Από το bachelor στον θάνατο!

❱❱ Κόρη Τούρκου μεγιστάνα σκοτώθηκε με τις επτά φίλες της όταν το αεροπλάνο που τις μετέφερε από το Ντουμπάι συνετρίβηΑπό την
Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Τραγική κατάληξη είχε το bachelor party που διοργάνωσε κόρη Τούρκου μεγιστάνα στο Ντουμπάι, όταν το ιδιωτικό αεροσκάφος με το οποίο επέστρεφαν στην Κωνσταντινούπολη η ίδια και οι επτά φίλες της συνετρίβη στο Ιράν.

Η 28χρονη κόρη του Τούρκου επιχειρηματία Χουσεΐν Μπασαράν, Μίνα, είχε προγραμματίσει ένα Σαββατοκύριακο διασκέδασης μόνο για γυναίκες στο Ντουμπάι, εν όψει του γάμου της που θα γινόταν τον επόμενο μήνα. Η κοπέλα τροφοδοτούσε μάλιστα καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου τους 75.000 followers της στο Instagram με φωτογραφίες από την κοριτσίστικη απόδραση στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ποζάροντας πανευτυχής ανάμεσα στις επτά φίλες της, όλες τους μέλη της υψηλής κοινωνίας της Κωνσταντινούπολης. Οπως προκύπτει από το προφίλ της, η παρέα απόλαυσε θεραπείες σπα στο ξενοδοχείο «One and Only Royal Mirage», αλλά και τη συναυλία της Ρίτα Ορα σε γνωστό club του Ντουμπάι.

Tο αεροπλάνο με το οποίο επέστρεφαν την Κυριακή στην Κωνσταντινούπολη, ένα Bombardier CL60, κατέπεσε στην επαρχία Τσαχαρμαχάλ και Μπαχτιαρί. «Βάσει των συνομιλιών με το κέντρο ελέγχου, ο πιλότος είχε ζητήσει άδεια να πετάξει σε χαμηλότερο υψόμετρο εξαιτίας ενός τεχνικού προβλήματος» ανέφερε ανακοίνωση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, επισημαίνοντας ότι «το αεροσκάφος εξαφανίστηκε από το ραντάρ όταν πετούσε σε ύψος 32.000 ποδών, ενώ έχανε ύψος και μειωνόταν η ταχύτητά του».

Η Μπασαράν εργαζόταν στον όμιλο επιχειρήσεων του πατέρα της, ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο της ενέργειας, ενώ παράλληλα είναι και ο είναι ιδιοκτήτης πολυτελούς συγκροτήματος διαμερισμάτων στην Κωνσταντινούπολη, στο οποίο είχε δώσει το όνομα της κόρης του, «Mina Towers».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νάρκη στον γάμο της Ελένης – Το τελεσίγραφο από την πεθερά της

Τι συνέβη και μαύρα σύννεφα γέμισαν το σπιτικό της Ελένης και του Ματέο στα βόρεια προάστια;

Ξέσπασε η ξαδέλφη του Γιώργου Μαρίνου: «Εμπιστεύτηκε κάποια οικογένεια να τον προσέχουν αλλά δυστυχώς…»

«Εμείς θέλαμε πολύ να τον φροντίσουμε και δυστυχώς εκείνος επέλεξε αυτό. Δεν βγήκε ευτυχής, δυστυχώς»

Έπεσε περονόσπορος! Νέος χωρισμός στην ελληνική σόουμπιζ!

Τον Ιούλιο το ζευγάρι είχε απολαύσει ρομαντικές διακοπές στην Κίμωλο

«Το να ζω χωριστά με τον σύζυγό μου κάνει τα ραντεβού μας γιορτή»

Το μυστικό για έναν ακλόνητο έρωτα φαίνεται πως ανακάλυψε γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Πάγωσε το πάνελ η Μαριάννα Τουμασάτου: «Θα συνεργαστώ μαζί του – Δεν πρέπει να φέρει τη ρετσινιά κανενός»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» βρέθηκε το Σάββατο...

Δανάη Μπάρκα – Φάνης Μπότσης: Μετακομίζουν σε νέο σπίτι στη Μεσσηνία

Η Δανάη Μπάρκα και ο Φάνης Μπότσης φαίνεται πως...

«Επικές κωλοτούμπες» μετά τη διάψευση Μενεγάκη – Το καρφί του Γκουντάρα για τα δημοσιεύματα

Έντονη συζήτηση προκάλεσαν από χθες δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι...