Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Singles και με τη βούλα Σκορδά και Λιάγκας

❱❱ Σε δύο εβδομάδες η απόφαση του Πρωτοδικείου για το συναινετικό διαζύγιο των παρουσιαστών 
❱❱ Το love story και ο παραμυθένιος γάμος το 2010Σε μια μικρή αίθουσα του Πρωτοδικείου της Αθήνας έπεσαν χθες οι τίτλοι τέλους στον έγγαμο βίο της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, με τη λέξη «συζητείται» από τα χείλη της έδρας του δικαστηρίου να σφραγίζει την αίτηση διαζυγίου που είχαν καταθέσει κοινή συναινέσει οι δύο πλευρές την περασμένη άνοιξη. 

Οκτώ χρόνια μετά τον λαμπερό γάμο στο Island, το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής τηλεόρασης τερματίζει και επισήμως τη συζυγική πορεία του, ακολουθώντας ξεχωριστούς δρόμους.

Η υπ’ αριθμόν 529329 αίτηση διαζυγίου που είχαν υποβάλει μέσω των συνηγόρων τους στις 25 Απριλίου 2017, έξι μήνες περίπου μετά τη δημόσια ανακοίνωση του χωρισμού τους, συζητήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου και η απόφαση που θα λύνει και τυπικά τον γάμο τους και θα ρυθμίζει τις λεπτομέρειες όσων από κοινού έχουν αποφασίσει για την επιμέλεια των δύο παιδιών τους αναμένεται να εκδοθεί τις επόμενες εβδομάδες.

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας επέλεξαν τον λιγότερο οδυνηρό δρόμο ενός συναινετικού διαζυγίου, καθώς και για τους δυο προέχει το καλό των γιων τους.

Χωρίς προστριβές

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες, ακόμη και τα κοινά αποκτήματα κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους είναι ήδη συμφωνημένα, χωρίς να υπάρχουν αιτίες προστριβής στο άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι. Το τέλος στο love story των δύο παρουσιαστών είχε πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία το φθινόπωρο του 2016, όταν με μια λιτή ανακοίνωση σε κυριακάτικη εφημερίδα είχαν γνωστοποιήσει ότι θα ακολουθήσουν img 0536ξεχωριστές πορείες, έπειτα από εννέα χρόνια κοινής ζωής και επαγγελματικής συμπόρευσης και έξι χρόνια γάμου. «Ναι, δεν είμαστε πια μαζί, αλλά έχουμε δύο υπέροχα παιδιά που λατρεύουμε και θα μας ενώνουν για πάντα» είχε δηλώσει τον Νοέμβριο του 2016 το ζευγάρι.

Είχε προηγηθεί η σόλο εμφάνιση της Φαίης Σκορδά στην παρουσίαση της πρωινής εκπομπής του ANT1, με τον Γιώργο Λιάγκα να μη βρίσκεται πλέον στο πλευρό της ούτε τηλεοπτικά. Τότε ο παρουσιαστής είχε επιχειρήσει να αμβλύνει τις εντυπώσεις, δικαιολογώντας τις ξεχωριστές επαγγελματικές πορείες τού ως τότε επιτυχημένου τηλεοπτικού ντουέτου: «Είμαι 20 χρόνια στην τηλεόραση κι έχω κάνει πολλές αλλαγές στην καριέρα μου. Κλείνουν οι κύκλοι για να ξεκινήσουν κάποιοι άλλοι και νομίζω ότι αυτός ο κύκλος για μένα θα έπρεπε να κλείσει».

ΤΟ LOVE STORY ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟΣ ΓΑΜΟΣ ΤΟ 2010

Η φλόγα ανάμεσα στην όμορφη παρουσιάστρια, με καταγωγή από τη βόρεια Ελλάδα, και στον τότε παρουσιαστή ειδήσεων είχε ανάψει κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής όπου ήταν καλεσμένοι.

Μάλιστα, τότε είχαν «κονταροχτυπηθεί», με τον Γιώργο Λιάγκα να δηλώνει αργότερα ότι εκείνο που τον ενθουσίασε στη Φαίη ήταν ο δυναμισμός της:

«Είναι δύσκολη η Φαίη Σκορδά. Εμένα μου αρέσουν οι δυναμικές γυναίκες. Μου αρέσουν, δηλαδή, οι γυναίκες που έχουν το στιλ της κυρίας Σκορδά, υπό την έννοια ότι είναι επιθετικές και έχουν ενδιαφέρον». Ακολούθησαν μια θυελλώδης σχέση, η μετακόμιση της παρουσιάστριας στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα στη Βουλιαγμένη και ο παραμυθένιος γάμος τους στον Αγιο Διονύσιο στο Island, στις 20 Ιουνίου του 2010.

Ελαμπε στο μίνι νυφικό της

Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο Νίκος Χατζηνικολάου, ενώ οι 500 καλεσμένοι θαύμασαν την πανέμορφη νύφη που έλαμπε στο μίνι νυφικό της με την εντυπωσιακή ουρά. Μάλιστα, ο γαμπρός, που έπλεε σε πελάγη ευτυχίας, είχε αποκαλέσει τη Φαίη Σκορδά την πιο όμορφη νύφη της Ελλάδας!

Εναν χρόνο αργότερα την ευτυχία τους συμπλήρωσε ο ερχομός του πρωτότοκου γιου τους. Η Φαίη πέρασε την εγκυμοσύνη της στο στούντιο, όπου με τον Γιώργο Λιάγκα συμπαρουσίαζε τότε με επιτυχία «Το πρωινό μου».

Δύο χρόνια αργότερα η παρουσιάστρια θα φέρει στον κόσμο τον δεύτερο γιο τους. Ωστόσο, έπειτα από δύο χρόνια τα σύννεφα στον γάμο τους θα ήταν πλέον ορατά και το ζευγάρι θα αποφάσιζε να βάλει τέλος στην κοινή διαδρομή του.

offer

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...