για την πατρίδα της, την Ελλάδα, αλλά και για τις επιτυχημένες δραστηριότητές της στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Οπως έχουμε γράψει και σε προηγούμενα φύλλα της «Espresso», η εκρηκτική Ελληνίδα έχει καταφέρει να κάνει το όνομά της πολύ γνωστό εκεί παίζοντας μουσική σε μεγάλα clubs, παραδίδοντας μαθήματα χορού και παρουσιάζοντας ανεπανάληπτα shows σε VIP events και parties σε Ντουμπάι, Αμπού Ντάμπι, Ομάν, Αλ Αΐν, Μπαχρέιν και Κατάρ. Είχε χορέψει στα εναέρια πανιά μέχρι και στον εορτασμό των 47 χρόνων του Σουλτανάτου του Ομάν, που έγινε πριν από λίγο καιρό, κερδίζοντας τις εντυπώσεις για ακόμη μία φορά.

Η ίδια ταξιδεύει συχνά και στη Νέα Υόρκη καθώς δέχεται… βροχή προτάσεων για dj sets σε clubs, τόσο εκεί όσο και στη Φλόριντα. Σημειώνεται επίσης ότι η Αντζελα Παντελή διαθέτει έναν από τους πιο hot λογαριασμούς στο Instagram (@angelapandelis), μέσω του οποίου ενημερώνει καθημερινά τους χιλιάδες followers της για τα σχέδιά της.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...