Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

MadWalk 2025: H μόδα χόρεψε στον ρυθμό του “Ατελιέ” στο act του...

Η πιο πολυσυζητημένη βραδιά μόδας, όπου η υψηλή αισθητική...

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Ο εγγονός της Μοσχολιού και του Δομάζου στo χακί

❱❱ Φανταράκι ο εγγονός της Βίκυς Μοσχολιού και του Μίμη Δομάζου. Ο 20χρονος γιος της Ευαγγελίας Δομάζου, Σταμάτης Μπαρμπαρίγος, μπορεί να είχε παππού τον «στρατηγό» των γηπέδων και γιαγιά μία από τις μεγαλύτερες φωνές που γέννησε αυτός ο τόπος, ωστόσο υπηρετεί τη μαμά πατρίδα στα πιο απομακρυσμένα μέρη της Ελλάδας.

Με μια ανάρτησή της η Ευαγγελία Δομάζου δείχνει πόσο περήφανη είναι για εκείνον, γράφοντας κάτω από τις φωτογραφίες του: «Ολοι είμαστε περήφανοι που τα παιδιά μας υπηρετούν σήμερα στον Ελληνικό Στρατό και για ό,τι συμβεί είναι έτοιμα να πάνε στην πρώτη γραμμή με ψηλά το κεφάλι».

Χαρά και υπερηφάνεια

Η μεγαλύτερη κόρη της Βίκυς Μοσχολιού θέλησε να μοιραστεί με την «Espresso» τη χαρά και την υπερηφάνεια που έχει για τον φαντάρο γιο της: «Ανάρτησα τις φωτογραφίες αυτές, γιατί τις δύσκολες αυτές ώρες που βιώνει η Ελλάδα από την Τουρκία οι φαντάροι θέλουν εμψύχωση. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Ηθελα λοιπόν να μοιραστώ αυτή την εμπειρία μου με τους διαδικτυακούς μου φίλους» αναφέρει στην εφημερίδα και συνεχίζει: «Ο Σταμάτης υπηρέτησε στην Κω, μετά στην Ψέριμο και τώρα ήρθε στου Γουδή. Στην Ψέριμο οι συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες, μια και ήταν μόνο οκτώ φαντάροι για να αντιμετωπίσουν κύματα λαθρομεταναστών. Σε όλα τα φανταράκια συνιστώ υπομονή».

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΙΖΑΣ

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα