Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο ΑΝΤ1 μπαίνει στο «παιχνίδι του έρωτα»

❱❱ Μετά το Πάσχα το νέο reality του καναλιού, με παρουσιαστή τον φωτογράφο Χάρη ΧριστόπουλοΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Η τηλεόραση θα συνεχίσει να… ερωτοτροπεί έως το καλοκαίρι, καθώς τέσσερις παραγωγές προσκαλούν νέες και νέους να βρουν το έτερόν τους ήμισυ μέσα από τη μικρή οθόνη. Μετά το επιτυχημένο -πλην όμως αμφιλεγόμενο για την ποιότητά του- καθημερινό reality «Power of love», έρχεται στην TV κι άλλο… πάθος, με νέες εκπομπές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΑΝΤ1 μετά τα ποσοστά τηλεθέασης του reality του Σκάι, με οικοδέσποινα τη Μαρία Μπακοδήμου, «ξεπάγωσε» την παραγωγή τηλε-προξενιών «Game of love», με παρουσιαστή τον φωτογράφο Χάρη Χριστόπουλο, τον οποίο είδαμε σε ρόλο κριτή και στο «My style rocks». Το νέο reality παιχνίδι του ΑΝΤ1, που ήταν να κάνει πρεμιέρα στις 27 Φεβρουαρίου, πήρε μικρή παράταση για οικονομικούς λόγους και έτσι θα το δούμε ακριβώς μετά το Πάσχα. Η ημέρα και η ώρα προβολής του ακόμη δεν έχουν καθοριστεί.

Τα γυρίσματα θα γίνουν σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα στο Ξυλόκαστρο ή σε μια πολυτελή βίλα στην Κόρινθο και θα διαρκέσουν έναν μήνα. Στο παιχνίδι του έρωτα, λοιπόν, θα στοχεύει η κεντρική ιδέα του νέου, γαλλικής προέλευσης reality, το οποίο θα είναι μία παραγωγή της εταιρίας του Πέτρου Μπούτου. Το «The game of love», όπως τιτλοφορείται, αφορά τέσσερα ζευγάρια που βάζουν τον έρωτά τους σε δοκιμασία με σκοπό να κερδίσουν το έπαθλο του παιχνιδιού, ένα ποσό που αναμένεται να αγγίξει τα 50.000 ευρώ. Τα ζευγάρια θα προσποιούνται ότι δεν είναι δεσμευμένα, ενώ θα βρίσκονται σε κοινό χώρο με αδέσμευτους παίκτες, βάζοντας σε δοκιμασία τη σχέση τους. Αραγε θα μείνουν πιστά; Σύμφωνα με πληροφορίες μας, την προηγούμενη Παρασκευή άρχισαν τα πρώτα κάστινγκ για τους παίκτες που πρόκειται να λάβουν μέρος.

Ο γοητευτικός εργένης

Την ίδια ώρα το TV Mακεδονία εξετάζει σοβαρά την ιδέα να αγοράσει τα δικαιώματα του reality «Bachelor». Καθώς όμως δεν έχει βρεθεί ακόμα ο γοητευτικός εργένης πάνω στον οποίο στήνεται το πρόγραμμα, τα σχέδια έχουν πάει για λίγο πίσω. Ομως και το Epsilon μπαίνει στο… παιχνίδι του έρωτα. Αναζητεί έναν ή μία ηθοποιό που θα αναλάβει την παρουσίαση του «Love is blind», το οποίο αρχικά ήταν να παρουσιάσει η Αννίτα Πάνια, αλλά, όπως ακούγεται, την τελευταία στιγμή έκανε πίσω. Αυτό το reality βοηθά μια κοπέλα να βρει τον ιδανικό άντρα, κλείνοντάς της τρία ραντεβού την ίδια μέρα! Υπάρχει, όμως, μια μικρή λεπτομέρεια: δεν θα μπορεί να μιλήσει με τους μνηστήρες προτού επιλέξει τον εκλεκτό της!

Ωστόσο με τη χρήση της 4G τεχνολογίας αυτοί οι τρεις άνδρες θα ζουν και θα κυκλοφορούν φορώντας πάνω τους μια κάμερα. Το κορίτσι, λοιπόν, θα τους παρακολουθεί από προνομιακή θέση! Μπορεί να τους γνωρίσει μέσα από την καθημερινότητά τους και να ξεχωρίσει την πιο ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Βλέπει τα πάντα μέσα από τις κάμερες ως «Μεγάλος Αδερφός». Από το τι τρώνε για πρωινό μέχρι το πώς περνάνε μια μέρα στη δουλειά τους και τι κάνουν με τους φίλους και τις οικογένειές τους. Ετσι, αποκτά μια εικόνα για όλες τις πτυχές της ζωής τους…

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...