Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια στη σχολική ψυχολογία

Με την υπογραφή της Bright Academy (https://www.brightacademy.gr/) και σε...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους...

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...

«Ο πρώτος από εμάς»: Οι κυκλοθυμίες του Άλκη, αρχίζουν να ανησυχούν την...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο πρώτος...

Οικογενειακή ναυμαχία: Μετά την κόρη και η πρώην σύζυγος του εφοπλιστή Λουκά...

Σε νέες δικαστικές περιπέτειες έχει μπει ο Σαντορινιός πρώην...

Ένα βήμα από την πόρτα της εξόδου ο Μένιος!

❱❱ Οργισμένη η σιδηρά κυρία του σταθμού Αλκηστη Μαραγκουδάκη, που δεν την ενημέρωσε, πήγε στο κανάλι και τον διέταξε να διακόψει το πρόγραμμα
❱❱ Ο παρουσιαστής απείλησε με απόλυση όποιον τεχνικό ή δημοσιογράφο τολμούσε να βγει εκτός κτιρίουKόλαση στο Epsilon TV του Ιβάν Σαββίδη, με την καρέκλα του άλλοτε ισχυρού άνδρα του καναλιού Μένιου Φουρθιώτη να τρίζει! 

Ο αλαζόνας παρουσιαστής, μετά την… αποκαθήλωσή του από όλες τις διοικητικές θέσεις, βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ένα βήμα από την πόρτα της εξόδου από τον τηλεοπτικό σταθμό! Το ποτήρι ξεχείλισε όταν το μεσημέρι της Κυριακής απαγόρευσε στους δημοσιογράφους και τους τεχνικούς να βγουν στον αύλειο χώρο, αν και είχαν προηγηθεί απειλητικά τηλεφωνήματα για τοποθέτηση βόμβας!

f2 alkisti maragkoydakiΗ κατρακύλα του είναι τέτοια που απέκρυψε το γεγονός από τη σιδηρά κυρία του σταθμού Αλκηστη Μαραγκουδάκη, αρνούμενος να απαντήσει στα αλλεπάλληλα τηλεφωνήματά της και τις εντολές της για διακοπή της εκπομπής «Αποκαλυπτικά», προκειμένου να γίνει έρευνα από τους αστυνομικούς! Κι όλα αυτά την ημέρα που ο νέος ιδιοκτήτης του καναλιού και μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης απασχολούσε την επικαιρότητα εν όψει της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, ενός αγώνα ο οποίος τελικά οδήγησε σε ραγδαίες εξελίξεις στον χώρο του ποδοσφαίρου, που έκαναν τον γύρο του κόσμου! Μάλιστα, η διευθύντρια Προγράμματος του σταθμού, αντιλαμβανόμενη την κρισιμότητα των στιγμών -εξαιτίας όσων είχαν προηγηθεί με τη δικαστική απόφαση σχετικά με την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό-, υποχρεώθηκε να πάει στον σταθμό, να παρέμβει προσωπικά και να διακόψει την εκπομπή, ενώ από τη βιασύνη της λίγο έλειψε να τρακάρει έξω από τις εγκαταστάσεις του Epsilon.

Οι εκκρεμότητες του παρουσιαστή με τη Δικαιοσύνη, εξαιτίας των κατηγοριών που αντιμετωπίζει για απάτη σε βάρος της Τζούλιας Αλεξανδράτου, ίσως για κάποιους να φαντάζουν πταίσμα μπροστά στην απεχθή και αντιδεοντολογική συμπεριφορά του απέναντι στους εργαζομένους του σταθμού, δημοσιογράφους και τεχνικούς, αλλά και τους διευθυντές, τον ρόλο των οποίων αρνείται να αναγνωρίσει και να σεβαστεί, ενώ θέτει σε κίνδυνο και τη ζωή τους!

Τελευταίο «θύμα» της… απροσάρμοστης συμπεριφοράς του ήταν η Αλκηστη Μαραγκουδάκη, τον ρόλο και την ισχυρή θέση της οποίας επιχείρησε την Κυριακή να απαξιώσει, όταν αρνήθηκε να την ενημερώσει για τα απειλητικά τηλεφωνήματα για τοποθέτηση βόμβας που δέχτηκε ο σταθμός, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή των εργαζομένων και εκθέτοντας έναν σταθμό πανελλήνιας εμβέλειας που διεκδικεί μία από τις έξι τηλεοπτικές άδειες!

Ο Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος -όπως ψιθυρίζουν όλοι οι εργαζόμενοι- μπροστά από τις κάμερες λειτουργεί σαν τον λύκο με προβιά αρνιού, δίνοντας σάρκα και οστά στον μύθο του Αισώπου όχι μόνο αρνήθηκε να διακόψει την εκπομπή, απειλώντας με άμεση απόλυση όποιον εργαζόμενο, δημοσιογράφο ή τεχνικό τολμούσε να βγει εκτός κτιρίου, αλλά έλεγε στον αέρα ότι δεν θα σταματούσε να αναφέρεται στα προϊόντα που προωθούσε και που έχουν μετατρέψει την εκπομπή σε μαραθώνιο τηλεμάρκετινγκ!

Χαμηλά νούμερα

Σημειώνεται ότι η μορφή της εκπομπής του έχει προβληματίσει εσχάτως τόσο τη διοίκηση του καναλιού, όχι μόνο για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης αλλά και για το περιεχόμενο, όσο και το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο, το οποίο δέχεται σωρεία καταγγελιών για τους διαγωνισμούς που παρουσιάζονται από το πλατό της εκπομπής!

Μέσα σε αυτό το κλίμα, λοιπόν, το μεσημέρι της Κυριακής, η Αλκηστη Μαραγκουδάκη εισέβαλε στο πλατό του Μένιου Φουρθιώτη διατάσσοντάς τον να διακόψει την εκπομπή για λόγους ασφαλείας, προκειμένου να γίνει έρευνα από τους αστυνομικούς που, αν και είχαν φτάσει άμεσα, εμποδίστηκαν από τον ίδιο με την πρόφαση ότι η εκπομπή ήταν ζωντανή και ότι δεν μπορούσε να διακοπεί!

f4 0

Από τις φωνές της σείστηκε το κτίριο των Μελισσίων, ενώ ο Φουρθιώτης, βλέποντας ότι πλησιάζει η ώρα της απομάκρυνσής του από το κανάλι, την απείλησε με αποστολή νέου εξώδικου!

Ωστόσο, η Αλκηστη Μαραγκουδάκη, που -σύμφωνα με πληροφορίες- το τελευταίο διάστημα δέχεται βροχή εξωδίκων από τον υπό κατάρρευση παρουσιαστή, δείχνει αυτήν τη φορά αποφασισμένη να μην κάνει ούτε βήμα πίσω.

Με συνοπτικές διαδικασίες

Και ενώ πριν από 15 ημέρες απομακρύνθηκε με συνοπτικές διαδικασίες από τον σταθμό ο δημοσιογράφος Σωτήρης Καραμίντζας, συνεργάτης της εκπομπής «Αποκαλυπτικά», οι εξελίξεις δείχνουν ότι πίσω από την απομάκρυνση βρίσκεται επίσης ο Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος απέστειλε -νέα- εξώδικα στη διοίκηση, προειδοποιώντας με κυρώσεις σε περίπτωση που δεν απομακρυνόταν ο δημοσιογράφος, επικαλούμενος το συμβόλαιό του με τον σταθμό! Δεν δίστασε δε να απευθύνει δημόσια αποχαιρετιστήρια μηνύματα αγάπης στον Σωτήρη Καραμίντζα, η υποκρισία των οποίων υποχρέωσε τον δημοσιογράφο να αναρτήσει μήνυμα στο οποίο ανέφερε ότι είναι ακόμη ζωντανός παρά τον επικήδειο Φουρθιώτη!

Ο πρώην διευθυντής Εμπορικού και Προγράμματος του σταθμού -αν και παρέμεινε παρουσιαστής στη ζώνη του Σαββατοκύριακου- δεν αποδέχτηκε ποτέ την καθαίρεσή του από τις καίριες θέσεις που είχε αναλάβει στο παρελθόν. Ακόμη ένα δείγμα της ανάρμοστης συμπεριφοράς του απέναντι στους εργαζομένους του σταθμού είναι οι προσβλητικές δημόσιες επιθέσεις του ακόμη και στον σκηνοθέτη της εκπομπής του Αρη Λυχναρά, ο οποίος θεωρείται από τους κορυφαίους στο είδος του. Το… άδειασμα του σκηνοθέτη συμπεριλαμβάνει συχνά και την αρχισυντάκτριά του και έμπειρη δημοσιογράφο Γωγώ Σαμπάνη, την οποία επιπλήττει από… αέρος για τις καθυστερήσεις στη ροή της εκπομπής!

Ολα δείχνουν ότι τα επόμενα 24ωρα θα ληφθούν σημαντικές αποφάσεις, προκειμένου να επιστρέψει η ηρεμία σε έναν τηλεοπτικό σταθμό, ο οποίος παρά τις μεταγραφές μεγάλων ονομάτων της τηλεοπτικής αγοράς δείχνει να έχει χάσει τον προσανατολισμό του και να γίνεται υποχείριο μιας προσωπικότητας που αμφισβητείται από τους πάντες!

Ο ΠΕΡΡΗΣ ΔΕΝ «ΜΑΣΗΣΕ» ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ… ΠΕΡΙΕΛΑΒΕ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ

f3 vegalis perisΠροτού ο Μένιος Φουρθιώτης απομακρυνθεί διά παντός από τον σταθμό, είναι αποφασισμένος να προκαλέσει «εγκεφαλικά» και στον Βαγγέλη Περρή, για τον οποίο έχει στείλει ήδη εξώδικα στη διοίκηση του καναλιού ζητώντας να μην τον συμπεριλάβει στο «Circο» του, όπως τιτλοφορείται η νέα του εκπομπή!

Παρ’ όλα αυτά όμως ο Βαγγέλης Περρής «αφιέρωσε» κομμάτι της χθεσινοβραδινής πρεμιέρας της εκπομπής του κατακεραυνώνοντας τον Μένιο Φουρθιώτη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βαγγέλης Περρής από τη συχνότητα του Σκάι περιποιούνταν ιδιαιτέρως τον Μένιο Φουρθιώτη, παρουσιάζοντας μεγάλα αποσπάσματα των εκπομπών του με αναρίθμητα «μαργαριτάρια» που, όπως είναι γνωστό, εκτοξεύει στον προφορικό λόγο του.

Ενδεικτικό του πανικού που τον έχει κυριεύσει είναι το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου δεν προανήγγειλε τη χθεσινή πρεμιέρα του Βαγγέλη Περρή, κάτι που έκαναν όλοι οι παρουσιαστές των εκπομπών, μεταξύ των οποίων και η Ναταλία Γερμανού, η οποία τον καλωσόρισε στον σταθμό.

offer

{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...